Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pracownia Kosmetyki Naturalnej

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-430 Szczecin Śląska 54a
Telefon: Kom. 799-016- 469
Adres e-mail: zuzanna.kisielewska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://pracownia-kosmetyki.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 181
Data utworzenia profilu: 2016-10-26 11:20:00
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-26 11:20:00 

Opinie o Pracownia Kosmetyki Naturalnej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bo natura zawsze wygra z chemią. Jestem o tym przekonana szczególnie teraz kiedy poznałam Pracownię Kosmetyki Naturalnej. Uważam, że Pani Zuzanna doskonale wie co robi i pięknie promuje naturalną kosmetykę na polskim rynku. Produkty są zawsze ślicznie zapakowane i spełniają swoją rolę w życiu codziennym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-26 06:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam, że uda mi się pozbyć trądziku. A jednak! Indywidualne podejście pani Zuzanny, jej doświadczenie w tematyce naturalnych kosmetyków oraz odpowiednia analiza mojej skóry pozwoliła dobrać odpowiednie zabiegi do moich potrzeb. Już po pierwszym zabiegu zauważyłam wyraźny efekt. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-11 00:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownia pani Zuzanny,to takie miejsce,gdzie można poznać naturę z bardzo dobrej strony. Tak często zachwycamy się chemicznymi zabiegami kosmetycznymi, a to co piękne, zdrowe i bezpieczne dla skóry omijamy. Bez sensu, szczególnie, że te naturalne zabiegi są o wiele skuteczniejsze dla naszej skóry, o czym zdążyłam sie już przekonać w tej pracowni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-20 18:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi, to jedno, ale oferta naturalnych kosmetyków, w tym wegańskich, z jakich miałam już okazję korzystać, to totalny hit!Jestem bardzo zadowolona, bo te naturalne kosmetyki, nie dość, że są zdrowsze, to jeszcze dają lepsze efekty. Pani Zuzanna zna się na ekologii i naturalnych składnikach. Godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-13 01:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg z czarnego beza, to totalny HIT! Jestem mile zaskoczona !!! To dopiero pierwszy zabieg, a już zauważyłam efekty. Cieszę się, że mamy tak świetny salon w naszym mieście. Pani Zuzia dobrze zorganizowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-20 23:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi na bazie naturalnych składników dają niesamowite efekty. Zaproponowane przez panią Zuzannę zabiegi ładnie złagodziły podrażnienia na skórze i sprawiły , ze skóra zyskała blask i świeżość. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-25 16:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyki naturalne, ekologiczne w dobrej cenie. Z pewnością wolę wydać pieniądze na coś pewnego i sprawdzonego, niżeli na chemię oferowaną w stacjonarnych sklepach i drogeriach. Dla mnie to miejsce nie ma sobie równych. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-02 08:18:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją