Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AJB KLIMA - Adam Biernacki

Zawód: pompy i sprężarki Robotnik 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-843 Szczecin ul. Szybowcowa 28
Telefon: 91 469 10 10 Kom. 515 510 500 Fax: 91 469 08 05
Adres e-mail: biuro(małpa)ajb-klima.pl
Strona internetowa: www.ajb-klima.pl
NIP:
955-12-51-286
Opis działalności: O nas Specjalizujemy się w projektowaniu, dostawie i montażu: pompy ciepła. Słowa kluczowe: pompy ciepła, ogrzewanie

Ocena: 100% pozytywna 33x

Jakość usług: 100% wysoka 24x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x 1x
Ceny usług: 100% niskie 20x 5x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 3698
Data utworzenia profilu: 08.08.2012 13:08:49
Data ostatniej aktualizacji: 08.08.2012 13:08:49 

Opinie o AJB KLIMA - Adam Biernacki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, mają przystępne ceny. Polecam
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 13.05.2015 16:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenie, bardzo dobrze wszystko tłumaczą i doradzają. Jestem zadowolona że skorzystałam z ich pomocy i usług.
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 24.03.2015 23:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa, profesjonalna firma. Potrafią doradzić i szybciutko zamontować ;) Polecam
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 09.02.2015 17:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem do biura klimatyzator Panasonic i nie mam zastrzeżeń. Firma w pełni profesjonalna i godna polecenia.
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 16.01.2015 15:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, wszystko szybciutko zamontowane i super się sprawuje :) Polecam
Opinia dodana przez: Ziomek dnia: 14.12.2014 14:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomocni, świetni i profesjonalni fachowcy, a przede wszystkim porządny i niezawodny sprzęt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kubek dnia: 21.11.2014 17:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko działa bez zarzutu, a to chyba najważniejsze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirek dnia: 24.10.2014 11:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimatyzator Hisense spisuje się znakomicie. Bardzo łatwy w obsłudze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.05.2014 10:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem rekuperator Mitsubishi za niespełna 5 tyś. Niewielki hałas działania, wbudowany by pass, sprzęt dokładnie filtruje powietrze. Łatwy montaż. Dostawa po 2 dniach od wpłaty na konto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Z Torunia dnia: 04.04.2014 11:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, TANIO I SOLIDNIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2014 13:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekuperator Mithubishi bardzo dobrej jakości, trwały, niezawodny.
Opinia dodana przez: P. - Police dnia: 26.02.2014 13:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pompie ciepła zaoszczędzę na kosztach ogrzewania. Cała inwestycja trochę wyniosła, ale szybko się zwróci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2014 14:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność. Zarówno pompy ciepła jak i klimatyzatory wysokiej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2014 08:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra cena, dobra jakość. Zgodnie z nazwą portalu - fachowcy.
Opinia dodana przez: dnia: 13.12.2013 15:15:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż leciutko się przedłużył, ale dzięki temu wiem że wszystko jest właściwie założone i będzie działać bez zarzutu. Super :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2013 14:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroki wybór. W tym sklepie było co wybierać. Klimatyzator na pewno się przyda w te lato, bo już się robi gorąco :) Dziękuję za wietne doradztwo dzięki niemu znalazłem najlepsze rozwiązanie do swojego biura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.06.2013 09:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Terminowość, uczciwość wobec klienta, ceny ok, precyzyjny montaż oraz bardzo dobra jakość urządzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2013 10:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi specjaliści od ogrzewania podłogowego. Założyli mi świetną instalację. Wszystko będzie działać jak należy i jest już gotowe na przyszłą zimę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.05.2013 13:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.05.2013 13:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści po konsultacji dostarczyli i zamontowali odpowiednią pompę ciepła to była dobra decyzja aby zwrócić się do nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.05.2013 14:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę ze wszyscy zadowoleni i fajnie, tak powinno byc ja tez nie mam zadnych zastrzezen co do ich pracy. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.04.2013 13:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam ich bardzo pozytywnie, są swietni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2013 10:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma jaką znam, sprawdziła sie dla mnie bardzo dobrze. Wspominam ich bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2013 09:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym roku amówiłem modernizacje mojej firmowej kotłowni. Wykonali sprawnie i fachowo przejście z pieca olejowego na pompy ciepła. Już jeden sezon bez zastrzeżeń wszystko działa no i koszty eksploatacji się zmniejszyły.
Opinia dodana przez: dnia: 28.12.2012 12:46:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 % :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2012 13:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogrzewanie działa bez zarzutu, miło poznac takich fachowców, nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2012 11:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POMPA CIEPŁA ZAŁOŻONA W MOJEJ FIRMIE DZIAŁA BEZ ZARZUTU. FACHOWCY Z AJB TERMINOWO,SPRAWNIE I RZETELNIE WYWIĄZALI SIĘ W ZAŁOŻONYM BUDŻECIE.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WYSOKI dnia: 05.12.2012 15:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam zbyt wielu zastrzeżen. montaż prawidłowy, na razie nie widze usterek
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2012 10:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pompa ciepła działa bez zarzutu. Przyjechali zrobili swoje i mogłam jeszcze liczyć na fachowe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2012 08:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Ogrzewanie podłogowe przez nich wykonane działa rewelacyjnie. Nie mam zadnych kłopotów jak z porzednim ogrzewaniem. Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moera dnia: 09.10.2012 12:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma. Miła współpraca. Robili u mnie ogrzewanie podłogowe i jestem bardzo zadowolona. Nie mam zadnych zastrzezen. Ceny przyzwoite
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolcia dnia: 02.10.2012 09:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalowali mi w nowo wybudowanym domu ogrzewanie podłogowe. Wszystko działa bez zarzutu i perfekcyjnie zostało wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 04.09.2012 10:24:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna i miła obsługa, konkretna oferta i szybka realizacja POLECAM!!! Zawodowstwo i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 08.08.2012 13:10:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją