Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Krzesińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-473 Szczecin Wojska Polskiego 31/6
Telefon: Kom. 600247824
Adres e-mail: adwokat(małpa)krzesinska.com
Strona internetowa: http://www.adwokat.krzesinska.com/
NIP:
8512919880
Opis działalności: Adwokat Magdalena Krzesińska specjalizuje się w szczególności w sprawach cywilnych, rodzinnych, karnych. W kancelarii udzielane są również porady prawne. Słowa kluczowe: adwokat Szczecin, prawnik, rozwód Szczecin, prawo rodzinne, prawo cywilne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1510
Data utworzenia profilu: 2015-07-30 15:36:59
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-19 18:49:54 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Krzesińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła i fachowa obsługa,polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2017-05-22 12:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Magdalena Krzesińska świadczy usługi najwyższej jakości. Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i wyjątkowo profesjonalnie. Osobiście byłam bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Magdaleną. Prawnik z ludzką twarzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna K. dnia: 2016-10-05 12:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie pozostaje nic innego jak wystawić pozytywną opinię Pani adwokat Magalenie Krzesińskiej - profesjonalizm w każdym calu, zdrowe podejście do sprawy i klienta, kontakt utrzymywany od początku do końca trwania postępowania, nieważne czy wcześnie rano czy późno wieczorem. Porady prawne rozwiewają wszelkie wątpliwości. Pomoc na każdym etapie, gorąco polecam!!! Ceny również niewygórowane. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JanK dnia: 2016-06-22 14:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią mecenas, jest empatyczna, pomocna i przede wszystkim uczciwa - nie mydli klientom oczu i nie obiecuje niemożliwego, za to szuka rozwiązań problemu. Do prowadzonej sprawy podeszła rzetelnie, sprawnie i z pełnym zaangażowaniem. Na każdym spotkaniu była przygotowana, wszystko przebiegło terminowo i dużo lżejszej atmosferze, niż się spodziewałam - Pani Krzesińska naprawdę traktuje klienta indywidualnie i z szacunkiem. Potrafi być stanowcza, kiedy trzeba, ale i wykazuje się dużą wrażliwością w rozmowach na delikatne tematy (prowadziła moją sprawę rodzinną). Podsumowując, sama nie mogłam trafić lepiej i polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia w. dnia: 2016-04-21 22:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca mogę polecić Panią Magdalene Krzesińska. Moja sprawa była prowadzona bardzo rzetelnie i zawsze wszystko było zrobione w terminie. Pani Magda jest dodatkowo bardzo kontaktowa i uprzejma. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata agata dnia: 2015-07-30 21:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam Panią Magdalenę Krzesińską za bardzo rzetelną i skuteczną Adwokat. Bez najmniejszego problemu poprowadziła moją skomplikowaną sprawę spadkową. Wcześniej zasięgałam porad w kilku kancelariach adwokackich jednak dopiero Pani Adwokat Krzesińska zdobyła moje pełne zaufanie. Proces sądowy przebiegł sprawnie dzięki doskonałemu przygotowaniu i profesjonalizmie Pani Magdaleny.Nasza współpraca przez cały czas trwania procesu była bez zarzutu ( Pani Adwokat zawsze znalazła dla mnie czas). Żaden szczegół nie został pominięty i sprawa zakończyła się pomyślnie. Jeżeli będę musiała ponownie skorzystać z usług Adwokata wybiorę Panią Krzesińską.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Lewandowska dnia: 2015-07-30 21:40:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Magdalenę oceniam bardzo pozytywnie! Jej profesjonalizm, zaangażowanie oraz sposób w jaki potrafi podejść do problemu sprawia, że można na chwilę zapomnieć o kłopotach i mieć pewność, że sprawa została przekazana we właściwe ręce. Problem, z którym się borykałem był bardzo złożony i wielowątkowy. Uporanie się z nim wymagało wysokich kwalifikacji. Dodatkowo z racji zaangażowania w nim osób trzecich, w tym dzieci, terminowość i sprawny przebieg był jednym z najwyższych priorytetów. Słowem wyjaśnienia uprzedzam również, że nie jest to osoba, która wydusi z Ciebie ostatni grosz! Nasze ustalenia odnośnie wynagrodzenia pozostały niezmienne do samego końca. Osoby, które nie do końca wiedzą jak wyjść z tarapatów oraz potrzebują pomocy w meandrach prawnych, zdecydowanie mogą zaufać Pani Magdalenie. Mam nadzieję, że w przyszłości nie będę już musiał korzystać z pomocy prawnej ale wiem na pewno, że mój wybór ponownie padł by na Panią Magdalenę. Pozdrawiam. Łukasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-07-30 16:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny, rzeczowy i merytoryczny adwokat. Pani Magdalena prowadziła naszą sprawę karną w związku z wypadkiem samochodowym, wygrała sprawę, była z nami na każdej rozprawie, pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata Ziomek dnia: 2015-07-30 15:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, Pani Magdalena poprowadziła mój rozwód, zawsze dostępna, dobry kontakt, przejmuje się klientem, każdego klienta traktuje indywidualnie, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-07-30 15:39:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją