Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

UFOGAMES Piotr

Zawód: telefony komórkowe Informatyk 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-250 Szczecin Krzywoustego 15/2a
Telefon: 94 4342000 Kom. 510-288-171 889-901-251
Adres e-mail: biuro(małpa)ufogames.home.pl
Strona internetowa: www.ufogames.pl
Opis działalności: telefony komórkowe, konsole , naprawa serwis Słowa kluczowe: telefony komórkowe , konsole , naprawa i serwis

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1853
Data utworzenia profilu: 2012-11-26 16:30:43
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-26 16:30:43 

Opinie o UFOGAMES Piotr

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają duży wybór gier i dobre akcesoria.Zawsze znajdę tam na grę, której szukam. Często korzystam z ich sklepu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 09:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do serwisu oddałem uszkodzoną konsolę po zalaniu. muszę przyznać, że się zdziwiłem, iż da się jeszcze ją naprawić... zwrócona mi działa bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-14 14:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super poszło, naprawa sie odbyła w krótkim czasie, mogłam liczyc na fachowe podejście do tego, bo teraz nie musze kupować nowego konsola ;) Kupowałam od nich telefon komórkowy i tez jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-22 09:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma, wszystko było ok jak u nich byłem wiec polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-20 11:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ze ich znalazłam, udało im się naprawic mój telefon i tez sobie zakupiłam nowy. Ogólnie oceniam ich bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-18 08:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych tutaj zastrzezeń, bo obsługa bardzo dobra, zna się na rzeczy i jest w stanie doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-29 09:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem tam rózne sprawy z konsolem ale wszystko zostało opanowane i teraz mogę sobie spokojnie grac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-28 11:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny szybki serwis ! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-26 16:31:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją