Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Tawerna Catering

Zawód: restauracje  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-800 Szczecin Przestrzenna 3
Telefon: Kom. 608-269-185
Adres e-mail: tawerna(małpa)szczecin-catering.pl
Strona internetowa: www.szczecin-catering.pl
Opis działalności: restauracja,catering Słowa kluczowe: restauracja, catering

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1335
Data utworzenia profilu: 2012-11-15 09:50:21
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-15 09:50:21 

Opinie o Tawerna Catering

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tawerna zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie, szczególnie wystrój wnętrza. Obsługa była bardzo miła i szybka. Pełen profesjonalizm. Co do kuchni to muszę przyznać, że można zjeść tam bardzo smacznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 12:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo smaczna kuchnia, szczególnie ryby. Tawerna ma niesamowity klimat, gorąco polecam. Jak tylko będę miał okazję do zorganizowania imprezy to tylko w tej tawernie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-03-13 12:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oni są niesamowici, bardzo fajnie ze na nich trafiłam. Ogólnie oceniam ich bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 14:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brawo za wystrój, za obsługę, za wyborne manu i przefajną obsługę!! W szczególności chciałam polecić CUDOWNIE pyszne ryby!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2013-01-18 09:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ja kocham to jedzonko!!! Uwielbiam tą restaurację i uwielbiam jak się okazuje że tam organizowane jest przyjęcie, na które jestem zaproszona:D Polecam pyszności i restaurację samą w sobie:) Świetne miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2013-01-14 10:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna restauracja, jak ja byłam coś zjeść to mieli nawet sporo klientów co świadczy ze im sie podoba i nie dziwię się bo to bardzo fajne miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-16 12:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Impreza okolicznościowa udała się bardzo, jestem zadowolona ze wszystko było tak jak ugadaliśmy przed imprezą, spełnili moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-15 09:51:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją