Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Dąbrowski

Zawód: Lekarz weterynarii 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.adabrowski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2191
Data utworzenia profilu: 2010-11-07 19:15:22
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-24 17:39:31 

Opinie o Andrzej Dąbrowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny fachowiec, do tego bardzo miły, ciepły i cierpliwy, najlepszy:)!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-05-17 17:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I my w 100% polecamy, szczególnie za wielkie serce dla zwierzątek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2011-09-16 21:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz w 100% godny polecenia. Mimo, iż lecznica, w której aktualnie przyjmuje Pan Doktor jest daleko od naszego domu, nie mamy wątpliwości, że warto do niej dojechać w każdej sytuacji, gdy z naszą sunią dzieje się coś złego. Trafna diagnoza i bardzo dobre leczenie czynią Doktora świetnym specjalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-04 17:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen empatii i profesjonalizmu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-09 15:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, pełen empatii profesjonalista. Długi czas, z dobrymi efektami, zajmował się moim chorym na serce jamniczkiem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tika dnia: 2010-11-10 22:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelny, miły i cierpliwy lekarz ze wspaniałym podejściem do zwierząt, który pracuje teraz w przychodni Canfelis na ul. Berensona 4e polecam moja Kicia także :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marysia29 dnia: 2010-11-09 13:27:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją