Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Juchno-Marcjan

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-226 Szczecin Kaszubska 27d/1
Telefon: Kom. 794-661-234 lub 794-215-047
Adres e-mail: adwokat(małpa)kancelaria-ajm.pl
Strona internetowa: ajm-prawnik-szczecin.pl
Opis działalności: Kancelaria zapewnia pomoc prawną w sprawach cywilnych, rodzinnych, spadkowych, gospodarczych, administracyjnych oraz z zakresu prawa pracy, a także dochodzenia odszkodowań. Słowa kluczowe: dobry prawnik, adwokat, porada prawna, rozwód, podział majątku, alimenty, kontakty z dzieckiem, pozew, spadek, odszkodowanie, sprawy karne, obrona karna

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 22x 1x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 3353
Data utworzenia profilu: 2015-10-23 15:05:41
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-26 22:43:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Juchno-Marcjan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym polecić Kancelarię z różnych względów. Po pierwsze problem z jakim się zwróciłam nie był błahy i nie ukrywam, że konsultowałam go już z dwojgiem innych prawników, ale jakoś mnie nie przekonali. Za każdym razem nie uzyskałam pełnej informacji, chociaż zapoznawali się ze sprawą i sprawdzali przepisy. Pani Agnieszka odpowiedziała mi na wszystko podczas pierwszej konsultacji. Byłam pod wrażeniem, że sprawy cywilne spadkowe ma w małym palcu i od ręki udziela mi odpowiedzi, podczas kiedy pozostali mówili, że muszą to sprawdzić. Cena wydała mi się racjonalna, zdecydowałam się na współpracę. Zawsze szybki kontakt, dokumenty konsultowane ze mną, przed każdą rozprawą spotkanie. Na sali rozpraw natomiast jej luz i biegłość dodawała mi otuchy. Uważam, że naprawdę warto udać się po poradę i przekonać samemu. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2019-05-16 18:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat, błyskotliwa i skuteczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław Jagielski dnia: 2019-04-08 23:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria jest moim bardzo dobrym odkryciem, wcześniej sprawę rozwodową prowadził mi inny adwokat, do którego nie mogłam się nawet dodzwonić i dowiedzieć co słychac w mojej sprawie, a tu było dokładnie odwrotnie. Polecam adw. Juchno-Marcjan do rozwodu i przede wszystkim do podziału majątku.Dowiedziałam się, że w skład naszego majątku jako małżonków wchodzą tez np. udziały mojego męża w spółce. Wycisnełam od niego chyba wszystko co się dało :) Szczerze polecam kancelarię. Uważam, że cena również bardzo racjonalna w stosunku do wiedzy, pomocy i podjętych działań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania R. dnia: 2019-03-14 11:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię, wszystko sprawnie, szybkie działania, ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-12-19 22:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria jest wyspecjalizowana w rozwodach i spadkach, przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Uważam, że pani mecenas jest spadkową mistrzynią. Najpierw ustaliła mi majątek spadkowy, chociaż druga strona skrzętnie to ukrywała. Nie mogłem się dowiedzieć nawet o dane lokalu w którym mieszkał zmarły ojciec. Poradziła mi co mam poustalać w banku, okazało się, że ojciec w jednym z banków ( o czym nie wiedziałem) miał całkiem pokaźną lokatę. Gdyby mi tego nie znalazła nawet bym o tym nie widział, a tym samym nie zobaczyłbym na oczy tych pieniędzy. Postępowanie o dział spadku poprowadzone bardzo wnikliwie i z korzyścią dla mnie taką o jakiej nawet nie śniłem. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrew dnia: 2018-12-11 13:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła mi w bardzo trudnej sprawie. Jest spokojna i zawsze przygotowana, a do tego jest z nią dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-30 01:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach karnych i cywilnych bardzo polecam. Obie moje sprawy poprowadzone na wysokim poziomie i obie skutecznie. Jestem Bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Zięba dnia: 2018-09-30 05:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy adwokat zawalił mi sprawę. Po apelacji - dzięki zaangażowaniu i profesjonalizmowi Pani adwokat udało nam sie wygrać! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia S. dnia: 2018-08-10 00:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomysłowy Adwokat! Pani Mecenas wygrała dla mnie sprawę, która według innych prawników była juz na samym starcie skazana na przegraną. Pełen szacunek, POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Dworak dnia: 2018-05-21 16:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto mieć swojego zaufanego prawnika, takim jest dla nas pani mecenas. Pomogła nam skutecznie zarówno w sprawie wypadku drogowego syna, jak i w ciężkiej sprawie spadkowej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr M dnia: 2018-03-16 15:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat nie mogłam dogadać się z moją rodziną co do podziału spadku po moim mężu. Dzięki Pani Adwokat udało się przekonać pozostałych spadkobierców do rozmowy i ostatecznie ugodowo załatwić problem. Jestem bardzo wdzięczna Pani Agnieszce za pomoc i fachowe podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Z. dnia: 2018-01-22 12:03:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś szuka dobrego adwokata w sprawach rodzinnych, to polecam tą kancelarię. Mecenas Agnieszka Juchno-Marcjan poprowadziła moją sprawę od początku do szczęśliwego końca. Mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że trafiłem w dobre ręce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Brakus dnia: 2018-01-10 11:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, konkretna, kontaktowa i przede wszystkim skuteczna, w moich sprawach rodzinnych wszystko było dopracowane na tip-top.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kruks dnia: 2017-12-06 13:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i rzetelna, działa sprawnie i terminowo. Moja sprawa zakończona została pełnym powodzeniem, dlatego szczerze polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2017-11-24 13:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest bardzo rzeczowa i kompetentna. Broniła mnie w sprawie karnej i cywilnej, spisała się kapitalnie. Jest dyspozycyjna, na każdej sprawie zjawiała się osobiście. Polecam Panią Agnieszkę każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Z. dnia: 2017-11-06 17:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas okazała się osobą traktującą swoją pracę bardzo rzetelnie i profesjonalnie - zawsze przygotowana, zaangażowana, skrupulatna i dyspozycyjna. Bardzo dokładnie przygotowywała mnie do rozprawy. W Sądzie, pomimo wysokiej kultury osobistej, zdecydowana i stanowcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2017-10-18 22:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym z całego serca polecić tą adwokat. Konkretna i skuteczna, w pełni zaangażowana,informowała nas o postępach w sprawie, o tym jak się sprawa może potoczyć, ogólnie o wszystkim. Polecam świetny kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna W. dnia: 2017-08-28 13:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym polecić wszystkim panią adwokat Marcjan, która pomogła nam przejść przez trudną i skomplikowaną sprawę karną. Jest osobą bardzo konkretną, na bieżąco przekazywała nam informacje o stanie sprawy, dzięki jej staraniom mój mąż jeszcze przed procesem opuścił areszt.Plusem też było, że obiecała nam, że gdyby coś się zmieniło i gdyby znów miał być zastosowany areszt to mogliśmy do niej zadzwonić nawet w weekend i przyjechałaby do sądu. Na szczęście takiej konieczności nie było, bo mój mąż pozostał do końca procesu na wolności. Polecam, polecam i jeszcze raz gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-03-20 13:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat, w moim przypadku w sprawie karnej. Wszytko poszło po mojej myśli. Dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof1234 dnia: 2017-01-26 19:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas otoczyła mnie opieką, kiedy przechodziłam przez ciężki i niestety bolesny dla mnie rozwód. Wykazała się empatią, potrafiła mnie wysłuchać i rozwiać wątpliwości, których miałam mnóstwo. Jest osobą słowną i rzetelną, odbiera telefony,jest kontaktowa i to dzięki jej staraniom doszliśmy z byłym mężem do porozumienia w zakresie alimentów i kontaktów z dziećmi. Nie naciąga na zbędne koszta, stara się korzystać z mediacji, dzięki którym nasze postępowanie o podział majątku zamiast toczyć się latami skończyło się na dwóch rozprawach. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 2016-11-28 16:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam tą panią Mecenas do spraw o zapłatę, pomogła mi odzyskać odszkodowanie, bo miałam wypadek samochodowy nie z mojej winy. Rzetelnie przyłożyła się do sprawy, zawsze kulturalna, znalazła czas,żeby wysłuchać moich obaw, wykazała się naprawdę dobrą taktyką procesową. Oby więcej takich prawników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Zych. dnia: 2016-07-14 16:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony, miałem sprawę o rozwód, skończyło się na rozwodzie bez winy, racjonalnych alimentach i poustalanych od a do z kontaktach z dziećmi, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomson79 dnia: 2016-01-30 18:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marcjan pomogła mi przy sporządzeniu umowy najmu przy mieszkaniu. Niestety miałam problem z lokatorem i dzięki temu, że umowa mnie dobrze zabezpieczyła pozbyłam się uporczywego problemu i odzyskałam zaległy czynsz, polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiulka75 dnia: 2015-10-23 15:11:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją