Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hydrohen Henryk Grzymkowski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-237 Szczecin J.Kusocińskiego 41
Telefon: Kom. 697 581 609
Adres e-mail: hydrohen(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.hydrohen.pl
Opis działalności: Usługi hydrauliczne i awarie 24h,drobne naprawy. Słowa kluczowe: hydraulik szczecin pogotowie hydrauliczne awarie

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 75% niskie 3x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4825
Data utworzenia profilu: 2012-06-15 11:18:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-03 21:50:21 

Opinie o Hydrohen Henryk Grzymkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, kulturalnie, fachowo. Posiada odpowiednie narzędzia. Praca wykonana czysto i schludnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michociech dnia: 2017-08-18 13:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma usługa szybko i fachowo wykonana Pan Henryk dokładny kulturalny aż miło polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-04-01 17:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy, zapchaną umywalkę szybko i sprawnie udrożnili. Panowie byli punktualni, grzeczni, widać było ich profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-10 20:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządny fachowiec,awaria usunięta szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-05-04 16:08:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan u mnie był, niestety mnie olał nieładnie. Po trzech telefonach do niego dałam sobie spokój, nie ma odwagi powiedzieć że nie podejdzie do zlecenia czy co? dziwna sprawa z tym usługodawcą. Szanujmy swój czas!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2014-04-25 09:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny fachowiec,słowny i terminowy.Awaria usunięta bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-14 14:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sercem mogę polecić Pana Henryka. Kulturalny i bardzo uprzejmy człowiek, a przy tym dobry fachowiec. O nic nie trzeba się martwić podczas wykonywania usługi - kiedy okazało się, że wąż do pralki jest za krótki, Pan Henryk od razu miał odpowiedni na zamiennik :) Cenowo też jest pozytywnie, więc czego chcieć więcej :)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-07-01 01:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wymiana licznika przebiegła bardzo szybko i sprawnie. nie musieliśmy się martwić o zakup nowego wodomierza - wszystkim zajął się fachowiec. cena adekwatna do wykonanej usługi. nie było problemu z umówieniem terminu na sobotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-06-29 11:16:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie mogę polecić tej firmy,chyba mają za dużo zleceń, bo mnie olali po prostu.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 18:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm!Usługa absolutnie warta swojej ceny(nawiasem mówiąc atrakcyjnie niskiej jak na taką jakość usługi!)Nie warto próbować naprawiać niczego samemu, kiedy jest możliwość bezproblemoweo, rzetelnego i fachowego skorzystania z usługi na tak wysokim poziomie. Do tego Pan jest nie tylko skuteczny, ale na dodatek serdeczny i poza fachowością prezentuje również wysoki poziom kultury osobistej. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klienci dnia: 2012-11-02 13:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana wzorowo,pan dostosował się do zaleceń.Mieszkanie jest po renowacji.Przy wymianie starego kaloryfera na nowy,zachowano czystość wykonanej pracy.Bardzo grzeczni i mili panowie.Polecam Irena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rena2 dnia: 2012-07-09 01:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wielki pozytyw!!! Zadzwoniliśmy o godz. 20:30. Nie było żadnych problemów z przyjazdem. No i robocizna. 2 godziny pracy, pokaleczone ręce, ale Pan spokojny, opanowany. Jak dla nas super. Koszta też niewysokie. Spodziewaliśmy się o wiele większej kwoty. Praca wykonana wzorowo. Po prostu polecamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rob dnia: 2012-06-15 11:20:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją