Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Psychodietetyczny

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-466 Szczecin Monte Cassino 16/5
Telefon: 91 831 40 77 Kom. 693405883
Adres e-mail: gabinet(małpa)psychodietetyk.szczecin.pl
Strona internetowa: Www,psychodietetyk.szczecin.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: gabinet kosmetyczny szczecin, salon kosmetyczny szczecin, kosmetyczka szczecin, beauty centre club

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 20x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 1577
Data utworzenia profilu: 2014-03-15 15:30:12
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-04 09:55:10 

Opinie o Gabinet Psychodietetyczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam :) Z pomocą Pani Ewy doszłam do wyznaczonego celu, zaczęłam zważać na to co jem, jak jem, kiedy jem, w jakiej ilości. Pani Ewa pomogła mi nie tylko zmienić moje nawyki, ale również pokazała błędy w ćwiczeniach, pomogła uwolnić emocje, i zaproponowała zabiegi wspomagające zmiany na moim ciele. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sonia dnia: 2015-08-10 07:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To dzięki temu miejscu zmieniłam się na lepsze... Pamiętam to jak wczoraj... moją pierwszą wizytę, pierwsze rozmowy, pierwsze łzy. A dziś jestem z siebie dumna, bo widzę poprawę. Widzę, że mojego tłuszczyku ubyło, że jestem szczuplejsza, że jestem zdrowsza, nie mam bólów kręgosłupa... Było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-07-15 09:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi, które pozwalają mi pozbyć się cellulitu i zadbać o moje wyszczuplone ciało są niesamowite. Cenię sobie ten gabinet. Nie tylko porady zasługują na pozytywną ocenę. Efekty zabiegów są po prostu doskonałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-06-15 17:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo dobrą opinię na temat tego miejsca. Jem zdrowo i smacznie no i chudnę. Porada psychodietetyka naprawdę nieoceniona. Co więcej zaczęłam też dbać o siebie i zaczęłam korzystać z zabiegów ujędrniających. Pierwsze efekty są już widoczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 2015-06-03 18:24:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg redukujący tkankę tłuszczową dodatkowo mi pomógł. Mój jadłospis się zmienił i jem teraz zdrowo. Chudnę a te partie, w których trudno jest zgubić tłuszcz poddawane są specjalnym zabiegom. Bardzo cenię sobie to miejsce i rekomenduję je serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lena dnia: 2015-04-10 16:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zdecydowałam się na wizytę właśnie w tym Gabinecie. Pani Ewa, to solidny psychodietetyk, który rozumie potrzeby swoich pacjentów i jest w stanie sprostać największym problemom. Jestem po pierwszym spotkaniu i niesamowicie się cieszę, gdyż okazało się, że Pani Ewa jest rzetelnym i konkretnym specjalistą. Otrzymałam propozycje rozwiązania problemu i wizję dalszej współpracy. W sumie jestem przekonana, że zdecyduje się na współpracę z Panią Ewą. Zrobiła bowiem na mnie spore wrażenie i myślę, że jest godna zaufania. Dba o swojego pacjenta, widać że posiada doświadczenie w temacie. Jestem jak najbardziej na tak :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina W. dnia: 2015-03-04 09:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wdzięczna temu gabinetowi za pomoc i wsparcie w trudnym dla mnie okresie życie. To jak się okazało - właśnie ten gabinet okazał się być zbawieniem na drodze do mojego odchudzania. To tam pozbyłam się zbędnej tkanki tłuszczowej z ud i łydek. Zostałam obsłużona przez panią doświadczoną, sympatyczną i kompetentną. Dodatkowo poddałam się zabiegowi modelującemu podbródek. Obwisła skóra jest już dla mnie niemiłym wspomnieniem. Dzięki Pani Beatce pożegnałam się z nadmiarem tłuszczu i całkowicie zmieniłam swoje mniemanie o sobie. Świetna kosmetyczka. Rozmowa z tamtejszą dietetyczką również pozytywnie wpłynęła na moje życie. Dzięki temu gabinetowi dużo się zmieniło. Bardzo dziękuję za wszystko, szczególnie za to wsparcie i fachowość. Usługi wykonywane w tym gabinecie są rzetelnie, profesjonalnie. I to właśnie ten gabinet okazał się być najbardziej konkurencyjny pod względem ceny. Inne gabinetu mogą się chować. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna H. dnia: 2015-02-13 08:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet. Dzięki niemu odnalazłam siebie na nowo, schudłam i wypiękniałam. Cenię sobie to miejsce i profesjonalizm personelu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-11-29 10:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Gabinet Odchudzająco-Kosmetyczny w Szczecinie. W sumie nie spotkałam się w żadnym innym gabinecie, który oferowałby zabiegi wyszczuplające na urządzeniach. Pozytywnie zaskoczono mnie tutaj taką propozycją. Ich oferta została dostosowana do moich potrzeb. Dwa miesiące zabiegów i proszę - 13 kg mniej, cellulitu mniej. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-11-07 09:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi anycellulitowe są rewelacyjne. Rezultat zauważyłam bardzo szybko. Teraz pomarańczowa skórka jest praktycznie niewidoczna. Bardzo dziękuję bo teraz na nowo zyskałam wiarę w siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-10-16 16:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś chce naprawdę schudnąć i dojść do wymarzonej sylwetki, to jest to idealne miejsce na zrealizowanie celu. Wiem to po sobie. Ceny nie małe, ale było warto w moim przypadku. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga Hrubisz dnia: 2014-10-03 13:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę polecić wszystkim paniom zabiegi wyszczuplające oraz antycellulitowe. To miejsce jest doskonałe. Po indywidualnych konsultacjach zdecydowałam się też na prowadzenie diety. Teraz wyglądam rewelacyjnie. Moje ciało jest ujędrnione i wymodelowane, a pomarańczowa skórka zniknęła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2014-09-18 13:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dopiero w tym miejscu dowiedziałam się, jak ważne jest nastawienie psychiczne. Dzięki fachowej pomocy w końcu udało mi się zmienić nawyki żywieniowe i naprawdę schudnąć. Teraz jem małe porcje kilka razy dziennie. Dodatkowo stałam się też bardziej aktywna i zdecydowałam się na bieganie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga Mikołajczak dnia: 2014-08-27 13:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do gabinetu z problemem cellulitu. Żadne kremy nie dawały rezultatów. W końcu zdecydowałam sie na zabieg przy pomocy urządzenia EAT™ Skin Shock. Niesamowite efekty... po kilku wizytach. Zero bólu, zero efektów ubocznych i zero jakiegokolwiek dalszego leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-15 13:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłam na gabinet , w którym dobrze zrobiono mi mikrodermabrazję. Przyznam, że zapłaciłam tyle samo, co we wcześniejszym gabinecie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 12:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam się tu za namową koleżanki. Zdecydowałam się na zabieg exilis. Dzięki niemu udało mi się usunąć tkankę tłuszczową z brzucha. Wcześniej mimo diety i ćwiczeń nie mogłam nic z nią zrobić. Efekt zabiegu jest naprawdę trwały. Dodatkowo wykonano go bardzo profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-19 19:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim zabiegi antycellulitowe w tym miejscu. Ceny są bardzo atrakcyjne, a obsługa miła i profesjonalna. Mój cellulit jest teraz praktycznie niewidoczny. Teraz chętnie noszę mini spódniczki oraz szorty. Zabiegi były bardzo przystępne cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika Antoniewska dnia: 2014-05-29 12:05:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam wszystkim paniom to miejsce. Wybrałam się tu za namową przyjaciółki i jestem zachwycona. Efekty mikrodermabrazji z maską łagodzącą są naprawdę super. Skóra jest delikatna i przyjemna w dotyku. Dodatkowo zdecydowałam się też na hennę brwi i rzęs i jestem zadowolona z zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-24 09:29:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinecie byłam dzisiaj po raz pierwszy i muszę przyznać, że tak fachowej i kompleksowej obsługi nie miałam jak dotąd w żadnym innym salonie kosmetycznym. Oczywiście pominąwszy wykonane profesjonalnie i pomyślnie dwa zabiegi, muszę pochwalić przede wszystkim ciepłą i miłą atmosferę w gabinecie, która przekonała mnie o doświadczeniu i kompetencji pań, które tam pracują. Świetna lokalizacja tak a propos, w środku przytulnie, nowocześnie zaaranżowanie, profesjonalnie wyposażone miejsce, czysto i sterylnie, panie dbają o intymność i komfort miejsca, dzięki czemu osobiście czułam się tam bardzo dobrze. Trzeba przyznać, że ceny również nie są wygórowane - więc z chęcią zdecydowałam się na dwa zabiegi upiększające. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Kulczyk dnia: 2014-05-14 17:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Gabinetu Odchudzania i Pielęgnacji Beauty Centre Club udałam się w celu likwidacji zbędnej tkanki tłuszczowej, ale głównie w celu wysmuklenia sylwetki. Pani Ewa jako fachowa psychodietetyczka zmieniła całkowicie mój tok myślenia, pomogła wyzbyć się dziwnego sposobu spożywania pokarmów i zmieniła nastawienie na sport. Jestem pozytywnie zaskoczona jej wpływem na mnie. Bardzo sympatyczna kobieta, która z wielkim zaangażowaniem podeszłam do mojego problemu, do mojego obwisłego brzucha, przesiąkniętego tłuszczem, jak również ud. Byłam bardzo załamana swoim wyglądem, dlatego Pani Ewa i ten gabinet był moją jedyną deską ratunku. Jest wśród moich przyjaciółek bardzo pozytywnie opiniowany, dlatego postanowiłam również spróbować i nie żałuję. Pani Ewa pomogła mi fachowo, bardzo trafnie doradziła, świetnie dostosowała dietę do mnie , jak również ćwiczenia. Jednak największe wrażenie zrobił na mnie zabieg urządzeniem EXILIS, dzięki któremu pozbyłam się cm w obwodzie ud i talii. Po serii zabiegów dostosowywałam sie do ćwiczeń i diety i tak do dziś utrzymuję tą samą wagą i tą samą smukłą sylwetkę, którą do dnia dzisiejszego się zachwycam! Jestem zadowolona. Jedyny tak prestiżowy gabinet odchudzania w Szczecinie, który poszukał dla mnie szybki termin wizyty. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna M. dnia: 2014-04-01 12:02:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją