Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DELPHINUS Sp. z o.o. Centrum Nurkowania

Zawód: biura podróży - usługi turystyczne  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-384 Szczecin Mickiewicza 10
Telefon: +48 91 485 06 69
Adres e-mail: nurkowanie(małpa)delphinus.pl
Strona internetowa: www.delphinus.eu
NIP:
8522549516
Opis działalności: szkoła nurkowania- kursy i szkolenia, biuro turystyczne, sklep Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 14x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1425
Data utworzenia profilu: 2013-07-02 08:33:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-02 08:33:32 

Opinie o DELPHINUS Sp. z o.o. Centrum Nurkowania

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER SPRAWA! Najlepsza zabawa z odpowiedzialnymi ale i zwariowanymi ludzmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Krzywy dnia: 2015-03-09 21:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: delphinus wygał bezkonkurencyjnie, tyle pozytywnych opini nie miał nikt w szeczinie. Skorzystałam z wycieczki do Gran Bahamas - była rewelacyjna, noska, świat podwodny jest tam niesamowity!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-17 08:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła nurkowania.Dogodne miejsce do nauki, ponieważ można spotkać w nich róznego rodzaju ryby POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-01-23 13:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam delphinusa jestem bardzo zadowolona z zapisania synka na kurs nurkowania dla dzieci, zajecia sa bezpieczne i bardzo się Bartkowi podobają, cena dla mnie bdb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-04 11:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kurs nurkowania dla dzieci, mój syn jest zachwycony i w najbliższe wakacje mamy amiar wybrac sia cała rodzina na wybrawę organizowana przez Delphinusa! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-06 11:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja córka uczęszcza na kurs nurkowania w tej szkole, mamy zamiar jechać na Wyspy Kanaryjskie na urlop, i dzięki tej szkole będzie mogła kontynuować naukę na wakacjach, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2013-10-23 08:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna wyprawa na wyspy kanaryjskie zorganizowana przez Delphinus. Jestem oczarowana kursem nurkowanie, który tam rozpoczęłam oraz atrakcjami i noclegiem zorganizowanymi przez firmę. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 15:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowny sklep z zaopatrzeniem w sprzęt do nurkowania, fachowe doradztwo, miła obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-27 11:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarażają swoją pasją do nurkowania. Już od dawna marzyłam o takim kursie i nie żałuję że się na niego zgłosiłam właśnie do tej szkoły. Dobry sprzęt, profesjonalni instruktorzy. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 11:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs pływania, na który zapisałam swoje dzieci i jestem zadowolona z jego efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2013-08-29 09:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje dzieci miło wspominają kursy pływania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2013-08-12 11:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia basenowe to świetna rozrywka dla dzieciaków. To bardzo bezpieczne zajęcie, które daje mnóstwo frajdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lesia dnia: 2013-07-30 11:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne kursy pierwszej pomocy. Polecam. Kilka godzin nauki a można komuś uratować życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liliana dnia: 2013-07-15 14:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojechałam z nimi wyprawę nurkową. Niesamowite wrażenia. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2013-07-10 13:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep ze sprzętem do nurkowania. Akcesoria są najwyższej klasy. Od dawna jestem klientem tego sklepu i jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robb dnia: 2013-07-02 08:34:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją