Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Karna adwokat Marecki Mikołaj Mikołaj Marecki

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-440 Szczecin Bogusława X 1/2/8
Telefon: 914314001 Kom. 693333369 Fax: 914314005
Adres e-mail: marecki(małpa)kancelariakarna.com
Strona internetowa: kancelariakarna.com
NIP:
851-216-00-53
Opis działalności: profesjonalna kancelaria karna Słowa kluczowe: adwokat szczecin

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 66% niskie 2x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4977
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 25.12.2018 20:01:57 

Opinie o Kancelaria Karna adwokat Marecki Mikołaj Mikołaj Marecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat jakich nie ma. Bardzo zaangażowany i bardzo bezpośredni. Widziałem już kilka spraw z jego udziałem i jestem pod wrażeniem. Mistrz mediacji, najlepszy karnista moim zdaniem, fachowiec od trudnych przypadków. Wyniki mówią same za siebie. Jeszcze raz dziękuję Mecenasie! Poznać cię to był zaszczyt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: najwyższy poziom!
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 25.12.2018 20:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerość do bólu i kompetencja. Mialem kontakt z wieloma adwokatami ale ten mnie rozbroił. Pełne ogarnięcie tematu, wszystko wytłumaczone, wszystko zrozumiane. Często chodzi do aresztu do klienta i ma ogóly szacunek. wszyscy mówią że to świetny adwokat i naprawdę się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim to ja dnia: 06.01.2018 14:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny adwokat, waleczny na sali sądowej. Przed moją sprawa karną ocenił szanse, mówił jak jest, a nie owijał w bawełnę. Lubiany przez sędziów i prokuratorów. Tak powinien wyglądać obrońca !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pan Pe dnia: 27.01.2017 19:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny obrońca w sprawach karnych. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 07.12.2016 22:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry ADWOKAT broni juz mnie kilka lat wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2016 15:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z ostatnią opinią. Pan adwokat Mikołaj Marecki ma zdrowy stosunek do swojej profesji, do siebie i do świadczonych usług prawnych. Zero wyższości nad światem, zero buty, a po prostu naturalność i chęć załatwienia konkretnej sprawy, jak najlepiej. Aż chce się chodzić do tego typu adwokatów, a takich niewielu w tym mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.12.2014 18:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaanagażowanie godne polecenia innym członkom tej zepsutej korporacji... duży dystans do sądów i bardzo szczera opinia. spodobało mi się to, że Pan Mecenas nie dbał o swój interes, nie wyciągał kasy ode mnie, tylko prosto z mostu przedstawił sytuacje taką jaka jest. punkt dla niego. ceny to niestety minus, wiem, że mogłyby być niższe. no ale za dobre trzeba dobrze płacić...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janina Klientka dnia: 23.10.2014 21:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny człowiek, wie co robi... Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 09.05.2014 08:56:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją