Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny BIG BEAT Kamil Żuchowski

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon: Kom. 606 455 066
Adres e-mail: geo_art(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.bigbeat.info.pl
Opis działalności: Oprawa muzyczna uroczystości okazjonalnych, zespół grający na żywo. Skład 5 osobowy. Słowa kluczowe: wesela, imprezy, oprawa muzyczna

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1497
Data utworzenia profilu: 2013-07-19 12:00:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-19 12:00:35 

Opinie o Zespół Muzyczny BIG BEAT Kamil Żuchowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy zespół jaki mogłam sobie wymarzyć i wybrać na własne wesele. Gracie, śpiewacie i bawicie fantastycznie! Jestem ogromnie zadowolona i szczerze polecam wszystkim osobom poszukującym kapeli na imprezy. Również oprawa muzyczna w Kościele- idealnie. BARDZO DZIĘKUJEMY I POLECAM, POLECAM, POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-30 23:54:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy zespół na wesele to Big Beat Szczecin. Muzyka grana na żywo, to jest coś! Podczas wesela nie trzeba im mówić kiedy mają grać, imprezy z Big Beat są na wysokim poziomie - przede wszystkim muzycznym. Zespół ma kontakt z gośćmi weselnymi, którzy czasem mają różne życzenia i pomysły - moje marzenie aby zaśpiewać na weselu mojej córki się spełniło. Bardzo przepraszam za to, ze nieco na rauszu pomyliłem nutę- ale liczy się atmosfera i szczere chęci! Dziękuję raz jeszcze. Ojciec Pani Młodej ze Stargardu Szczec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ojciec Panny Młodej dnia: 2014-01-18 00:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół zagrał bardzo ładnie, Nie spodziewałem się tego że tak dobrze będą grać i że wesele będzie aż tak huczne, można było się bawić do samego rana przy rytmach ich piosenek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-11 14:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy. Jesteście cudowni. Szkoda, że ta noc trwała tak krótko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia i Kacper dnia: 2013-11-15 13:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół, jestem zadowolona że się zdecydowałam ich wziąć na moje wesele. Dzisiaj wiem,że warto było zaryzykować. Miałam trochę wątpliwości, ale jak zaczęli grać to już wiadomo ;) Imprezka należy do udanych. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-14 08:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko, nie znam lepszego zespołu ;) Oni według mnie są najlepsi ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-06 15:17:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byli na weselu u mojej siostry i jestem pod wrażeniem.. Bawiliśmy sie wszyscy razem do bialego rana. Zespół się świetnie przygotował. Muzyka dobra, idealnie pasowała do atmosfery która tam panowała.Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 14:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są najlepsi !! Jeszcze raz Wam dziękuje za miłą zabawę !! Było super !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-09 09:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zagrali bardzo żywiołowo, są bardzo utalentowani. Wokalistka śliczna, z równie ślicznym głosem. Do tego wszyscy z kulturą osobistą, bardzo sympatyczni. Bez wątpienia polecam, rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 12:01:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją