Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

23620 FACHOWCÓW,  108281 OPINII,   W TYM DZIŚ DODANO 6

Szukaj w serwisie


Ostatnio wyszukane w serwisie:

Sprawdź fachowca






Dodaj fachowca


Usługa bezpłatna

Certyfikat WZOROWY FACHOWIEC Firmy z Certyfikatem

Twoja reklama

Napisz do nas

Wyniki dla: opinie szczecin

Certyfikat WZOROWY FACHOWIEC Wojciechowski, Stopa, adwokaci SC - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin al. Wojska Polskiego 29 lok. 15 , 70-473 szczecin Tel.: 914895830 Kom.: +48605313718 , wojciechowskistopa.pl , e-mail: kancelaria@wojciechowskistopa.pl
OPINIA: Wojciech Wojciechowski był obrońcą w mojej sprawie dotyczącej niedopełnienia obowiązków służbowych jako funkcjonariusza publicznego. Mecenas w sprawie wykazał się zaangażowaniem, poświęcił mnóstwo godzin na analizę sprawy oraz przygotowanie do niej. Jest osobą wysoce wyważoną i kulturalną. Pan Wojciech Wojciechowski osobiście uczestniczył na rozprawach. Cechuje go wysoka inteligencja, przenikliwość oraz umiejetność analitycznego myślenia co stanowi podstawę do dobrze przygotowanej obrony. Sprawa poprowadzona została do końca z wynikiem pozytywnym - uniewinnieniem. Aleksandra  
Certyfikat WZOROWY FACHOWIEC Kancelaria Adwokacka Krzysztof Tumielewicz - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Boh. Warszawy 93 / 5 , 70-343 szczecin Tel.: 91 820 51 57 Kom.: 608 622 488 Fax: 91 820 21 88 , www.kairp.pl , e-mail: krzysztof-tumielewicz@wp.pl
Opis działalności: Nasza Kancelaria oferuje pomoc prawną klientom indywidualnym i korporacyjnym.
Słowa kluczowe: adwokat szczecin, radca prawny, kancelaria adwokacka, prawnik szczecin
OPINIA: Bez chwili zastanowienia mogę stwierdzić, że Kancelaria Adwokacka Pana adwokata Krzysztofa Tumielewicza, to absolutna "ekstraklasa". Proces, w którym reprezentował mnie Adwokat Krzysztof Tumielewicz trwał ponad 5 lat i odbywał się w Poznaniu, najpierw przed Sądem Okręgowy, a następnie Sądem Apelacyjnym. Strona przeciwna była reprezentowana przez trzy Kancelarie Adwokackie, w tym jedną z najbardziej znanych w Poznaniu, na czele której stroi profesor prawa. Przez cały czas trwania procesu, zawsze mogłem liczyć na rzeczową i jak się okazało skuteczną pomoc Pana Mecenasa Krzysztofa Tumielewicza i jego zespołu Kancelarii. Czy polecam Kancelarię Adwokacką Krzysztofa Tumielewicza - tak!!! tak!!! tak!!! Cezary  
Agnieszka Brzeska - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin szczecin Tel.: 666-36-16-36 , e-mail: kameleon@elpro.pl NIP: 8512585083
Opis działalności: Szeroki zakres usług fryzjerskich: farbowanie, modelowanie, baleyage, strzyżenie damskie, również strzyżenie męskie, oraz trwała ondulacja.
Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów
OPINIA: Polecam włosy po strzyżeniu układają się same Daria  
Salon Reksio Błażej Ziółkowski - Groomer
Zachodniopomorskie , szczecin Jagiellońska 24/13 24 , 70-364 szczecin Kom.: 509284771 , 24 , e-mail: blazejziolkowski86@gmail.com
Opis działalności: Salon pielęgnacji psów
Słowa kluczowe: groomer szczecin ,psi fryzjer ,strzyzenie psów ,salon dla psów,pielęgnacja psów,psi salon,
OPINIA: polecam kazdemu ,komu zalezy na sympatycznej atmosferze bez stresu w powietrzu,luznej rozmowie i najwyzszej jakosci.  
Inspiracja M&E Marzenna Poddubna - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Śląska 39 / 2U , 70-427 szczecin Tel.: 91 400 50 03 , www.saloninspiracja.com.pl , e-mail: informacja@saloninspiracja.com.pl
Opis działalności: W salonie Inspiracja M&E; dostępne są usługi fryzjerskie, kosmetyczne i manicure. Każda z tych usług jest na najwyższym poziomie.
Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, kosmetyki, kosmetyczka, manicure, włosy, paznokcie, ekskluzywny, atmosfera, profesjonalny
OPINIA: Bardzo fajna fryzjerka - super koloryzacje. Jestem zadowolona. Lola  
Studio Piekności La Fantasia Anna Stankowska - Kosmetyczka
Zachodniopomorskie , szczecin ul.Niedziałkowskiego 47 a / 1 Kom.: 605253505 , kontakt@permanentny.szczecin.pl , e-mail: annabellissima@interia.pl
Opis działalności: makijaż permanentny
Słowa kluczowe: makijaż,rzęsy,dłonie,stopy
OPINIA: Zachecam wszystkich,ktorzy chcą poprawic sobie urode w piekny,naturalny sposob.Jestem zachwycona! Malgoska  
Lipsil - Kosmetyczka
Zachodniopomorskie , szczecin 3 Maja 25-27 , 70-215 Kom.: 509974646 , http://www.lipsil.com/ , e-mail: info@lipsil.com
OPINIA: Nie spodziewałam się, że moje usta mogą wyglądać tak dobrze i tak pięknie. Pani doktor po prostu zrobiła coś niesamowitego. Zabieg powiększania ust spełnił moje oczekiwania. Nie ukrywam, że miałam pewne obawy, ale pani doktor Janicka . Indywidualne podejście do pacjenta. POLECAM  
Klub Maluszka „Łączka Bączka” Marzena Sędłak - żłobki
Zachodniopomorskie , szczecin ul. Księżnej Ludgardy 34 , 71-807 Kom.: 609 105 822 , Www.klubmaluszka­bukowo.pl , e-mail: klubmaluszka@bukowo.net.pl
OPINIA: Najlepszy żłobek w mieście. Czesne niewysokie, a atrakcji i możliwości dla dzieci jest mnóstwo. Opiekunki odpowiedzialne i zaangażowanie w to co robią.  
Złotnik-Jubiler Wojciech Araszkiewicz - Złotnik-jubiler
Zachodniopomorskie , szczecin AL.Wyzwolenia 41 / U/1 , 70-531 szczecin Tel.: 913335222 Kom.: 506121919 , www.jubileraraszkiewicz.pl , e-mail: info@jubileraraszkiewicz.pl NIP: 854-154-90-84
Opis działalności: pracownia sklep sprzedaż naprawa biżuterii skup złota srebra brylanty diamenty
Słowa kluczowe: jubilerstwo złotnik złoto srebro skup sprzedaż brylanty diamenty kamienie naprawa renowacja
OPINIA: Robiłem zakupy w salonie jubilerskim Pana Araszkiewicza przemiły człowiek sklep w szczecinie jedyny przygotowany dla osób niepełnosprawnych a i właściciel sam otworzy drzwi POLECAM nie było Darek  
AJB KLIMA - Adam Biernacki - Robotnik
Zachodniopomorskie , szczecin ul. Szybowcowa 28 , 70-843 szczecin Tel.: 91 469 10 10 Kom.: 515 510 500 Fax: 91 469 08 05 , www.ajb-klima.pl , e-mail: biuro@ajb-klima.pl NIP: 955-12-51-286
Opis działalności: O nas Specjalizujemy się w projektowaniu, dostawie i montażu: pompy ciepła.
Słowa kluczowe: pompy ciepła, ogrzewanie
OPINIA: Bardzo dobra firma, mają przystępne ceny. Polecam Daniel  
Pizza Bar Na Start - restauracje
Zachodniopomorskie , szczecin 3go-Maja Róg Owocowej , 70-215 Kom.: 509903594 , www.pizzaszczecin.com
OPINIA: W szczecinie jest dużo fajnych miejsc, ale tak dobrej pizzy nie ma nigdzie indziej niż tutaj. Z przyjemnością polecam.  
SALON KOSMETYCZNYPINK - Kosmetyczka
Zachodniopomorskie , szczecin Bolesława Śmiałego 32 , 70-348 szczecin Tel.: 519 162 004 , www.pink.szczecin.pl , e-mail: kontakt@pink.szczecin.pl
Opis działalności: stylizacja paznokci tipsy żelowanie paznokci zdobienia artystyczne malowanie
Słowa kluczowe: stylizacja paznokci tipsy żelowanie paznokci zdobienia artystyczne malowanie
OPINIA: Rewelacja.Paznokcie jak marzenie.Polecam!!!! Jola Z.  
Kancelaria Adwokacka Łukasz Węgłowski - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Staromłyńska 20 / 3 , 70-561 szczecin Tel.: 91 820 33 03 Kom.: 601 867 542 , www.weglowski.pl , e-mail: lukasz@weglowski.com.pl
Opis działalności: sprawy karne-ENA, odroczenie wykonania kary, przerwa w karze, zorganizowane grupy przestępcze, cywilnych i rodzinnych (rozwody, alimenty, władza rodzicielska), spadkowych( stwierdzenie nabycia spadku, dział spadku, testamenty) handlowe prawo
Słowa kluczowe: ENA, rozwód, alimenty, spadki, umowy
OPINIA: Świetny adwokat, niesamowity fachowiec i wrażliwy, dobry człowiek! Ogromna wiedza i profesjonalność pod każdym względem. Otwarty na wszelkie formy kontaktu, bez względu na porę. Według mnie w sprawach karnych niezwykle skuteczny, zarówno w postępowaniu przygotowawczym, jak i przed sądem (w I i II instancji)! Prokurator na początku postępowania twierdził, że będzie żądał dla syna 8-6 lat bezwzględnej kary pozbawienia wolności. Po wielowątkowym, różnorakim działaniu adwokata w akcie oskarżenia - żądanie prokuratora to już tylko 3 lata pozbawienia wolności, a skończyło się skazaniem w I instancji na 1 rok pozbawienia wolności w zawieszeniu na 3 lata. Syn od poczatku był tymczasowo aresztowany przez okres 8 miesięcy i po wyroku I instancji został niezwłocznie zwolniony. Sąd Apelacyjny utrzyma wyrok I instancji w mocy i dzięki temu syn w pełni może cieszyć się wolności. Bardzo polecam! Elżbieta  
Salon Fryzjersko - Kosmetyczny Inspiracja M&E Marzenna Poddubna - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Śląska 39 / 2U , 70-432 szczecin Tel.: 91 400 50 03 , www.saloninspiracja.com.pl , e-mail: informacja@saloninspiracja.com.pl
Opis działalności: Salon Fryzjersko - Kosmetyczny
Słowa kluczowe: fryzjer, fryzura, kosmetyczka, manicure, masaż, kuracja, odnowa, tipsy,
OPINIA: Piękne cięcie i fantastyczna koloryzacja a do tego podejście dziewczyn do swojej pracy. Mega pozytyw. Elka  
CENTRUM KOMINKOWE BURDZY - kominki i piece - produkcja, sprzedaż
Zachodniopomorskie , szczecin Aleja Piastów 63/1 63 / 1 , 70-332 szczecin Tel.: 91 482 90 88 Kom.: 501 330 445 Fax: 91 482 90 88 , www.centrumkominkowe.org , e-mail: centrumkominkowe@op.pl NIP: 851-26-98-195
Słowa kluczowe: centrum kominkowe burdzy, kominki, kominek, piece
OPINIA: Fachowa usługa, szybkie i solidne wykonanie. Kominek wygląda rewelacyjnie! Polecam Danuta F.  
Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Juchno-Marcjan - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Kaszubska 27d / 1 , 70-226 szczecin Kom.: 794-661-234 lub 794-215-047 , ajm-prawnik-szczecin.pl , e-mail: adwokat@kancelaria-ajm.pl
Opis działalności: Kancelaria zapewnia pomoc prawną w sprawach cywilnych, rodzinnych, spadkowych, gospodarczych, administracyjnych oraz z zakresu prawa pracy, a także dochodzenia odszkodowań.
Słowa kluczowe: dobry prawnik, adwokat, porada prawna, rozwód, podział majątku, alimenty, kontakty z dzieckiem, pozew, spadek, odszkodowanie, sprawy karne, obrona karna
OPINIA: Chciałabym wszystkim polecić Panią Mecenas. Po pierwsze spodobało mi się to, że zasady współpracy pod kątem finansowym były jasne. Miałam już do czynienia z innymi mecenasami i tylko było w kółko, że trzeba dopłacić i dopłacić. Tu było od razu wiadomo co za ile. Jak czytałam w internecie, że ktoś chwalił, że pisma są wcześniej omawiane przez złożeniem ich w sądzie to potwierdzam, że tak jest i bardzo mi się spodobało, że mogłam przegadać swoje wątpliwości przed wysłaniem. Dodam też, że miałam szybki termin zobowiązania sądu, i w 3 dni byłoby wszystko napisane w punkt tak jak chciałam i oczekiwałam. W sądzie czułam się spokojna, widać, że Pani Mecenas z salą jest " za pan brat" i porusza się jak ryba w wodzie. Polecam!! Joanna  
Academy of Art And Knowledge ANIA OSIŃSKA - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Więckowskiego 2 / 4 Kom.: 518635880 , e-mail: osinskaania1@wp.pl
Opis działalności: Szeroki zakres usług fryzjerskich: farbowanie, modelowanie, baleyage, strzyżenie damskie, strzyżenie męskie, doczepianie włosów
Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów
OPINIA: Fachowo i z troską o jakość włosów. Doradza i opiniuje starania klientek w dbaniu o swoje włosy Polecam choć ceny nie niskie niestety. Monika  
Kancelaria Adwokacka Marzena Wojnarska-Bil - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Al. Wojska Polskiego 9 / 1 , 70-470 szczecin Kom.: 501 138 382 Fax: 91 444 07 95 , www.adwokat-wojnarska.pl , e-mail: adwokat.wojnarska@wp.pl NIP: 8551494640
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka reprezentuje w sprawach: karnych, spadkowych, rozwodowych, alimentacyjnych, prawa pracy, o odszkodowania, zniesławienia, błędu w sztuce lekarza, sprawy dot. nieruchomości.
Słowa kluczowe: adwokat, szczecin, adwokat, prawo, karne, rodzinne, opiekuńcze, rozwodowe, sprawa, rozwodowa, pozew, rozwodowy, obsługa, firm, prawna, obrona w sprawach karnych, podział majątku, porada prawna, doradztwo prawne, zniesławienie, odszkodowanie.
OPINIA: Pełne zaangażowanie Pani Mecenas w prowadzoną sprawę zaowocowało jej pozytywnym zakończeniem. Zawsze mogłam liczyć na pomoc Pani Adwokat, nawet telefoniczną. Świetny kontakt, bardzo pomocne porady, ogromna wiedza i doświadczenie sprawiły, że znowu mogę spać spokojnie. Polecam z całego serca. Karina  
PROGRESS British School Anna Fidziukiewicz - kursy językowe
Zachodniopomorskie , szczecin Ks. Bogusława X 9/6 , 70-440 Tel.: (91) 435 00 05
Opis działalności: kursy języków obcych
OPINIA: Bardzo dobra szkoła, świetni nauczyciele, dobre podejście do uczącego się , dzięki czemu nauka staje się przyjemnością Maria  
ABC ARTE - kominki i piece - produkcja, sprzedaż
Zachodniopomorskie , szczecin Welecka 39 , 72-006 Kom.: 609209419 , www.abckominka.pl
Opis działalności: kominki - kompleksowo
Słowa kluczowe: kominki
OPINIA: Kominek świetnie wykonany. Wszystkie terminy dotrzymane. Ekipa bardzo dba o czystość co jako kobieta szczególnie sobie cenie:) Misia  
Gabinet Psychodietetyczny - Kosmetyczka
Zachodniopomorskie , szczecin Monte Cassino 16 / 5 , 70-466 Tel.: 91 831 40 77 Kom.: 693405883 , Www,psychodietetyk.szczecin.pl , e-mail: gabinet@psychodietetyk.szczecin.pl
Słowa kluczowe: gabinet kosmetyczny szczecin, salon kosmetyczny szczecin, kosmetyczka szczecin, beauty centre club
OPINIA: Polecam :) Z pomocą Pani Ewy doszłam do wyznaczonego celu, zaczęłam zważać na to co jem, jak jem, kiedy jem, w jakiej ilości. Pani Ewa pomogła mi nie tylko zmienić moje nawyki, ale również pokazała błędy w ćwiczeniach, pomogła uwolnić emocje, i zaproponowała zabiegi wspomagające zmiany na moim ciele. Dziękuję! sonia  
Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewa Filipska - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Więckowskiego 3 / 1 , 70-440 szczecin Kom.: 691-533-563 , e-mail: filipska@o2.pl
Opis działalności: sprawy cywilne, gospodarcze, rodzinne,
Słowa kluczowe: pozew o rozwód, pozew o zapłatę, o alimenty, wniosek o podział majątku, Spółki, wpisy do KRS
OPINIA: Pani adwokat pomogła mi w sprawie w której byłam ofiarą przestępstwa, polecam bo wtedy to był dla mnie trudny czas, polecam tym którzy wiedzą że nie łatwo się wtedy szuka. 2015  
kaczucha.pl - budowlane materiały - produkcja, sprzedaż
Zachodniopomorskie , szczecin Wronia 3 , 71-221 szczecin Kom.: 606151391 , www.kaczucha.pl , e-mail: info@kaczucha.pl NIP: 8522334141
Opis działalności: Sprzedaż asortymentu łazienkowego i wposażenie łazienek
Słowa kluczowe: wyposażenie łazienek, asortyment łazienkwoy
OPINIA: Towar zgodny z zamówieniem dostarczono przed terminem .Chciała bym jeszcze bardzo serdecznie podziękować całemu personelowi sklepu' Kaczucha' za fachową pomoc w wyborze, cierpliwość i wyjątkową życzliwość ..dziękuje.Sowińska K Kazimiera Sowińska  
Rycielski Sławomir. Kancelaria adwokacka - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Kaszubska 43 , 70-227 szczecin Tel.: 914891661
OPINIA: Pan Mecenas Rycielski pomógł kobiecie maltretowanej psychicznie przez byłego męża (wojskowego, starszego chorążego sztabowego) i jego kochankę. Wspierał jej dzieci. Mimo przeszkód stawianych niejednokrotnie przez sąd wojskowy i prokuratora Pan Rycielski okazał się niezastąpiony - były mąż otrzymał wyrok skazujący Kuba Kruk  
Adwokat Katarzyna Maria Korgól - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Bogurodzicy 2 / 1 , 70-400 szczecin Tel.: 502768992 Kom.: 502768992 , 2 , e-mail: katarzynamariakorgol@gmail.com NIP: 8513218352
Opis działalności: rozwód, podział majątku, alimenty, kontakty z dziećmi, nabycie spadku, zachowek, obrońca
Słowa kluczowe: Rozwód, Zachowek, adwokat
OPINIA: Długo szukałem dobrego adwokata w szczecinie, byłem na kilku konsultacjach. Finalnie zdecydowałem się na kancelarię w centrum szczecina. Kancelaria Pani Mecenas cieszy się dobrą renomą i wiem, że dobre opinie mają odzwierciedlenie w rzeczywistości. Dziękuję za pomoc.  
Nauka jazdy Marcin Sokół - nauka jazdy
Zachodniopomorskie , szczecin
OPINIA: Kurs z prawdziwego zdarzenia, który potrafił przygotować mnie do egzaminów. Na tyle dobra organizacja, że nie musiałam się niczym przejmować tylko skupić się na praktycznej i teoretycznej nauce. Gdybym miała ponownie wybierać szkołę to poszłabym do nich. Sylwia  
Kancelaria Adwokacka Adwokat Wojciech Kamiński - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Al. Wojska Polskiego 31 / 6 , 70-473 szczecin Tel.: 91 831 45 50 Kom.: 787 767 717 Fax: 91 831 45 50 , www.kancelariaszczecin.com.pl , e-mail: kancelaria@kancelariaszczecin.com NIP: 929 158 59 02
Opis działalności: kancelaria adwokacka
Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka w szczecinie, pomoc prawna, porady prawne, prawo, prawnik
OPINIA: Zakładałem spółkę. Poprosiłem o pomoc tak abym mógł mieć pełną kontrolę i bezpieczeństwo w prowadzeniu biznesu. Mecenas opracował każdy szczegół, a spółka jest skrojona na miarę". Jestem bardzo zadowolony z obsługi. brak reklamacji Eugeniusz  
DELPHINUS Sp. z o.o. Centrum Nurkowania - biura podróży - usługi turystyczne
Zachodniopomorskie , szczecin Mickiewicza 10 , 70-384 Tel.: +48 91 485 06 69 , www.delphinus.eu , e-mail: nurkowanie@delphinus.pl NIP: 8522549516
Opis działalności: szkoła nurkowania- kursy i szkolenia, biuro turystyczne, sklep
OPINIA: SUPER SPRAWA! Najlepsza zabawa z odpowiedzialnymi ale i zwariowanymi ludzmi. Marcin Krzywy  
Pracownia Kosmetyki Naturalnej - Kosmetyczka
Zachodniopomorskie , szczecin Śląska 54a , 70-430 Kom.: 799-016- 469 , http://pracownia-kosmetyki.pl , e-mail: zuzanna.kisielewska@wp.pl
OPINIA: Pani Zuzanna pomogła mi wyleczyć trądzik. Jest osobą w pełni godną zaufania. Za sprawą jej doświadczania i indywidualnego podejścia można naprawdę skorzystać z wielu dobroci wynikających z naturalnych kosmetyków i zabiegów. W moim przypadku natura pomogła mi pozbyć się wyprysków. dziekuję.  
Kancelaria Adwokacka Szymon Matusiak - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Monte Cassino 19c / 2 , 70-467 szczecin Tel.: 91 424 01 80 Kom.: 509 936 111 Fax: 91 423 93 17 , www.adwokatwszczecinie.com , e-mail: matusiak@adwokatwszczecinie.com NIP: 851-261-47-90
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka
Słowa kluczowe: adwokat kancelaria prawnik porada pozew karna alimenty rozwód areszt obsługa prawna
OPINIA: Chciałbym wyrazić wdzięczność i polecić mecenasa Szymona Matusiaka; od 4 lat prowadzi moje sprawy w Sądzie Szczecińskim. Sprawa o alimenty i podział domu zakończone satysfakcjonującym wyrokiem. Mecenas Matusiak wykazał się cierpliwością, konsekwencją i dużą wiedzą prawną. Leszek Wierzbicki Toruń. l. wierzbicki  
Babska Auto Szkoła - nauka jazdy
Zachodniopomorskie , szczecin
OPINIA: Znakomita szkołą! Trochę sceptycznie podchodziłem do tego że uczą tam tylko kobiety, ale to doskonały wybór są bardziej cierpliwe niż mężczyźni i uczą w bezstresowy sposób. To najlepsza szkołą w szczecinie, dzięki nim zdałem za pierwszym razem anonim  
extrahome.pl - sklepy internetowe
Zachodniopomorskie , szczecin , extrahome.pl
OPINIA: Do mojego spa zamówiłam komplet łazienkowy, bardzo ładny, oryginalny, moje klientki czują luksus korzystając z łazienki. Zapewnia komfort użytkowania, przy okazji jest bardzo ciekawą ozdobą. anonim  
GRZEGORZ KODRZYCKI PLUS.DJ - Muzyk, Zespół muzyczny
Zachodniopomorskie , szczecin POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 54 / 27 , 70-130 szczecin Kom.: 501198853 , PLUSDJ.PL NIP: 856-121-34-82
Słowa kluczowe: Dj NA WESELE, WODZIREJ, szczecin DJ, WESELE szczecin, WESELE ZACHODNIOPOMORSKIE, IMPREZY FIRMOWE
OPINIA: Grzesiu doceniam to co robisz, rób to dalej i działaj w świecie DJ. Jestes the best!  
Pędzel Reklama Arkadiusz Zieliński - reklamowe artykuły
Zachodniopomorskie , szczecin Kruszwicka 16 , 71-043 szczecin Tel.: 914624224 Kom.: 506493724 , www.pedzel.szczecin.pl , e-mail: biuro@pedzel.szczecin.pl
Opis działalności: Druk wielkoformatowy, frezowanie tworzyw sztucznych, reklama zewnętrzna i wewnętrzna
Słowa kluczowe: reklama
OPINIA: Bardzo dobrze spisali się wykonując reklamę świetlną mojego hotelu, świetna jakość, przyciąga wzrok, jest widoczna w nocy. Terminowo i w dobrej cenie. Urszula  
Escada Andrzej Karnowski - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Ul. Bohaterów Warszawy 89 Tel.: 796311084 Kom.: 796311084
Opis działalności: Szeroki zakres usług fryzjerskich: farbowanie, modelowanie, baleyage, strzyżenie damskie, również strzyżenie męskie
Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów
OPINIA: Po wizycie u tego fryzjera mój chłopak powiedział " Kochanie Codziennie pięknie wyglądasz ale dziś to już przesadziłaś " Będę wracac do p. Andrzeja polecam Nikola  
Kancelaria Adwokacka Barbara Zielińska - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Staromłyńska 20 / 3 , 70-561 szczecin Tel.: 91 820 33 03 Kom.: 791 523 772 , e-mail: zielinska.barbara@o2.pl
Opis działalności: prawo cywile-o zapłatę, odszkodowania (likwidacja szkody OC/AC, szkody na osobie), alimenty, rozwody, podział majątku, spadki ( stwierdzenie nabycia dział spadku testament), karne- ENA, odroczenie wykonania kary, przerwa w karze, dozór elektroniczny
Słowa kluczowe: adwokat szczecin, porady prawne, odszkodowania, rozwody, alimenty
OPINIA: Rzetelna i godna polecenia, tłumaczy ze zrozumieniem i dobrze radzi. Polecam wszystkim kobietom! Barbara  
IDSGN Paulina Olbrychowska - Architekt wnętrz
Zachodniopomorskie , szczecin , www.idsgn.pl , e-mail: kontakt@idsgn.pl
OPINIA: Jestem bardzo zadowolony ze współpracą z panią Pauliną Olbrychowska.Serdecznie polecam!! Daniel  
GLOBAL Okna Izabela Rosińska - okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.
Zachodniopomorskie , szczecin UL. ZAŚCIANKOWA 8A , 71-230 szczecin Tel.: 91 439 58 06 Kom.: 503 903 741 , www.globalokna.pl , e-mail: globalokna@wp.pl NIP: 852-21-52-859
Opis działalności: Firma zajmuje się skupem i sprzedażą okien i drzwi używanych oraz montażem i demontażem
Słowa kluczowe: okna nowe, okna używane, serwis okien, regulacja i naprawa okien szczecin okna, okna szczecin, global szczecin, globalokna szczecin
OPINIA: Bez bałaganu wymontowali okna i równie rzetelnie wmontowali nowe - zamówione u nich. Polecam, bo to uczciwa i profesjonalna firma.  
Żagiel Nieruchomości Darłowo Żaneta Schulz - Pośrednik w obrocie nieruchomościami
Zachodniopomorskie , Darłowo Tynieckiego 2 , 76-150 Darłowo Tel.: 943145031 Kom.: 691479051 Fax: 943145031 , www.zagiel.nieruchomosci.pl , e-mail: darlowo@zagiel.szczecin.pl NIP: 852-122-20-78
Opis działalności: Biuro Obrotu Nieruchomościami
Słowa kluczowe: ogłoszenia, nieruchomości, Żagiel, biuro, Darłowo, dom, mieszkanie, działka, sprzedaż, wynajem, lokal, budynek,
OPINIA: wszystko w najlepszym porządku, bezpiecznie, klarownie  
EDMAR Sklep internetowy - sklepy internetowe
Zachodniopomorskie , szczecin Kom.: 509-296-048 , www.tenis-stolowy.fc.pl , e-mail: tenissto@tenis-stolowy.fc.pl
Opis działalności: sprzedaż wysyłkowa w internecie- profesjonalny sprzęt do tenisa stołowego
Słowa kluczowe: tenis stołowy, sprzęt do tenisa stołowego
OPINIA: Wszystko w jak najlepszym porzadku, nie mam zadnych zastrzezen co do produktów. Dołączam do zadowolonych !  
Zespół Muzyczny BIG BEAT Kamil Żuchowski - muzycy, muzyczne zespoły
Zachodniopomorskie , szczecin Kom.: 606 455 066 , www.bigbeat.info.pl , e-mail: geo_art@o2.pl
Opis działalności: Oprawa muzyczna uroczystości okazjonalnych, zespół grający na żywo. Skład 5 osobowy.
Słowa kluczowe: wesela, imprezy, oprawa muzyczna
OPINIA: Najlepszy zespół jaki mogłam sobie wymarzyć i wybrać na własne wesele. Gracie, śpiewacie i bawicie fantastycznie! Jestem ogromnie zadowolona i szczerze polecam wszystkim osobom poszukującym kapeli na imprezy. Również oprawa muzyczna w Kościele- idealnie. BARDZO DZIĘKUJEMY I POLECAM, POLECAM, POLECAM !!!  
Szkoła Wizażu i Stylizacji - Make Up Institute Ewa Winiarska - kosmetyka - usługi
Zachodniopomorskie , szczecin Targ Rybny 4 , 70-535 Kom.: 691 898 989 , www.makeup-institute.pl , e-mail: mist@makeup-institute.pl NIP: 8511039556
Opis działalności: Szkoła wizażu.
Słowa kluczowe: wizaż, stylizacja
OPINIA: Znalazłam ich ofertę w internecie i zdecydowałam się,że skorzystam z okazji. Dzisiaj uważam,że to jest profesjonalna szkoła i wszystkie zajęcia prowadzi właściciel. Fajna sala szkoleniowa. Dowiedziałam się tutaj dużo przydatnych rzeczy. Będę miło wspominać. Super.  
ESPERANTA Szkoła Językowa Dorota Krawczyk - języki obce - nauka
Zachodniopomorskie , szczecin Al. Piastów 8/4 , 70-331 Kom.: 608660951 , www.esperanta.pl , e-mail: biuro@esperanta.pl
OPINIA: Zajęcia są naprawdę ciekawe i dynamiczne. Wiele się na nich dzieje a do tego duży nacisk kładziony jest na mówienie. Dzięki temu nie będę wstydziła się używać języka na wakacjach. Jestem zadowolona z kursu i bardzo polecam tę szkołę językową. Asia  
AUTO SERVICE MOTOMAX - Mechanik
Zachodniopomorskie , szczecin UL. KOLUMBA 55/56 , 70-035 Kom.: 601799413 , www.autoservice-szczecin.pl , e-mail: biuro@autoservice-szczecin.pl
OPINIA: Chciałem kupić samochód i wybrałem się nim tutaj na sprawdzenie jego stanu technicznego. Polecam wszystkim ten serwis. Auto kompleksowo sprawdzone. Jestem bardzo zadowolony z kompetentnej obsługi. Kuba  
Unique Beauty Agnieszka Warda-Ptak - Kosmetyczka
Zachodniopomorskie , szczecin Gombrowicza 17 , 70-785 Tel.: 607942103 Kom.: 607942103 , www.unique-beauty.net , e-mail: uniquebeauty@onet.pl
Opis działalności: Salon Kosmetologii Estetycznej
Słowa kluczowe: Stylizacja paznokci, Makijaż permanentny, Mezoterapia frakcyjna mikroigłowa, Ultradźwięki, Fale radiowe, Pedicure, Depilacja, Przedłużanie rzęs, Manicure hybrydowy, Mezoterapia bezigłowa, Masaże
OPINIA: Miła, Solidna, fachowa obsługa. Pani Agnieszka jest Aniołem. Wychodząc po zabiegach zawsze czuje się świetnie monika  
Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Krzesińska - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Wojska Polskiego 31 / 6 , 70-473 szczecin Kom.: 600247824 , http://www.adwokat.krzesinska.com/ , e-mail: adwokat@krzesinska.com NIP: 8512919880
Opis działalności: Adwokat Magdalena Krzesińska specjalizuje się w szczególności w sprawach cywilnych, rodzinnych, karnych. W kancelarii udzielane są również porady prawne.
Słowa kluczowe: adwokat szczecin, prawnik, rozwód szczecin, prawo rodzinne, prawo cywilne
OPINIA: bardzo miła i fachowa obsługa,polecam wszystkim! klientka  
ROOBER - Stolarz
Zachodniopomorskie , szczecin Kom.: 501050096 , www,roober.com.pl
OPINIA: Poleconego stolarza polecam dalej, staranny, dokładny, pomysłowy, rzetelny, pięknie wykonane meble. bez zastrzeżeń kolorowy ptak  
UFOGAMES Piotr - Informatyk
Zachodniopomorskie , szczecin Krzywoustego 15 / 2a , 70-250 szczecin Tel.: 94 4342000 Kom.: 510-288-171 889-901-251 , www.ufogames.pl , e-mail: biuro@ufogames.home.pl
Opis działalności: telefony komórkowe, konsole , naprawa serwis
Słowa kluczowe: telefony komórkowe , konsole , naprawa i serwis
OPINIA: Mają duży wybór gier i dobre akcesoria.Zawsze znajdę tam na grę, której szukam. Często korzystam z ich sklepu.  
PC POMOC Piotr Skrodzewicz - Informatyk
Zachodniopomorskie , szczecin Wiosny Ludów 41 / 1 , 71-471 Kom.: 662-441-851 , www.pc-pomoc.com , e-mail: kontakt@pc-pomoc.com NIP: 851-279-88-21
Opis działalności: usługi informatyczne
Słowa kluczowe: usługi informatyczne
OPINIA: Są świetni. Dołączam do zadowolonych  
Piękne rzęsy Monika Rząp - Stylista
Zachodniopomorskie , szczecin Kom.: 663492977 , www.przedluzanierzes-monika.pl , e-mail: info@przedluzanierzes-monika.pl
Opis działalności: przedłużanie rzęs 1:1, 2:1, 3D
Słowa kluczowe: rzęsy, przedłużanie rzęs, rzęsy 3D, doczepianie rzęs, uzupełnianie rzęs
OPINIA: Rewelacja ! Szybko i sprawnie wykonana aplikacja , efekt utrzymywał się bardzo długo :)  
Gruca Marcin, adwokat. Kancelaria - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Aleja Wyzwolenia 5 / 1 , 70-552 szczecin Tel.: 091 488 78 55 Kom.: 0606979697 Fax: 0914887855 , adwokatszczecin.pl , e-mail: marcin.gruca@gmail.com NIP: 852 1064082
Słowa kluczowe: adwokaci polecani skuteczni prawnicy szczecin
OPINIA: Jest OK, sprawa była ważna i zakończyła się dla mnie pozytywnie. Klient  
Kancelaria Adwokacka Łukasz Bielawa - Adwokat
Zachodniopomorskie , Kamień Pomorski Mickiewicza 21 , 72-400 Kamień Pomorski Tel.: 91 820 54 11 Kom.: 505 10 11 23 Fax: 91 820 46 69 , www.adwokat-bielawa.pl , e-mail: kancelaria@adwokat-bielawa.pl
Opis działalności: Specjalizuje się w sprawach: cywilnych, gospodarczych, odszkodowania, spadkowych, rodzinnych (alimenty, rozwody, władza rodzicielska), karnych
Słowa kluczowe: adwokat Kamień Pomorski, adwokat szczecin, porady prawne, kancelaria Kamień Pomorski, rozwód, kancelaria adwokacka Kamień Pomorski
OPINIA: Złotych gór nie obiecał, a sprawa super poprowadzona i wygrana. Szczerze polecam  
Biuro Rachunkowe EM-KA Monika Sokołowska - Księgowy
Zachodniopomorskie , szczecin Chopina 35 , 71-450 szczecin Kom.: 502-336-259 , www.szczecin-ksiegowosc.pl , e-mail: biuro@szczecin-ksiegowosc.pl NIP: 955-133-38-25
Opis działalności: biuro rachunkowe
Słowa kluczowe: biuro rachunkowe
OPINIA: Krótko i rzeczowo - polecam. Terminowość, zaangażowanie, uczciwość wobec klienta oraz skuteczność w realizacji w swoim zawodzie. Raz jeszcze polecam.  
Kancelaria Karna adwokat Marecki Mikołaj Mikołaj Marecki - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Bogusława X 1/2 / 8 , 70-440 szczecin Tel.: 914314001 Kom.: 693333369 Fax: 914314005 , kancelariakarna.com , e-mail: marecki@kancelariakarna.com NIP: 851-216-00-53
Opis działalności: profesjonalna kancelaria karna
Słowa kluczowe: adwokat szczecin
OPINIA: Adwokat jakich nie ma. Bardzo zaangażowany i bardzo bezpośredni. Widziałem już kilka spraw z jego udziałem i jestem pod wrażeniem. Mistrz mediacji, najlepszy karnista moim zdaniem, fachowiec od trudnych przypadków. Wyniki mówią same za siebie. Jeszcze raz dziękuję Mecenasie! Poznać cię to był zaszczyt! najwyższy poziom! Zadowolony klient  
Cosmetica Rosa. Centrum holistyczne SPA - Kosmetyczka
Zachodniopomorskie , szczecin Wielkopolska 27 , 70-450 szczecin Tel.: 914881334 , www.spaszczecin.nazwa.pl , e-mail: biuro@spaszczecin.nazwa.pl
OPINIA: Jestem mega zadowolona, bo nie spodziewałam się, że indywidualnie zabiegi wyszczuplające będą tak skuteczne w walce z cellulitem. Miła, fachowa obsługa, super atmosfera, do tego ciepłe podejście do klienta. Nie mam zastrzeżeń i szczerze polecam:) Do zobaczenia niedługo!  
Class Panel - Monter
Zachodniopomorskie , szczecin Świerczewska 5
OPINIA: nigdzie nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą znają się na rzeczy i widać że lubią to co robią a ceny na to co kupiłem niższe niż w marketach czy internecie piotr kowalik  
Andrzej Dąbrowski - Lekarz weterynarii
Zachodniopomorskie , szczecin , www.adabrowski.pl
OPINIA: Jeden z najlepszych weterynarzy w szczecinie! Wyróżnia się niesamowitym podejściem do zwierząt- od razu widać, że je kocha, mój mops od razu go polubił :) Duża wiedza i profesjonalne podejście (trafne diagnozy, szybkie leczenie i wskazówki na przyszłość). Wyjątkowo serdeczny, uśmiechnięty- pozytywnie zakręcony :) Polecam z czystym sumieniem ! właściciel mopsa  
Kancelaria Adwokacka Emilia Kursa-Mędrek - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin, Goleniów Pocztowa 34 , 72-100 Kom.: 606 783 533 , www.bmplegal.pl
OPINIA: Polecam Panią Emilię!!! Sylwia - Gryfice  
Tawerna Catering - restauracje
Zachodniopomorskie , szczecin Przestrzenna 3 , 70-800 Kom.: 608-269-185 , www.szczecin-catering.pl , e-mail: tawerna@szczecin-catering.pl
Opis działalności: restauracja,catering
Słowa kluczowe: restauracja, catering
OPINIA: Tawerna zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie, szczególnie wystrój wnętrza. Obsługa była bardzo miła i szybka. Pełen profesjonalizm. Co do kuchni to muszę przyznać, że można zjeść tam bardzo smacznie. Polecam  
Greenland Tomasz Domagalski - Ogrodnik
Zachodniopomorskie , szczecin Powstańców Wielkopolskich 69a / 13 , 70-111 szczecin Kom.: 602 744 893 , www.greenland.org.pl , e-mail: ogrodnik@greenland.org.pl NIP: 5993000656
Opis działalności: Kompleksowe usługi ogrodnicze, automatyczne nawadnianie, trwaniki z rolki, trawniki z siewu.
Słowa kluczowe: ogrody, trawniki z rolki, trawniki z siewu, wertykulacja, nawadnianie ogrodów, opryski, ciecie drzew i krzewów, zakładanie ogrodów, oczka wodne.
OPINIA: Polecam, szybko i fachowo,dawno nie współpracowałam z tak miłymi ludźmi. Paulina  
Bumeb - Stolarz
Zachodniopomorskie , szczecin Asnyka 22 , 71-526 szczecin Tel.: 914235697 Kom.: 504-733-321 Fax: 4235697 , www.bumeb.pl , e-mail: bumeb@wp.pl
OPINIA: fachowość i terminowość to ich główna zaleta Konrad  
Bar Kopytko - restauracje
Zachodniopomorskie , szczecin Krasińskiego 1 , 71-435 szczecin Tel.: 91 455 455 1 , http://barkopytko.pl/ , e-mail: biuro@barkopytko.pl
Opis działalności: bar, catering
OPINIA: Bardzo miła obsługa oraz świetna organizacja cateringu. Zawsze wszystko świeże i przygotowane na czas. Polecam Jolanta P  
ELEKTRYK szczecin Jarosław Kamiński - Elektryk
Zachodniopomorskie , szczecin Plac Norwida 5/7 5 / 7 , 71-264 szczecin Kom.: 663403701 , www.elektrykjarek.szczecin.pl , e-mail: jk1962.62@o2.pl NIP: 852 130 78 34
Opis działalności: usługi elektryczne awarie
Słowa kluczowe: elektryk szczecin, awarie elektryczne szczecin,usługi elektryczne szczecin,pomiary elektryczne szczecin,instalacje elektryczne szczecin
OPINIA: Bardzo szybka reakcja, fachowo. Polecam gorąco! Agnieszka P.  
Złotnik Mistrz Krzysztof Bałdyka - Jubiler (złotnik)
Zachodniopomorskie , szczecin Jagiellońska / 17 , 70-362 szczecin Tel.: 91 433 54 19 Kom.: 880 778 768 , www.estergold.pl , e-mail: kontakt@estergold.pl NIP: 854-00-18-803
Opis działalności: Pracownia Złotnicza K.Bałdyka
Słowa kluczowe: złotnik szczecin,skup srebra szczecin,obrączki ślubne szczecin,jubiler szczecin
OPINIA: Najlepszy Złotnik w szczecinie. Polecamm. jurek  
Disco-Białogard DJ Sebastian Pączkowski - przyjęcia i imprezy - organizacja
Zachodniopomorskie , Koszalin, szczecin Królowej Jadwigi 3 , 78-200 Tel.: 604-626-113 , www.dj-sebastian.pl , e-mail: kontakt@dj-sebastian.pl
Opis działalności: Oprawa muzyczna wesel.
Słowa kluczowe: dj, wesele, impreza, karaoke, disc-jockey, wodzirej
OPINIA: Dj wodzirej na weselu w Darłowie. Moc emocji, dużo uśmiechu. Spoko zabawy, łączy pokolenia, ma wyczucie. Przyjedzą punktualnie. jestem pod wrażeniem. mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy  
Kancelaria Adwokacka Adwokat Natalia Lechman - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Cieszkowskiego 9 / 1 , 71-301 szczecin Kom.: 668 552 105 , www.adwokat-lechman.pl , e-mail: kancelaria@adwokat-lechman.pl
Opis działalności: Pomoc prawna dla przedsiębiorców i klientów indywidualnych.
Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka, pomoc prawna, obsługa prawna
OPINIA: Ta kancelaria wygrała dla mnie odszkodowanie, trochę to trwało ale warto było poczekać. Mr Z.  
lech leszek jasik - Budowlaniec
Zachodniopomorskie , szczecin piastów 67 / 4 , 72-003 szczecin Kom.: 724554739 , www.remontyszczecin.org.pl , e-mail: czester3l@tlen.pl NIP: 852-251-76-09
Opis działalności: kompleksowe remonty mieszkań
Słowa kluczowe: remonty kompleksowe
OPINIA: po prostu fachowiec  
adwokat Dorota Lasota - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Więckowskiego 1 / 8 , 70-411 szczecin Kom.: 669244851 Fax: 91 85 22 977 , www.adwokat-lasota.pl , e-mail: poczta@adwokat-lasota.pl NIP: 851-242-54-74
Opis działalności: adwokat Dorota Lasota - Kancelaria Adwokacka szczecin
Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka, kancelaria, pomoc prawna, obsługa prawna, szczecin
OPINIA: w mojej sprawie napisała bzdury, zostawiła mnie, nie interesował ją mój żal, sprawę przegrałam ela  
Inter Bau Alicja Silecka - Budowlaniec
Zachodniopomorskie , szczecin 1 Maja 7 / 31 , 71-627 szczecin Kom.: 515382402 , www.interbau.szczecin.pl , e-mail: interbau.biuro@gmail.com NIP: 8511198674
Opis działalności: Remonty, wykończenia, kafelkowanie, zabudowy, hydraulika
Słowa kluczowe: Remonty, wykończenia, kafelkowanie, zabudowy, hydraulika
OPINIA: Oby więcej takich firm było na rynku, konkurencja może się od was uczyć . Gratuluję i jeszcze raz WIELKI DZIĘKI . Bartosz  
Beauty Center - odnowa biologiczna
Zachodniopomorskie , szczecin Kopernika 1 , 70-241 Tel.: 91-813-74-76 Kom.: 512-069-547 , www.beautycenter.szczecin.pl , e-mail: renatakw3@wp.pl NIP: 5732418405
Opis działalności: Salon kosmetyczny, studio stylizacji paznokci oraz fryzjer.
Słowa kluczowe: kosmetyka, solarium, masaże, fryzjer, stylizacja
OPINIA: Zobaczyłam w ofercie salonu fale radiowe.Sądziłam,że wpływają pozytywnie na skóre skoro są w ofercie salonów.W ocenianym salonie nie udzielono mi najwazniejszej informacji o falach radiowych,czyli że usuwaja tłuszcz,takze ten z twarzy.To była akurat ostatnia rzecz, na ktorej by mi zależalo.Twarz mam nieproporcjonalnie szczupłą.Pierwszy zabieg wykonała mi Pani z Ukrainy-fakt bardzo przyjemna.Następne zabiegi już inna Pani.Fakt Pani troche odradzała,ale tylko ze wzgledu na krótkie utrzymywanie sie efektu zabiegu;proponowała botox,zamiast zaproponowoc cos za porownywalna cenę -co fale radiowe.Ze względu na cenę i nie mając przy sobie wiekszej sumy pieniedzy znowu zdecydowałam sie na fale.Po dwóch tygodniach od ostatniego zabieegu Pani nie zwrocila uwagi na to,że mi twarz schudła,a mogła sie domyslic przecież,że to przez fale.Podczas gdy kilka osób z otoczenia zauwazyło,ale ja nie skojarzylam tego z falami-nie miałam takiej wiedzy.Oczywiscie dalej jezdziła narzedziem jak po manekinie i może jakby została tylko twarzoczaszka może by kiedyś zauważyla zmianę.Dopiero przypadkowo czytając w internecie na temat szkodliwości niektórych zabiegów kosmetycznych,skojarzyłam nikniecie mojej twarzy z falami.Niestety nie zrobiłam zdjeć przed zabiegiem.Coś strasznego TA Pani i ten salon.Koszmar,dno i skoncentrowanie na zysku.Choć myśle,że tutaj też jest kwestia wyboru niewłaściwego zawodu przez Panią.  
Wiaczkis Przemysław, adwokat. Kancelaria - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin wojciecha 15 , 70-410 szczecin Tel.: 918186405 Kom.: 502758680 , e-mail: przemek.wiaczkis@gmail.com
OPINIA: Pan Przemek wyciągnął mojego syna z aresztu. Dzięki niemu spędzamy razem Święta. Straciłam już nadzieje. Z całego serca polecam i jeszcze raz dziękuje. Brak reklamacji S  
Frydrykiewicz Igor. Kancelaria adwokacka - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Wyszyńskiego 14 , 70-201 szczecin Fax: 0914332753 , e-mail: adwokat@frydrykiewicz.pl
OPINIA: Polecam. Jest skuteczny, słowny i pracowity. Patryk  
Looker. Studio fryzjerskie - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Jagiellońska 67 , 70-382 szczecin Tel.: 914840116
Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów
OPINIA: Przez lata strzygłam i farbowałam się u Piotra - fachowiec znakomity, fajny człowiek: bardzo dyskretny, o ciekawych zainteresowaniach i osobowości. Włosy miałam super zadbane i ścięte. Polecam  
PB Auto Dystrybucja Części - samochody - akcesoria i części zamienne - produkcja, hurt
Zachodniopomorskie , szczecin St.Witkiewicza 60 , 71-125 Tel.: +48 91 487 54 57 , www.pbauto.com.pl
Opis działalności: Dystrybucja części do aut japońskich,koreańskich,europejskich
OPINIA: Kupiłem błędnie towar, został on wymieniony szybko i skutecznie bez zbędnego gadania a różnica szybko wpłynęła na moje konto. Mocno polecam uczciwego a zarazem taniego sprzedawcę. korczak1987  
Amaltea Studio Katarzyna Siekierko - Groomer
Zachodniopomorskie , szczecin ul.Klonowica 20d , 71-244 szczecin Kom.: 509600602 , www.amalteastudio.w.interia.pl
Opis działalności: Strzyżenie, trymowanie i pielęgnacja psów rasowych i nierasowych
Słowa kluczowe: strzyżenie, trymowanie, pielęgnacja, psów, psi, fryzjer, kąpiel, salon, studio, szczecin
OPINIA: Zawsze miła i fachowa obsługa. Właściciel na miejscu, widzi co dzieje się z jego pupilem, co uważam za plus (obniżenie stresu u zwierzęcia)Mówiąc krótko- szybko, sprawnie, fachowo. Polecam. Piotr P.  
Zespół muzyczny Doremix - muzycy, muzyczne zespoły
Zachodniopomorskie , szczecin Kom.: 509-398-862 , www.doremix.pl , e-mail: januszpalac@interia.pl NIP: 955-116-45-64
OPINIA: Musze polecić bo się sprawdzili. Gdyby nie oni to na weselu nie byłoby tak fajnej atmosfery. Dziękuję bardzo że byliście. :)  
AiB Dekoracje Bogdan Jarzębowski - aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz
Zachodniopomorskie , szczecin E. Gierczak 39 / 1 Kom.: 508 211 551 , www.aibdekoracje.pl , e-mail: info@aibdekoracje.pl
OPINIA: Polecam ,dekoracje zrobione na medal! Sala i kościół wyglądały tak jak chciałam.Ja i mój mąż byliśmy naprawdę zachwyceni i teściowa też :) Weronika  
FUH Mariusz Szadkowski - instalacje elektryczne - usługi
Zachodniopomorskie , szczecin Kom.: 602 364 548 , e-node.pl , e-mail: mariusz@e-node.pl
Opis działalności: Instalacje elektryczne, automatyka budynkowa - inteligętne domy, alarmy, CCTV
Słowa kluczowe: inteligętne dom elektryk elektryczne instalacje alarm monitoring kamery CCTV sieć sieci komputerowe komputer
OPINIA: Mieliśmy z mężem obiekcje do każdej z firm która przychodziła wyceniać prace w naszym nowo powstającym domu - odnośnie elektryczności itp. Trafiliśmy na firmę Pana Mariusza. Po samym spotkaniu oraz rozmowach, widać że Panowie znają się na rzeczy. Prace zostały wykonane szybko, bez poprawek i za uczciwe pieniądze. Naprawdę polecam. Anna  
JULIA Helena Frik - ślubne suknie i akcesoria - szycie, sprzedaż
Zachodniopomorskie , szczecin Krzywoustego 2 / 2 , 70-244 Kom.: 509 564 720 , www.suknieslubne-julia.pl NIP: 851-192-14-84
Opis działalności: Suknie ślubne oraz stroje komunijne.
Słowa kluczowe: ślub, suknie, wesele, komunia
OPINIA: Suknie ślubne mają bardzo ładne. Jestem zadowolona,że tu trafiłam. Obsługa miła. Duży wybór. Polecam.  
Technika Komputerowa Łukasz Olszowy - Informatyk
Zachodniopomorskie , szczecin Koralowa 98 / U1 , 71-220 Kom.: 665917743 , www.lotk.pl , e-mail: kontakt@lotk.pl NIP: 8561748645
Opis działalności: LOTK jest przedsiębiorstwem zajmującym się usługami serwisowymi komputerów PC oraz laptopów. Zajmujemy się sprzedażą akcesoriów i części zamiennych do komputerów. LOTK świadczy usługi stałej obsługi informatycznej dla MSP w szczecinie i okolicach.
Słowa kluczowe: Obsługa informatyczna firm, serwis komputerowy, serwis laptopów, informatyk
OPINIA: Bardzo fajna obsługa. Komputer zrobiony szybko, tego samego dnia był do odbioru po tym jak poprosiłem o priorytet ze względów zawodowych. Facet szybko zrozumiał i zrobił wszystko tak jak trzeba było żebym był zadowolony. Dlatego polecam to miejsce. nie było reklamacji. IggyP  
Now You Gabinet Modelowania Sylwetki& SPA szczecin Ewa Grześkowiak - kosmetyka - usługi
Zachodniopomorskie , szczecin Lewandowskiego 1 / 16 , 70-237 szczecin Kom.: 664 219 992 , www.nowyou.net , e-mail: szczecin@nowyou.net NIP: 8522427799
Opis działalności: skuteczne modelowanie sylwetki, zabiegi day spa, wyszczuplanie, ujedrnienie, zabiegi antycellulitowe, redukcja obwodów, efekty już po pierwszym zabiegu, lipo body, rf body, shape& up
Słowa kluczowe: modelowanie sylwetki, wyszczuplanie, intnsywne ujedrnianie, niwelowanie cellulitu, lipo body, rf body, rf face, shape& up; now you, strefa day spa;
OPINIA: Zaproponowanie ciekawych i skutecznych zabiegów to jedno, ale stworzenie atmosfery, w której możemy poczuć się wyjątkowo i kobieco, to już zupełnie inna kwestia. Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście, wysoka jakość usług i realne efekty! Szczerze polecam to miejsce, bo to prawdzie SPA dla ciała i duszy. Kamila  
Serwis AGD Adam Mielczarek - Monter
Zachodniopomorskie , szczecin
OPINIA: Zmywarka siemens u mojej mamy została naprawiona szybko i sprawnie. Mama bardzo zadowolona z usługi, miły Pan, punktualny. Dziękuję za pomoc. Joanna  
Artur Bargiel - Budowlaniec
Zachodniopomorskie , szczecin szczecin Kom.: 501517607 , e-mail: arturbargiel@o2.pl
Opis działalności: usługi remontowe, kompleksowa obsługa robót remontowych wewnątrz budynku
Słowa kluczowe: tynki, glazura, ogrzewanie, elektryka, sufity podwieszane, panale, montarz drzwi i okien itp.
OPINIA: Miły, sympatyczny, uczynny, elastyczny, dokładny. Mały minus - czasem nie przychodzi ;). bez zastrzeżeń Agnieszka Czech  
Harmonia Ogrodu Robert Urbańczyk - Brukarz
Zachodniopomorskie , szczecin Ślaska 4 , 70-431 szczecin Kom.: 668161608 , www.harmoniaogrodu.pl , e-mail: biuro@harmoniaogrodu.pl NIP: 851-285-83-97
Opis działalności: projekrowanie wykonanie ogrodów, brukarstwo
Słowa kluczowe: brukarstwo szczecin ukladanie kostki szczecin układanie polbruku szczecin układanie kostki granitowej szczecin wykonanie ogrodów
OPINIA: Polecam bez wachania.Pełen profesionalizm-szczególnie polecam ekipę którą kieruje Pan Daniel-ktory jest profesionalistą pod każdym względem .  
Hydrohen Henryk Grzymkowski - Hydraulik
Zachodniopomorskie , szczecin J.Kusocińskiego 41 , 70-237 szczecin Kom.: 697 581 609 , www.hydrohen.pl , e-mail: hydrohen@interia.pl
Opis działalności: Usługi hydrauliczne i awarie 24h,drobne naprawy.
Słowa kluczowe: hydraulik szczecin pogotowie hydrauliczne awarie
OPINIA: Bardzo dobry fachowiec! Szybko i solidnie naprawił usterkę w łazience. Cena przystępna. Polecam Paweł  
L'Or - Salony Fryzjerskie - fryzjer szczecin - Baltica - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Rodła 8 , 70-419 szczecin Tel.: 91 359 44 04 , www.lor.com.pl , e-mail: baltica@fryzjer.szczecin.pl
Opis działalności: Salony Fryzjerskie
Słowa kluczowe: fryzjer , szczecin , lor , strzyżenie , czesanie , loreal , kerastase, włosy ,lakier ,odżywka ,farba , stylista
OPINIA: Chodzę do Pani Pauliny już od przeszło 5 lat. Za każdym razem wychodzę mega zadowolony. Pierwszy raz w życiu, mam takie zaufanie do fryzjera, że nie muszę kontrolować sytuacji ciągle patrząc w lustro podczas strzyżenia tylko prowadzić przyjemną rozmowę z ekipą salonu. Pozdrawiam cały zespół L'OR BALTICA i przede wszystkim Panią Paulinę!!! Marek  
Legra Nieruchomości - nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem
Zachodniopomorskie , szczecin
OPINIA: świetne biuro, w którym pracują profesjonaliści w każdym calu - o nic nie musiałam się martwić, bo fachowo zadbano o przeprowadzaną transakcję POLECAM!!! Bucca (Barbara Buczkowska)  
Biuro Detektywistyczne Klos&Laskowski - Detektyw
Zachodniopomorskie , szczecin Jana Pawła II 50 , 71-413 szczecin Kom.: 785484308 , http://www.detektywszczecin.pl.tl , e-mail: poczta.detektyw@tlen.pl NIP: 851-306-72-03
Opis działalności: agencja detektywistyczna
Słowa kluczowe: detektyw, windykacja
OPINIA: Polecam, szczególnie Pana Roberta, fachowo i kulturalnie, polecił mi też dobrego adwokata, Ola  
Zaniemojska-Krześniowska Elżbieta. Kancelaria Adwokacka - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Weteranów 2 / 7 , 70-810 szczecin Tel.: 918180417 Kom.: 506419143 Fax: 918180419 , www.adwokaci-szczecin.com.pl , e-mail: elzbieta.zaniemojska@op.pl
OPINIA: Jestem bardzo zadowolony z pracy Pani Adwokat,ktora reprezentowala mie w sprawie alimentacyjnej.Bardzo skuteczna,konkretna,puktualna,,,polecam. Slawek,Londyn,,,  
Gabinet Stomatologiczny lek.stom Ewa Mazurek - Stomatolog
Zachodniopomorskie , szczecin Malczewskiego 8B / 1 , 71-616 szczecin Tel.: 914230157 Kom.: 507550711 , www.stomatologmazurek.pl , e-mail: gabinet@stomatologmazurek.pl NIP: 852-237-63-81
Opis działalności: Gabinet Stomatologiczny w centrum szczecina z pełnym wachlarzem profesjonalnych usług dentystycznych i protetycznych na wysokim europejskim poziomie.
Słowa kluczowe: dentysta szczecin, gabinet stomatologiczny szczecin, protetyka szczecin, ortodonta szczecin, stomatologia szczecin, stomatolog szczecin, leczenie kanałowe szczecin, ortodoncja szczecin, Ewa Mazurek, rentgen szczecin,
OPINIA: Rewelacyjna obsluga, mila atmosfera, wesola pani stomatolog. Poswieca duzo uwagi samopoczuciu zestresowanego pacjenta. Rzeczowa, rzetelna, i profesjonalna. Jestem bardzo zadowolony. Bylem u wielu stomatologow i kazdy mi partaczyl zeby. Pani Ewa Mazurek to dentystka z prawdziwego zdarzenia. Juz zawsze bede u niej leczyl zeby. gal  
Adwokat Rozwód szczecin Monika Osińska-Majchrzak - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Piłsudskiego 20 / 4 , 70-462 Kom.: 605085913 , www.rozwod.szczecin.pl , e-mail: kancelaria@adwokat-osinska.pl
Opis działalności: Pomoc prawna w postępowaniu rozwodowym oraz wszystkie czynności z tym związane, kancelaria specjalizuję się w szczególności w prawie rodzinnym, rozwody, alimenty, podziały majątku - obsługa prawna świadczona także w języku niemieckim.
Słowa kluczowe: adwokat rozwód szczecin, rozwód szczecin, kancelaria adwokacka rozwód szczecin, rozwody szczecin, separacja szczecin, pozew o rozwód szczecin
OPINIA: Polecam Adwokat Monikę Osińską-Majchrzak jako adwokata od spraw rodzinnych w szczecinie ! Krzysiek  
Artoor Artur Nawrocki - Informatyk
Zachodniopomorskie , szczecin Rugiańska 12 / 14 , 71-653 szczecin Kom.: 512 053 747 , www.artoor.pl , e-mail: an@artoor.pl NIP: 8512585083
Opis działalności: Serwis komputerowy, usługi informatyczne, naprawy drukarek, monitorów, laptopów, instalacja i konfiguracja sieci komputerowych
Słowa kluczowe: Serwis komputerowy, lapotopy, drukarki, wirusy, lan, internet, monitor
OPINIA: Polecam tanio szybko i fachowo Danuta  
Kancelaria Adwokacka Joanna Nowicka - Mosiądz - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin AL. Piastów 62 / 2 , 70-332 szczecin Tel.: 914 343 697 Kom.: 502 217 026 , http://adw.szczecin.pl/index.php , e-mail: j.nowicka@adw.szczecin.pl
Opis działalności: pomoc prawna, reprezentowanie przed Sądami i instytucjami, obsługa podmiotów gospodarczych
Słowa kluczowe: adwokat, usługi prawne, pomoc prawna, obsługa prawna, dobry adwokat, sprawny adwokat, szczecin adwokat, adwokat szczecin,
OPINIA: Pełen profesjonalizm, indiwidualne podejście, głęboka wiedza. Szybki i łatwy kontakt z klientem. Planowanie strategii i dostosowywanie się do zmian w trakcie rozpraw. Jestem bardzo zadowolony i przed wszystkim sprawa wygrana. Wojciech Zwoliński  
Salon Fryzjerski PASJA Joanna Krajewska - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Łokietka 8 szczecin , www.pasja.szczecin.pl
Opis działalności: Autoryzowany Salon Expert L'Oréal Professionnel
Słowa kluczowe: fryzjer szczecin koloryzacja keratynowe prostowanie
OPINIA: Wczoraj byłam pierwszy raz w salonie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Przyszłam ze strasznymi plamami na całej głowie ,a wyszłam z pięknym kolorem i z super obciętymi włosami. Super podejście do klienta i profesjonalizm. Z całego serca polecam panią Asie i na pewno jeszcze nie raz odwiedzę ten salon ;) Julia  
Kancelaria Adwokacka Michał Kozłowski - Adwokat
Zachodniopomorskie , szczecin Kaszubska 34 / 4 , 70-227 szczecin Tel.: 914345152 Kom.: 692451312 , www.mkozlowski.eu , e-mail: kontakt@mkozlowski.eu
OPINIA: Świetnie przeprowadzona sprawa rozwodowa na moją korzyść. Pismo napisane na czas,fachowe porady,obecność na rozprawie i cena atrakcyjna.Polecam Monika  
Dafra. Studio fryzjerskie - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Przyjaciół Żołnierza 4 (paw. 50) , 71-670 szczecin Tel.: 918149719
Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów
OPINIA: Miejsce godne polecenia, fryzjerka idealnie strzyże :) jestem w 100% zadowolona! Kasia :)  
DOM FRYZJERSTWA MICADO Michał Nowak - Fryzjer
Zachodniopomorskie , szczecin Dąbrowszczeków 10 , 71-748 szczecin Kom.: 504019005 , e-mail: micado.1977@o2.pl
Opis działalności: specjalista strzyżenia
Słowa kluczowe: fryzjer stylista
OPINIA: Po raz kolejny odwiedziłam Michała. To już moja trzecia fryzura wyczarowana przez niego. Miła atmosfera, profesjonalne cięcie, żadnego pośpiechu.. A najważniejsze dla mnie jest to, że wyglądam dobrze nie tylko po wyjściu z salonu, ale również każdego następnego dnia przy minimalnym nakładzie pracy. Zdecydowanie polecam! Tak trzymaj Michał -) Andżela  
Witold Walczak - Budowlaniec
Zachodniopomorskie , szczecin
Opis działalności: remonty, budowa domow od podstaw
OPINIA: Dobry i rzeczowy kontakt. Terminowość bez zastrzeżeń. Jan  
Sklep z bielizną KAROL - odzież i konfekcja - detal
Zachodniopomorskie , szczecin Wojska polskiego 10 , 70-784 szczecin Tel.: 91 851-11-67 Kom.: 660-193-960 , www.karol-bielizna.pl , e-mail: karol-bielizna@wp.pl NIP: 858-115-53-68
Opis działalności: profesjonalny dobór biustonoszy
Słowa kluczowe: dobór biustonoszy,bielizna,stanik
OPINIA: Pani sprzedwczyni bardzo mila i cierpliwa, stara sie by klientka byla zadowolona i by sie czula wazna w sklepie  
STYL Robert Rayski - Architekt wnętrz
Zachodniopomorskie , szczecin Tkacka 63B , 70-556 szczecin Tel.: 91-812-82-12 Kom.: 501104101 , www.kominkistyl.pl , e-mail: info@kominkistyl.pl
Opis działalności: Kominki, aranżacja, projekt, montaż, sprzedaż, doradztwo,serwis
Słowa kluczowe: Kominki, kozy, spartherm, piecyki kominkowe, wkłady co
OPINIA: Zrobili wszystko tak jak ustaliliśmy, czego chcieć więcej ? Byłem bardzo marudny w zwiąku z moimi wyjazdami a i tak znieśli to cierpliwie. Polecam Nie sprawdzałem Adam  
Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją