Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pracownia Kosmetyki Naturalnej

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-430 Szczecin Śląska 54a
Telefon: Kom. 799-016- 469
Adres e-mail: zuzanna.kisielewska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://pracownia-kosmetyki.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 272
Data utworzenia profilu: 2016-10-26 11:20:00
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-26 11:20:00 

Opinie o Pracownia Kosmetyki Naturalnej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zachwycona zabiegiem z rozmarynem. Niesamowicie neutralizuje kolor skóry, pięknie niweluje przebarwienia i niedoskonałości, Dla mnie jest numerem jeden. Za 100 zł jak najbardziej polecam! Miejsce bajka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 22:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się na kosmetyce jakoś super, ale zawsze kieruję się opiniami w internecie. Pani Zuzanna, która prowadzi Pracownię Kosmetyki Naturalnej cieszy się bardzo dobrymi opiniami. Nic dziwnego - kreatywna, sympatyczna i do tego bardzo skuteczna w zabiegach. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-20 09:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Idealne miejsce dla wegan, dla osób, które cenią wszystko co eko, co bio, co naturalne. Jestem pod wielkim wrażeniem oferty tej pracowni kosmetyki naturalnej. Pani Zuzanna ma pomysł na siebie, lubi wyzwania, lubi realizować swoje cele. Podoba mnie się to jak z wielkim zaangazowaniem podchodzi do swojej pracy. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-04 07:49:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce dla kobiet ceniących profesjonalizm, skuteczność w zabiegach oraz ekologię. Naturalne zabiegi kosmetyczne potrafią zdziałać cuda, nie podrażniają mojej wrażliwej skóry i wywołują większe efekty niż tradycyjne zabiegi kosmetyczne. Cieszę się, że mamy w Szczecinie tak super pracownię kosmetyki naturalnej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-11 08:23:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bo natura zawsze wygra z chemią. Jestem o tym przekonana szczególnie teraz kiedy poznałam Pracownię Kosmetyki Naturalnej. Uważam, że Pani Zuzanna doskonale wie co robi i pięknie promuje naturalną kosmetykę na polskim rynku. Produkty są zawsze ślicznie zapakowane i spełniają swoją rolę w życiu codziennym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-26 06:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam, że uda mi się pozbyć trądziku. A jednak! Indywidualne podejście pani Zuzanny, jej doświadczenie w tematyce naturalnych kosmetyków oraz odpowiednia analiza mojej skóry pozwoliła dobrać odpowiednie zabiegi do moich potrzeb. Już po pierwszym zabiegu zauważyłam wyraźny efekt. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-11 00:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownia pani Zuzanny,to takie miejsce,gdzie można poznać naturę z bardzo dobrej strony. Tak często zachwycamy się chemicznymi zabiegami kosmetycznymi, a to co piękne, zdrowe i bezpieczne dla skóry omijamy. Bez sensu, szczególnie, że te naturalne zabiegi są o wiele skuteczniejsze dla naszej skóry, o czym zdążyłam sie już przekonać w tej pracowni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-20 18:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi, to jedno, ale oferta naturalnych kosmetyków, w tym wegańskich, z jakich miałam już okazję korzystać, to totalny hit!Jestem bardzo zadowolona, bo te naturalne kosmetyki, nie dość, że są zdrowsze, to jeszcze dają lepsze efekty. Pani Zuzanna zna się na ekologii i naturalnych składnikach. Godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-13 01:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg z czarnego beza, to totalny HIT! Jestem mile zaskoczona !!! To dopiero pierwszy zabieg, a już zauważyłam efekty. Cieszę się, że mamy tak świetny salon w naszym mieście. Pani Zuzia dobrze zorganizowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-20 23:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi na bazie naturalnych składników dają niesamowite efekty. Zaproponowane przez panią Zuzannę zabiegi ładnie złagodziły podrażnienia na skórze i sprawiły , ze skóra zyskała blask i świeżość. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-25 16:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyki naturalne, ekologiczne w dobrej cenie. Z pewnością wolę wydać pieniądze na coś pewnego i sprawdzonego, niżeli na chemię oferowaną w stacjonarnych sklepach i drogeriach. Dla mnie to miejsce nie ma sobie równych. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-02 08:18:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją