Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GRZEGORZ KODRZYCKI PLUS.DJ

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-130 SZCZECIN SZCZECIN POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 54/27
Telefon: Kom. 501198853
Adres e-mail:
Strona internetowa: PLUSDJ.PL
NIP:
856-121-34-82
Opis działalności: Słowa kluczowe: Dj NA WESELE, WODZIREJ, Szczecin DJ, WESELE SZCZECIN, WESELE ZACHODNIOPOMORSKIE, IMPREZY FIRMOWE

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1027
Data utworzenia profilu: 2014-08-23 21:33:08
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-23 21:33:08 

Opinie o GRZEGORZ KODRZYCKI PLUS.DJ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Mega impreza, bombowo prowadzona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-09-14 14:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super sprzęt, widać ,że zna się na rzeczy, nagłośnienie takie, że całą wieś dałoby się porwać do tańca :P wesele wspominamy z uśmiechem na twarzy, głównie dzięki niemu:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kornelia dnia: 2015-01-23 17:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietny dj, swietnie sie bawilismy na weselu kolezanki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mira dnia: 2014-12-01 17:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Plus dj Grzegorz grał u mojej przyjaciółki na weselu, wszyscy bawili się świetnie, za 2 lata na pewno będzie grał i u mnie na weselu. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-11-17 19:30:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jako wymagajaca panna mloda, a juz zona, stwierdzam, ze nie moglam trafic lepiej niz na pana Grzesia :) profesjonalny a co najwazniejsze uwielbia to co robi i robi to doskonale! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2014-10-16 19:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze zastanawiałem się czy wybrać Dj czy zespół muzyczny po długich zastanowieniach wybraliśmy razem z żoną Dj i był to wybór w 100% dobry. Wesele prowadził nam PlusDj Grzegorz oprócz dobrze dobranej muzyki świetne prowadzenie całego wesela jeszcze raz dziękujemy i polecamy w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-08-23 21:37:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją