Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Złotnik-Jubiler Wojciech Araszkiewicz

Zawód: Złotnik-jubiler 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-531 Szczecin AL.Wyzwolenia 41/U/1
Telefon: 913335222 Kom. 506121919
Adres e-mail: info(małpa)jubileraraszkiewicz.pl
Strona internetowa: www.jubileraraszkiewicz.pl
NIP:
854-154-90-84
Opis działalności: pracownia sklep sprzedaż naprawa biżuterii skup złota srebra brylanty diamenty Słowa kluczowe: jubilerstwo złotnik złoto srebro skup sprzedaż brylanty diamenty kamienie naprawa renowacja

Ocena: 100% pozytywna 27x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 26x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 18x 1x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 4624
Data utworzenia profilu: 2012-05-07 13:51:28
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-02 15:07:25 

Opinie o Złotnik-Jubiler Wojciech Araszkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wykonywałem u złotnika Araszkiewicza obrączki wiem że jesteśmy maruderami dziękujemy za cierpliwość i super wykonane obrączki będziemy Pana szczerze poleca Pozdrawiamy Paweł i Renatka Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było i nie będzie super jakośc
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-10-18 22:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry dostałam namiary na złotnika od kolegi pierwszym razem zleciła wykonanie napraw naprawa super wykonana po kolejnych naprawkach zleciłam wykonanie pierścionka wymarzonego!!!!! złotnik wykonał mi go w druku 3D już widziałam jak będzie wyglądać po zrobieniu w złocie wyglądał CUDOWNIE mój wymarzony POLECAM SZCZERZE Pozdrawiam Iwet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nigdy nie było z takim fachowcem myślę że nie było by problemu
Opinia dodana przez: Iwet dnia: 2017-06-10 12:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Korzystałam ostatnio kilka krotnie z usług i zakupów w firmie złotnik jubiler wojciech araszkiewicz na al wyzwolenia 41 Firma rzetelna właściciel wspaniały miły człowiek POLECAM BARDZO Pozdrawiam Beata z Anglii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-12-20 10:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Znalazłam wspaniały sklep z biżuterią i prawdziwego fachowca złotnika Wykonał mi biżuterię z brylantami CUDO!!! Moje zaskoczenie najpierw pokazał wizualizację potem wydruk 3D a następnie gotowy wyrób DOBRY FACHOWIEC POLECAM SZCZERZE Pozdrawiam Weronika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-12-03 15:58:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystkim tego jubilera i sklep facet ma wiedze i zna sie na swojej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: darek dnia: 2016-09-20 08:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Odebrałam właśnie wymarzone obrączki wykonane przepięknie Dziękuje i Pozdrawiam Ala
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2016-08-31 10:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dałem zniszczony stary świecznik do naprawy myślałem ze go złotnik wyprostuje popuka i koniec ale to co otrzymałem s powrotem to MISTRZOSTWO ŚWIATA !!! kunszt górna półka MISTRZ Panie Wojtku Pozdrawiam Anatol
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anatol dnia: 2016-07-30 11:29:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko szukałem złotnika który naprawia srebro nie ma w szczecinie szukam czytam opinie trafiłem do ZŁOTNIKA MISTRZA!!! Pana Araszkiewicza naprawa super jak nówka cudo cała naprawa POLECAM SZCZERZE Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-07-14 08:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem przypadkiem do sklepu Jubilerskiego na Al Wyzwolenia w poszukiwaniu pierścionka na zaręczyny wybór duży ale ja szukałem tego wymarzonego Po dyskusji ze złotnikiem zaproponował mi ze zrobi mi wydruk 3 D powiedziałem co chce a on zaprojektował i wydrukował pierścionek szok !!! taki jak marzyłem obrączki też tam zrobię okazuje się jest producentem biżuterii Oczywiście zaręczyny przyjęte jest super POLECAM TEN SKLEP SZCZERZE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2016-05-30 21:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam przyleciałem z Londynu aby zrobić obrączki takie jak sobie wymarzyliśmy po tygodniu odbiór szok FACHOWOŚĆ SUPER prawdziwy MISTRZ a inni mówili że się nie da a tu po trzech dniach przymiarka i w piątek odbiór SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2016-04-11 23:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam sklep jubilerski na wyzwolenia 41/u1 Szukałam złotnika do naprawy mojej biżuterii co ja się nabiegałam po Szczecinie to srebra nie robią to ze złota to mi wybierali co chcieli naprawić i trafiłam do tego sklepu na zakupy przy okazji zapytałam sie gdzie ktoś naprawia biżuterię a tu ku mojemu zaskoczeniu sam złotnik Pan Wojtek Pozdrawiam naprawił wszystko i jeszcze doradził super fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwonka dnia: 2016-01-15 15:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem z Irlandii jubiler robił mi obrączki miałem trzy dni w PL dałem wzór i dał radę na termin poleciła mi ten sklep koleżanka ale sprawdziłem też na tym portalu pozytyw miły człowiek aby więcej takich LUDZI i FACHOWCÓW a czarusiom i bajkopisarzom dziękuje Pozdrawiam złotnika Irek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2015-10-09 14:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciłam wykonanie obrączek z własnego materiału. Po tygodniu były gotowe, pięknie wykonane. Polecam tego jubilera. Wyroby na wysokim poziomie i do tego bardzo miły człowiek. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-05-27 18:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złotnik wykonał mi pierścionek zajefajny polecam szczerze a wiem co mówię obleciałem 5 zakładów nikt nie chciał mi wykonać mojego wzoru każdy coś wciskał atu zaskoczenie pierwsze pytanie na kiedy i dał rade na pewno zrobię za rok obrączki polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłosz z Anglii P.S Pozdrawiam złotnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 2015-05-12 17:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kumpel mi polecił ten sklep na al Wyzwolenia w celu zakupu pierścionka zaręczynowego wybór znakomity nie żałuje no i dopasowanie rozmiaru gratis nawet po zakupie Polecam !!!!!!!!!!!!!!! solidny gość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAMIL dnia: 2015-02-23 13:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco fajny salon bogata oferta zakupy robiąc zostałam obsłużona jak należy nikt nic mi nie wciskał super!!!!!!!!!!!! dziś odebrałam naprawy zrobione jak nowe wyglądały lepiej jak kupiłam Od dziś korzystam tylko z tego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2015-02-09 11:38:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie ma zdania na ten temat. Nartomiast załamuje mnie cała reszta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zakupiłam towar w w/w sklepie. Po tyg. łańcuszek sie zerwał. Zapłaciłam jak za zboże. Nie zachęca mnie to do dalszej współpracy. Panie nie wiedziały ile to bedzie kosztowało.
Opinia dodana przez: Zawiedziona dnia: 2014-11-14 15:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich chętnych skorzystać z usług jubilerskich przyleciałam do Polski i szukałam obrączek miałam tylko tydzień wszystkie sieciówki miesiąc czekać każdy ze złotników nie dwa tygodnie a ja mam trzy dni tylko!!! trafiłam do salonu Jubilerskiego pana Wojtka Araszkiewicz pytam czy ma obrączki gotowe a on a jakie pani sobie życzy takie zrobi opowiadam cała historię ale w skrócie wykonał moje wymarzone OBRĄCZKI !!!!fajny miły facet zdumiona byłam otwartością do klienta takich ludzi więcej SUPER fachowiec i człowiek pozdrawiam i polecam szczeże
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-08-02 12:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złotnik wykonał nam obrączki super jakoś miła i FACHOWA !!!! obsługa 100% zadowolenia ziomale polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DANIO dnia: 2014-04-09 12:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najsympatyczniejszy człowiek jakiego znam , wzór jubiler!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-02-12 17:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry jubiler, najwyzsza jakosc, terminowosc bez zarzutu,wszystko na najwyzszym poziomie!!! mila atmosfera, zainteresowanie klientem!1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nigdy nie bylo reklamacji, ale mysle, ze z tym nie ma rowniez problemu
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 18:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!!!!!!!!!!!!!! dałem paterę srebrna do naprawy nie ukrywam że wcześniej psełdo fachowiec ja zepsuł ale pan Wojtek Araszkiewicz ją tak odrestałrował łącznie z brakującymi elementami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej W dnia: 2014-01-17 16:50:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich pragnących skorzystać z zakupów i usług w salonie Pana Araszkiewicza zrobiłem zakupy w salonie fajne doradztwo przy okazji powiedziałem że mam łańcuszek do naprawy a złotnik w salonie naprawił mi go za darmo jakie było moje zdziwienie powiedział zrobił pan zakupy w salonie to naprawę mam gratis polecam naprawdę super
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-10-15 16:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich chętnych zakupić pierścionek zaręczynowy w salonie złotnik mi doradził wybór trafiony w 100% narzeczona zachwycona po tygodniu moja Kaja poszła powiększyć pierścionek ale było jej zdziwienie usługę złotnik zrobił gratis polecam sklep oby takich fachowców więcej polecam Paweł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2013-05-03 00:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękny sklep i biżuteria na pewno każda kobieta znajdzie coś dla siebie ja znalazłam polecam piękny salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2012-07-03 22:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Precyzja wykonania prac. Wykonanie prac na czas. Bardzo miła obsługa i fachowe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek G. dnia: 2012-05-18 09:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa obsługa, bez problemu zakupiłem biżuterię męską. Ekspedientki pomogły mi trafnie wybrać to czego szukałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-05-11 22:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka fachowa usługa doskonałe doradztwo podczas zakupu w sklepie zmniejszenie pierścionka do rozmiaru gratis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agata dnia: 2012-05-07 14:37:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją