Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EDMAR Sklep internetowy

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon: Kom. 509-296-048
Adres e-mail: tenissto(małpa)tenis-stolowy.fc.pl
Strona internetowa: www.tenis-stolowy.fc.pl
Opis działalności: sprzedaż wysyłkowa w internecie- profesjonalny sprzęt do tenisa stołowego Słowa kluczowe: tenis stołowy, sprzęt do tenisa stołowego

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 845
Data utworzenia profilu: 2013-05-15 10:22:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-15 10:22:55 

Opinie o EDMAR Sklep internetowy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, nie mam zadnych zastrzezen co do produktów. Dołączam do zadowolonych !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 10:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny sklep. Ciesze się ze coś takiego jest ;) Warto było tu zakupić ;) Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 15:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Siostra korzysta ze sklepu i widze że fajny rzeczy u nich kupila. Tez mi sie spodobały ale nie trenuje tenisa :) W imieniu siostry - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 11:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że znalazłam sklep internetowy bo juz mam cały komplet. Produkty są najlepszej jakości. Szybka dostawa. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-13 14:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rakietki i buty dostałam bardzo fajne, jestem zadowolona że kolezanka mi go poleciła. Uważam,że się sprawdzają super. Wszystko poszło szybko i gładko. Jakość świetna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-02 12:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bomba! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-30 12:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem tam rakietkę i piłeczki. Bardzo wytrzymały sprzęt i starczy na długi czas. Ze sklepem był znakomity kontakt i towar który przyszedł był zgodny z opisem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-17 15:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój przyjaciel ma z nimi styczność od niedawna i jest bardzo zadowolony. Wspominał że pokupował to co chciał i fajnie. Jakość jest dobra bo sam sprawdzałem. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 08:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny sklep, pokupowałam to co chciałam i jestem bardzo zadowolona. Sprzęt najlepszej jakości. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 10:23:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją