Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Agnieszka Brzeska

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon: 666-36-16-36
Adres e-mail: kameleon(małpa)elpro.pl
Strona internetowa:
NIP:
8512585083
Opis działalności: Szeroki zakres usług fryzjerskich: farbowanie, modelowanie, baleyage, strzyżenie damskie, również strzyżenie męskie, oraz trwała ondulacja. Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 64x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 64x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 47x 17x
Ceny usług: 97% niskie 33x 30x 1x
Ilość opinii w serwisie: 65
Ilość odsłon profilu firmy: 9262
Data utworzenia profilu: 2010-03-08 18:44:41
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-16 07:50:19 

Opinie o Agnieszka Brzeska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ciecie mega fajne wlosy same sie ukladaja a nie nawidze ukladac wlosow:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara W dnia: 2017-06-05 15:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawde polecam wreszcie po rozjasnianiu wlosy mi sie nie krusza ten silaplex to rewelacja,kolor bardzo ladny i obciecie rozwniez.P. Agnieszka ma juz stala klientke jestem mega zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2017-03-15 05:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam śliczny kolor ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WIKA dnia: 2017-03-05 09:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam rewelacja silaplex mega ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-01-06 18:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pasemka sliczne jasne i co najwazniejsze nie zółte:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danusia dnia: 2016-02-18 16:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam swietna fryzura :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-07 11:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z ciecia nowoczesne nie trzeba się męczyc z układaniem POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-09 08:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na pasemkach i cięciu w salonie " Kosmyk". Jestem zachwycona efektem pracy p. Agnieszki. Gorąco polecam.( pani kosmetyczka z tego salonu ,nie znam imienia zrobiła mi suuuper brewki i rzesy,rowniez dziekuje).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela dnia: 2014-12-02 01:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kolor boski wkoncu znalazłam dobra fryzjerke
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2014-09-19 18:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzura wieczorowa piekna na imprezie zrobila wielkie wrazenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-08-19 10:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam piękne biele pasemka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-17 11:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obcięcia i koloru
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-05-20 10:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fryzura :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 16:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam efekt taki jak chciałam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2014-04-15 16:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pasemka sliczne bielutkie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-31 14:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam obcięcie super wszystkim się bardzo podoba a mnie chyba najbardziej na pewno tam wroce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 16:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kolor bardzo ladny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 13:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam:) Obciecie bardzo ladne wlosy ukladaja się same nie mecze się z układaniem:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Estera dnia: 2014-03-05 18:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cięcie fajne i świetny kolor, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aga dnia: 2014-01-16 19:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam obcięcie bardzo ladne:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ona dnia: 2014-01-07 11:09:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana poprawnie ładnie pokryte siwe włosy obciecie ok ale spodziewalam sie czegos wyjatkowego. Ale ogólnie polecam :)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 08:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo ladny kolor wlosow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ona24szczecin dnia: 2013-01-21 13:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obciecie super, specjalnie wstrzymałam sie z opinia byłam obcinana miesiac temu a włosy dalej układaja sie wspaniale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina_1985 dnia: 2012-11-16 09:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ciecie bardzo profesjonalne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2012-08-03 10:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ciecie bardzo fajne nowoczesne i wloski ukladaja sie wspaniale polecam p.Agnieszke
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2012-07-13 16:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza Fryzjerka :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dzasta dnia: 2012-06-18 20:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kolor rudy wkoncu mam wyrazisty i ostry .....inni fryzjerzy nie potrafili uzyskac takiego efektu ...pozatym kolor jest trwalszy nie spukuje sie tak jak inne kolory w czesniej ...jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna28 dnia: 2012-05-30 09:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam wreszcie b. dobrego fryzjera :) Polecam. Jestem zadowolona po każdej wizycie z moich pasemek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Syla dnia: 2012-05-28 16:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam bardzo fachowa obsluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2012-05-17 09:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam naprawde nie spodziewalam sie ze bedzie az tak dobrze fryzura naprawde jest boska kolor tez
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamilka27 dnia: 2012-03-07 16:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pasemka ladne cieniutkie i biale (nie zółte) strzyzenie takze fachowow wykonane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-01-21 19:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ladne strzyzenie i pasemka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2012-01-13 07:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: upiecie bardzo ladne i wytrzymalao calą noc ...polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna42 dnia: 2011-12-12 08:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super super super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zachwycona dnia: 2011-11-06 12:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zachwycona panią Agnieszką!!!! mega. na pewno tam wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2011-10-20 10:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2011-10-11 06:55:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: strzyzenie bardzo ladnie wykonane polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2011-10-09 15:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włoski ladnie zrobione były niewielkie opuznienia ale ogolnie atmosfera fajna, jedynie cena troche wysoka ....ale ogolnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Blondyna dnia: 2011-07-08 23:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest bardzo sumienna podczas wykonywania swojej pracy, jej kreatywność i indywidualne spojrzenie sprawia że klient jest zadowolony i z chęcią wraca, tak jak ja!!!!!!!!!!! Bardzo polecam Panią Agnieszkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2011-04-05 21:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Agnieszkę. Super kolorek- w ciągu jednej wizyty włoski są brązowe a były czarne, nie są zniszczone. Ogromna fachowość!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2011-02-18 18:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam :) kolejna zadowolona klientka gratuluje fachowosci:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2011-02-09 18:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i kompetentna fryzjerka-stylistka. Byłam bardzo zadowolona z cięcia, koloryzacji (dość skomplikowanej) i ułożenia fryzury. Końcowy efekt był taki jaki sobie wymarzyłam- przyszłam ze zdjęciem upragnionej fryzury i koloru. Indywidualne podejście, o której piszą na stronie firmy to prawda!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-29 18:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kolorek super a moje wlosy ciezkie do ukladania z ktorymi mialam zawsze problem zaczely sie dobrze ukladac ..... jednak to prawda ze jak wlosy sa dobrze sciete to ukladaja sie ladnie a juz zaczelam w ta watpic .....jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina.S dnia: 2011-01-03 13:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam innym:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2010-11-12 18:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakosc uslug bardzo wysoka polecam cena dosc wysoka ale za tak ladnie zrobione wloski warto duzo zaplacic:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-30 14:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-09 12:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z czystym sumieniem moge polecic bardzo dokladnie i fachowo wykonane strzyzenie;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KACPER dnia: 2010-07-23 16:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!!!!!!!!!!fryzjerka wysokij klasy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tatiana dnia: 2010-06-21 16:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irka dnia: 2010-06-07 16:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam koloryzacja zaje......:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: goska dnia: 2010-05-29 18:55:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JANEK dnia: 2010-05-11 09:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serdecznie polecam . fryzjerstwo meskie wysokiej klasy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2010-05-08 09:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polacam polecam !!!!!! wszystkim moja fryzjurka sie podoba:) a mnie najbardziej;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nati dnia: 2010-05-05 15:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2010-04-24 16:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pare dni temu wycieniowalam sobie wloski ....i wreszcie sie ukladaja nie musze sie z nimi meczyc codzinnie rano i ukladac......super strzyzenie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2010-04-12 19:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER !!! Mam świetnie pocieniowane włosy i piękne pasemka ... Dziękuje Pani Agnieszko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2010-04-04 18:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!!!!!!!!!!!! fryzjer ,meski wysokiej klasy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dawid dnia: 2010-04-04 18:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włosy doczepione sa przepiekne:)....Tanio i fachowo:)jakosc super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2010-04-03 11:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super.....jestem bardzo zadowolona kolorek przepiekny i intensywny.....strzyzenie tez ladne....wloski ladnie sie ukladaja i nie musze sie meczyc z nimi....polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2010-03-29 18:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super...polecam wszystkim ..usluga perfekcyjnie wykonana....mila atmosfera...pasemka piekne....jasniutkie ....a przy moich wlosach zazwyczaj wychodzily zolte ...a tu prosze......widac ze farby i kosmetyki wysokiej jakosci:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2010-03-28 09:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodzę tam często i jestem zadowolony, moje włosy są pod fachową opieką i nie muszę się martwić że bedę chodzić na poprawki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2010-03-24 07:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam piekna trwala:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2010-03-23 16:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Od razu widać że ma się do czynienia z doświadczonym specjalistą w dziedzinie fryzjerstwa. Obsługa jest na bardzo wysokim poziomie, Baleyaże idealnie wykonane, wspaniałe wyczucie koloru i doboru fryzury. Polecam wszystkim... Szkoda że takich specjalistów jest tak mało w Szczecinie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2010-03-22 20:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo zadowolona serdecznie polecam:).....kolorek piekny....ten kometarz negatywny to chyba ktos po zlosci napisal ja od roku korzystam z uslug i nigdy zadnej plamy nie mialem a pasemka rewelacja...serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2010-03-22 16:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-08 18:48:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją