Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ROOBER

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon: Kom. 501050096
Adres e-mail:
Strona internetowa: www,roober.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4768
Data utworzenia profilu: 2010-11-05 16:46:10
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-30 10:38:08 

Opinie o ROOBER

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie szafy wnękowej do sypialni. Pan Robert - świetny fachowiec, o wysokiej kulturze osobistej. Szafa wykonana z wysokiej jakości materiałów, cieszy oko i sprawdza się w praktyce. Fachowiec rzetelny, kontaktowy, zostawiający po sobie porządek. Na pewno skorzystamy jeszcze z jego usług w przyszłości. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-09-12 18:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przebieg całej współpracy to ogromny plus, terminowość, dokładność, miła obsługa wraz z doradztwem. W trakcie zlecenia miałem kilka pomysłów na zmiany - nie było problemów, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: daje 2 letnią gwarancję, na razie nic się nie zepsuło.
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2013-10-04 11:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykananie szafy wnękowej. Szybko i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: matero dnia: 2012-03-22 21:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny i przede wszystkim niesamowicie punktualny człowiek. Wykonywał zabudowę wnęki. Szybko, fachowo i przede wszystkim cena przystępna.Posiada duży wybór materiałów. Dobra doradztwo. Naprawdę POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matero-m1 dnia: 2012-03-12 12:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stolarz dokładny, z pomysłem, godny polecenia. Termin realizacji został dotrzymany i za to bardzo duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 2 lata gwrancji
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-02-22 18:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczny i konkretny Pan. Mebelki wykonane super, z dużą starannością i dbałością o szczegóły. Ma duży wybór materiałów i kolorów. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Agusia dnia: 2010-11-30 10:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne i zabudowa z drzwiami suwanymi zostały wykonane z dużą dokładnością i dbałością o szczegóły. Projekt zrobiony przez tego fachowca od razu przypadł nam do gustu ( projekt za darmo ) Nie było żadnych niespodzianek, terminowość i słowność bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: udzielono 2 letniej gwarancji jak dotąd nic złego się nie dzieje.
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2010-11-05 16:54:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją