Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Babska Auto Szkoła

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1027
Data utworzenia profilu: 2013-07-29 12:27:07
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-29 12:27:07 

Opinie o Babska Auto Szkoła

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita szkołą! Trochę sceptycznie podchodziłem do tego że uczą tam tylko kobiety, ale to doskonały wybór są bardziej cierpliwe niż mężczyźni i uczą w bezstresowy sposób. To najlepsza szkołą w Szczecinie, dzięki nim zdałem za pierwszym razem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-14 12:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dużo cierpliwości do kursanta i dzieki temu można uczyc sie beztresowo ja zdala za pierwszym razem hurra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MOnika dnia: 2014-01-22 14:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam najlepszej szkoły jazdy w Szczecinie, natrafiłam na Babską Szkołę Jazdy, jestem zachwycona, bardzo fajne podejście, sprawne auta, kobiety dobrze potrafią wytłumaczyć błędy i przekazać wiedzę. Zdałam za 1 razem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2014-01-07 18:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna szkoła nauki jazdy, uczą tam sympatyczne i życzliwe panie instruktorki, dzie?i nim bez najmniejszych problemów zdałam egzamin na prawo jazdy, co jak co ale babka z babką się potrafią dogadać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2013-12-05 08:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna szkoła! Ucza w niej sympatyczne i bardzo cierpliwe panie instruktorki, zawsze pomocne, dzięki ich radom i wskazówkom zdałam za pierwszym razem bez większych problemów, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2013-11-08 10:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita szkołą! Trochę sceptycznie podchodziłem do tego że uczą tam tylko kobiety, ale to doskonały wybór są bardziej cierpliwe niż mężczyźni i uczą w bezstresowy sposób. To najlepsza szkołą w Szczecinie, dzięki nim zdałem za pierwszym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2013-10-25 10:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę szkołe. Instruktorka była bardzo wyrozumiała, nawet w chwilach mojego zwątpienia umiała mnie zmotywować i dzieki niej podeszłam do egzaminu. Co prawda zdałam za drugim razem ale to przez to że zjadł mnie stres
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 10:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła świetna, panie bardzo dobrze uczą, najlepiej to zawsze kobieta wytłumaczy kobiecie, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 11:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wyboru tej szkoły. Dzięki niej i profesjonalnym jazdom zdałam za pierwszym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sara dnia: 2013-09-06 10:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, że w szkole uczą same kobiety. To świetna inicjatywa. Kurs, który tam odbyłam będę dobrze wspominać i chętnie polecam tą szkołę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 12:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej szkole nauczyłam się prowadzic bezpiecznie i pewnie. Nikt ze znajomych i rodziny nie boi się ze mną jeździć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefa dnia: 2013-08-12 08:38:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdałam za drugim razem, ale czuję się pewnie za kółkiem. Nie boję się jeździć a to wszystko za sprawą instruktorek z Babskiej Auto Szkoły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-29 12:28:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją