Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AUTO SERVICE MOTOMAX

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-035 Szczecin UL. KOLUMBA 55/56
Telefon: Kom. 601799413
Adres e-mail: biuro(małpa)autoservice-szczecin.pl
Strona internetowa: www.autoservice-szczecin.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 618
Data utworzenia profilu: 2014-11-25 12:20:09
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-25 12:20:09 

Opinie o AUTO SERVICE MOTOMAX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem kupić samochód i wybrałem się nim tutaj na sprawdzenie jego stanu technicznego. Polecam wszystkim ten serwis. Auto kompleksowo sprawdzone. Jestem bardzo zadowolony z kompetentnej obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2015-05-15 15:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja ustawiałem tutaj zbieżność. W prawdzie pierwszy raz byłem w tym serwisie, lecz naprawdę obsługa jest profesjonalna. Kierowałem się pozytywnymi opiniami i także się do nich przyłączam. Rekomenduję gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-05-05 19:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem naprawdę zachwycony. Pracujący tutaj fachowcy to prawdziwi pasjonaci motoryzacji. Dobrze, że znalazłem ten serwis spełnił on wszystkie moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: seba dnia: 2015-03-30 20:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Motomax to serwis mogący się poszczycić doskonałą renomą. Sam odwiedziłem go już kilka razy i muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolony. Diagnostyka ekstra a kontrola stanu nadwozia przerosła moje oczekiwania. Wykonana naprawdę skrupulatnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2015-03-13 15:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorące podziękowania dla tego serwisu! Rozrusznik działa bez zarzutów. Wielkie dzięki. W tym serwisie wykonuję bieżące naprawy mojego samochodu. Obsługa jest tutaj bardzo profesjonalna. Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek dnia: 2015-02-25 20:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chętnie serwisuję tutaj klimatyzację jak również wszystkie inne części samochodu, gdyż cenię sobie profesjonalizm i niską cenę. Serwis Motomax realizuje usługi zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-02-09 07:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zdecydowanym zwolennikiem tego serwisu. To uczciwa i rzetelna firma, a pracownicy rewelacyjnie znają się na samochodach. Diagnostyka wykonana bardzo fachowo. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-02-02 20:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, fachowa obsługa, do klienta podchodzą indywidualnie. Wszystkie bieżące sprawy w samochodzie wykonywane są starannie i dbale. Nigdy nie narzekałem na usługi tego serwisu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-01-14 08:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalny remont silnika został wykonany zgodnie z moimi oczekiwaniami. Serwis dołożył wszelkich starań, by naprawa została wykonana na czas. Rzetelne obsługa i umiarkowane ceny - in plus. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Ratajczak dnia: 2014-12-08 09:42:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją