Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Beauty Center

Zawód: odnowa biologiczna  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-241 Szczecin Kopernika 1
Telefon: 91-813-74-76 Kom. 512-069-547
Adres e-mail: renatakw3(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.beautycenter.szczecin.pl
NIP:
5732418405
Opis działalności: Salon kosmetyczny, studio stylizacji paznokci oraz fryzjer. Słowa kluczowe: kosmetyka, solarium, masaże, fryzjer, stylizacja

Ocena: 73% pozytywna 34x 1x 12x

Jakość usług: 76% wysoka 33x 2x 10x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 35x 4x 5x
Ceny usług: 82% niskie 28x 10x 6x
Ilość opinii w serwisie: 47
Ilość odsłon profilu firmy: 5272
Data utworzenia profilu: 2014-01-31 13:11:52
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-31 13:11:52 

Opinie o Beauty Center

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie, sprawnie, system promocji dla stałych klientów, godziny otwarcia spełniają oczekiwania osób pracujących. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-16 15:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajne i ciepłe przyjęcie. Moja mama jest starszą osobą i została naprawdę obsłużona z pełną empatią i zrozumieniem jej specyficzej osobowosci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-15 16:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły, przyjazny gabinet. Panie kosmetyczki bardzo życzliwe i uśmiechnięte, potrafią doradzić w doborze odpowiednich zabiegów. Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-13 14:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi profesjonalne.Korzystałam z fryzjerki i kosmetyczki.W jednym i drugim przypadku obsługiwana byłam przez Panią Sylwię.Robiłam farbę i cięcie,a u kosmetyczki-brwi(metoda piórkowa).Fachowa robota.Jestem mega zadowolona.Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2017-10-13 14:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie miałam tak dobrze wypielęgnowanych rąk i paznokci jak tutaj! Mistrzostwo! rzeczowo, sympatycznie z uśmiechem i radami co zrobić z pazurkami aby były ładne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-12 15:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam peeling kawitacyjny i maseczkę. Delikatnie, bardzo fachowo, usypiająco i przyjemnie! Sprzęt kosmetyczny widać, że nowiusieńki. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pierniczek2 dnia: 2017-10-11 15:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam już trzy wizyty za sobą ale za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu z tego jak pięknie mam zrobione rzęski. Bardzo przyjemnie spędzony czas. Obydwie Panie od rzęs które mi robiły, są godne polecenia, bardzo sympatyczne, profesjonalne. Efekt końcowy to śliczne długie gęste rzęsy a nie nie sztuczny wachlarz. Serdecznie polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2017-10-10 13:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu znalazłam profesjonalny salon! Tutaj nie boję się, że po koloryzacji włosy będą zniszczone i martwe. Profesjonalne, indywidualne i rzetelne podejście do klienta. Super atmosfera, piękny wystrój. Ogólna ocena 6.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniolek13 dnia: 2017-10-06 13:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam drogie Panie!!! Robię w tym salonie rzęsy 1:1 są przepiękne! Jeśli się wahasz to naprawdę nie masz najmniejszych powodów!!! Są starannie wykonane, wyglądają naturalnie, długo się trzymają. Polecam również zabiegi na dłonie i stopy!!! Manicure hybrydowy wygląda niesamowicie!!! fajny klimat salonu Beauty. Duży ruch, dużo klientek, ale już wiem dlaczego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-10-04 15:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam elektrostymulację mięśni w salonie . Efekty bardzo szybko widoczne. Przesympatyczne panie kosmetyczki! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-04 07:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure i Pedicure wykonany perfekcyjnie. Pierwszy raz nie mam poprzecinanych skorek i lakier hybrydowy nie do zdarcia, gdyby nie odrost paznokcia to nie musialabym juz w ogole malowac pazurow. Przyjemne podejscie do klienta, kosmetyczka dokladnie wysluchala co mam jej do powiedzenia i zrobila dokladnie tak jak chcialam. Poza tym czysciutko, ladny wystroj i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gocha dnia: 2017-10-03 13:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam ostatnio w salonie Beauty Center i musze przyznac, ze pani Monika zrobila mi bardzo ladny zel na paznokciach. Idealny kształt, dlugo sie trzymaly, duzy plus za higiene i jednorazowe narzedzia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola6 dnia: 2017-10-02 14:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekucie uszu bezstresowo, dwoma pistoletami naraz, córeczka nawet się nie zorientowała kiedy miala nalożone kolczyki, dostała dyplomik i lizaczka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2017-09-28 14:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam twarz po trądziku- kratery wulkaniczne - jestem po dwóch zabiegach laserem frakcyjnym, skóra zrobiła się piękna, duzo gładsza i obrzydliwe blizny się spłyciły,widzę bardzo dużą poprawę-
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-07 16:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam kilka kolczyków, ale ten zrobiony w tym salonie idealnie, tym bardziej że w miejscu intymnym- moja premiera, bała się że wyjdzie krzywo, wiadomo- nie jest to miejsce napięte, ale jestem zachwycona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-06 07:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: likwidowanie kurzajek w 100 % pozytywnie, minął już 1,5 roku od zabiegu i nie powróciły, nawet nie ma śladu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anetaaa dnia: 2017-08-30 16:41:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przebijałam tam uszy i pani przebiła mi je strasznie krzywo znaczy sie pod kątem i muszę bardzo mocno kręcić tym kolczykiem na wszystkie strony aby go założyć to po 1 a po 2 są przebite krzywo jedeń jest niżej drugi wyżej byłam umówiona na 18 i musiałam czekać pół godziny aby mnie przyjeli a kolczyki którymi mi przekłuwali uszy które ponoć są ze stali chirurgicznej są z... PLASTIKU! nie polecam ich usług!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-22 15:21:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzykrotnie korzystałam z usług z Beaty centre i mogłabym wystawić 3 negatywne opinie ale z oszczędności czasu zrobię to w jednej. 1. Nierówne przeklucie uszu co w konsekwencji spowodowało, że dłuższy kolczyk skręca sie, niekiedy do tego stopnia ze wisiał bokiem. Zrezygnowałam z noszenia kolczyków w ogóle. 2. Trwała na rzęsy nieudana... Rzęsy niepodkrecone wcale, ale to pół biedy. Zsdowolilabym się nawet delikatnym uniesienie ale na litość boską co zrobić z jedną rzęsa wygięte w górę a druga w dół bo nie dostała płynu ani kropelki i 3. Pani w recepcji, bardzo miła natomiast pojęcia o zabiegach wykonywanych e salonach nie ma. Gotowa była zapisać mnie na kwasy latem ??
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: szelka dnia: 2017-07-29 22:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabieg kosmetyczny bardzo relaksacyjny , kosmetyczka o dużej wiedzy, wszystko z zachowaniem zasad higieny , polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-25 22:36:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg przekłuwania uszu masakra! Szukajcie profesjonalistów!!! Poproszona zostałam o wybór kolczyków z gablotki, jak się okazało i tak nie było tych , które wybrałam. Podczas zabiegu, przechwalanie się Pani ile to lat już przekłuwa, że słynna z niej przekłuwaczka w szczecinie. Kropki zrobione jakimś rozczłapanym mazakiem. Mimo kropek jedno uszko zostało krzywo przekłute. Proponowała poprawkę, ale nie wyobrażam sobie dziecka kolejny raz stresować i krzywdzić. Nie polecam, szukajcie dalej. Poza tym opóźnienie ogromne.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ann dnia: 2017-06-19 20:02:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją negatywną opinie opre na tym iż poszłam na pazurki do jednej z babek w salonie (zostalam do niej umowiona) niestety nie poznałam jej imienia, powiem tyle ze wygladala na młodą tak z 25 lat. Nie powiedziała co będzie robic nic mi nie doradzila. Po 2 przy obinaniu skórek poroniła mi palce. Po 3 ciagle odbierala od kogos telefon załatwiając sprawy prywatne. Po 4 w trakcie robienia paznokci gdzies wyszla. Po 5 przy spilowywaniu zelu przeciela mi palec pilnikiem. Po 6 paznokcie sa nie równe. Po 7 powyjezdzala lakierem po za plytke na skórki. Po 8 po 4 dniach zel pękł. Po 9 widoczne sa babelki powietrza. Czego nie powiino byc. Zaplacilam 80 bez zadnej znizki z racji poniesionych ran.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2017-05-20 19:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usuwałam włókniaki, jestem bardzo zadowolona, zabieg praktycznie bezbolesny, miałam znieczulenie maścią, ale bardzo dobrze zadziałało, po włókniakch ani śladu, cena w porównaniu do proponowanych przez innych lekarzy naprawdę niska, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-10 08:45:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure hybrydowy wykonany przez panią Katarzynę nie dość, że fatalnej jakości to jeszcze wykonany z dwu tygodniowym odrostem. Dobrze prezentuje się przez 4 dni. Żenada. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: marność nad marnościami
Opinia dodana przez: ss dnia: 2017-01-30 19:12:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam usuwanie włókniaków laserem w tym salonie. Zmiany zostały usunięte nieprofesjonalnie, bardzo głęboko (mimo, iż były malutkie - 2 mm) z ogromnym zniszczeniem zdrowej tkanki wokół (wypalona rana 1 cm średnicy). Po zabiegu byłam przerażona i musiałam skorzystać z pomocy dermatologa. Strupki odpadły po 1,5 miesiąca!!! Teraz walczę z bliznami po tej usłudze. Jedną ze zmian usuwała mi stażystka, czego nikt ze mną tego nie uzgadniał (odkryła to dopiero w trakcie zabiegu z rozmów nad głową). W trakcie zbiegu do pokoju ciągle wchodziły jakieś osoby! Bardzo żałuję, że skorzystałam z usług tego miejsca :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-10-11 22:40:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest dramat!!! Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Jest jedna "starsza" Pani która wykonuję jak mi powiedziała- wszystko nawet z wypełniaczami. Przed zabiegiem nie umyła rąk, dotykała mojej twarzy. Miałam ochotę wstać i wyjść. Uważam, że w tym salonie liczy się ilość a nie jakość. Zdecydowanie nie!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-01 09:35:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg kriolipolizy jest przeprowadzany przez stażystkę bez względu na cenę ( u stażystki koszt 80 zł a tak normalnie 150 zł ). Zapisana byłam na zabieg za 150 zł natomiast wykonywała go miła jednakże ze znikomą wiedzą stażystka . Kiedy poszłam do innego , profesjonalnego gabinetu dowiedziałam się że kriolipolizę wykonuje się przy temp. -10 stopni, a w beauty center zabieg jest wykonywany na 0 stopni - totalnie bezsensu wyrzucone pieniądze !!!!stażystka powiedziała,że boi się o odmrożenia !!! zdecydowanie nie polecam tego miejsca !!! dla mnie to oszukiwanie klientów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2016-04-12 15:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pierwszy raz robiłam zmarszczki kwasem hialuronowym, nawet nie myśłełam , że to da taki świetny efekt, naprawdę pozbyłam się zmarszczek, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maria dnia: 2016-04-02 12:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam już 3 sesje z usuwania owłosienia laserem diodowym w beauty center i prawie nie mam włosków pod pachami, myślałam, że te zabiegi to ściema, a jednak nie- włosy prawie nie rosną, tylko jakieś pojedyncze, w lato będę miała spokój– ale super!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: świetna
Opinia dodana przez: blanka99 dnia: 2016-03-17 16:01:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piercing intymny bardzo ładnie, symetrycznie, bo robiłam 4 kolczyki- mąż zachwycony. Warunki naprawdę sterylne, bardzo fachowo- szybkie przekłucie, ból nie aż taki wielki jak myślałam, może dlatego , że było znieczulenie. 2.Robiłam makijaż permanentny metodą piórkową- super, żałuję tylko, że wcześniej tego nie zrobiłam, wygodnie i świetnie się teraz czuję, bo moje brwi to tak jakby ich nie było, polecam beauty center 3.Jestem zachwycona efektem po zabiegu botox, tak się bałam, a wyglądam jakbym miała o 10 lat mniej, robiłam w beauty center, nie jest to tani zabieg, ale i tak się opłaca, bo skóra jest prosta jakbym była nastolatką
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: świetna
Opinia dodana przez: blanka99 dnia: 2016-03-15 15:40:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam makijaż permanentny metodą piórkową- super, żałuję tylko, że wcześniej tego nie zrobiłam, wygodnie i świetnie się teraz czuję, bo moje brwi to tak jakby ich nie było, polecam beauty center
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-13 13:40:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakis czas temu robilam makijaz permanetny brwi u pani Kasi. To co z nimi zrobila to kompletna katastrofa. Brwi po okolo miesiacu stracily kolor (z czarnych zrobily sie szare) mimo zrobiony poprawek! Brwi wygladaja jak namalowane kredka przepraszam ołowkiem przez przedszkolaka. Na domiar wszystkiego sa krzywe! Pani kasia oczywiscie namowila mnie na roznego rodzaju zabiegi na twarz. Pomyslalam ok dam jej szanse. Liczylam na relaks i niestety kolejny raz sie przeliczylam. Kosmetyczka zamiast skupic sie na zabiegu opowiedziala mi trzy razy swoje cale zycie. Dramat i koszmar. Nikomu nie polecam tym bardziej, ze cen nie maja niskich a jakos uslug pozostawia wiele do zyczenia! A na koniec dodam, ze mimo umawianych godzin zawsze czekalam w granicach 30min az łaskawie pani Kasia skonczy paplanine zaprosi mnie do swojego gabinetu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-17 17:33:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, najgorszy salon kosmetyczny w jakim byłam. Miałam robione paznokcie dłonie i stopy ) hybrydy. Dodam, noszę hybrydy już jakiś czas, ale robione miałam u innej kosmetyczki, która niestety była na urlopie i musiałam udac się do innego salonu niestety wybór padł na beauty center ). Kosmetczka p. Katja - wykonujac mi pedicure uszkodzila mi skórę do tego stopnie ze juz ponad tydzien mam ranę, która wygląda okropnie i boli, robiąc mi paznokcie u dłoni , całkowicie zepsula mi płytkę paznokcii, piłując frezarką starą hybrydę , dodam , ze paznokcie po 2 dniach sie polamaly i zszedł lakier:( To co sie dzieje w tym salonie woła o pomstę do nieba. Zero profesjonalizmu!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Haski dnia: 2015-08-24 11:46:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Te Panienki za akwarium to prawda, straszne "Guly", glupawe i niegrzeczne. Co do hygieny pomieszczen tez mam bardzoe duze zastrzezenia, ale Pani Sylwia(kosmetyczka) jest bardzo dobra, innych nie polecam! Za to fryzjerki owszem!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-10 15:24:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa żenująca, klient dla panienek za akwarium jest jak intruz który przeszkadza. Odpowiedz zdawkowe i nie konkretne,a ton pozostawia wiele do życzenia. Laski mierzą każdą dziewczynę z góry w dół, jednym słowem masakra. Ceny niskie bo i usług na bardzo niskim poziomie za wyjątkiem pani Sylwii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez komentarza!
Opinia dodana przez: Madi dnia: 2015-02-18 13:03:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie warto tam robić paznokci tipsy pękają po paru dniach, fryzjerstwo ok
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2015-02-12 11:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi jak najbardziej uważam za udane. miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 10:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne zabiegi na całe ciało mają w tym salonie. Uwielbiam pilingi i wszytko co poprawia wygląd skóry mojej twarzy. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-24 08:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poddałam sie zabiegowi foto odmładzania i naprawdę jestem pod wrażeniem. Cena dobra. Opieka super. Gabinety ładne i nie czekałam długo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-17 11:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też uważam, ze jest to najlepszy salon w okolicy. Nie zawiodłam się jeszcze. Korzystałam z usuwania owłosienia, przedłużania włosów. A moja córka leczy trądzik i widać efekty cieszy mnie, że mogę jej pomóc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-15 20:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to jest najlepszy salon w okolicy. Zabiegi są wykonywane bardzo dokładnie bo widać potem efekty. Przedłużanie rzęs też zawsze idzie sprawnie. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 09:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No nie powiem zajęto się tam mną bardzo fachowo i zabieg się udał. Po nim jest zero trądziku, skóra jest zdrowa i gładka bez żadnych zmian i o to właśnie mi chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 13:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Extra! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-18 14:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam sobie rzęsy i jestem bardzo zadowolona. Nie trwało to długo więc fajnie. Obsługa jest miła i widać że mają duże doświadczenie. Jeszcze tu przyjdę na manicure.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-11 11:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam ich ofertę w internecie i jestem bardzo zadowolona. Wszystko tu jest pięknie opanowane. Zabiegi są świetne. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 11:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z zabiegów laserowych, przyznam, że są bardzo skuteczne, laser to jednak przyszłość w tej branży, no le trzeba się nim dobrze posługiwać, a obsługa tego gabinetu robi to bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 11:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam z córeczką aby przekuć jej uszy, bez żadnego stresu ani płaczu, szybko to poszła a malutka była bardzo zadowolona z kolczyków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 13:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon kosmetyczny. Jestem zadowolona,ze byłam tu na zabiegach. Wszystko szło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Z obsługą mam bardzo dobry kontakt. Widziałam,że klientki też wychodziły z uśmiechem na twarzy. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 10:12:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją