Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe EM-KA Monika Sokołowska

Zawód: Księgowy 
Adres: Zachodniopomorskie, 71-450 Szczecin Szczecin Chopina 35
Telefon: Kom. 502-336-259
Adres e-mail: biuro(małpa)szczecin-ksiegowosc.pl
Strona internetowa: www.szczecin-ksiegowosc.pl
NIP:
955-133-38-25
Opis działalności: biuro rachunkowe Słowa kluczowe: biuro rachunkowe

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1561
Data utworzenia profilu: 2013-01-21 14:44:19
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-28 10:09:19 

Opinie o Biuro Rachunkowe EM-KA Monika Sokołowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Terminowość, zaangażowanie, uczciwość wobec klienta oraz skuteczność w realizacji w swoim zawodzie. Raz jeszcze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-29 14:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z ich usług. Polecam za bardzo dobry kontakt i miłą obsługę. Do tego wiem że sprawy księgowe są w dobrych rękach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 14:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę oceniam bardzo pozytywnie bo skorzystałam parę razy z usług i wszystko było ok wiec nie mam zadnych zastrzezen co do ich pracy. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 09:45:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre biuro, Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 09:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę z nawiązanej współpracy. Spośród wszystkich ofert w Szczecinie zdecydowałem się wybrać tę. Doradztwo oraz wszelka pomoc przy dokumentacji przed rozpoczęciem działalności jest niezbędna. Moje oczekiwania zostały spełnione, a współpraca jest kontynuowana. Mam zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 12:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak jakichkolwiek zastrzeżeń. prawidłowo i dość szybko uzyskałem rozliczenie PIT a następnie pomoc przy problemie z ZUS. pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-08 12:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Mialam szczescie trafiając, teraz mam juz wszystko tak jak powinno byc, jestem dumna z ich pracy i podejścia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-30 14:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, wspołpraca przebiega bardzo dobrze. Mili ludzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 14:44:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją