Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Academy of Art And Knowledge ANIA OSIŃSKA

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, SZCZECIN Więckowskiego 2/4
Telefon: Kom. 518635880
Adres e-mail: osinskaania1(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Szeroki zakres usług fryzjerskich: farbowanie, modelowanie, baleyage, strzyżenie damskie, strzyżenie męskie, doczepianie włosów Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 98% pozytywna 56x 1x

Jakość usług: 98% wysoka 53x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x
Ceny usług: 92% niskie 23x 15x 2x
Ilość opinii w serwisie: 57
Ilość odsłon profilu firmy: 11243
Data utworzenia profilu: 2013-03-16 20:16:57
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-20 01:03:56 

Opinie o Academy of Art And Knowledge ANIA OSIŃSKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i z troską o jakość włosów. Doradza i opiniuje starania klientek w dbaniu o swoje włosy Polecam choć ceny nie niskie niestety.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-08-22 08:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Ani chodzę od ponad dwóch lat i ani razu nie byłam zawiedziona. Pomogła mi zapuścić moje krótkie włosy,choć nie było to łatwe :) Za każdym razem,gdy ktoś ze znajomych szuka fryzjera, polecam wizytę w Hair Factory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-06-23 14:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam dobrego stylisty był z tym problem i kiedy trafiłam na P.Anię jestem zachwycona. Wspaniały fachowiec!Ze świecą takiego szukać. Idealnie dobrany kolor,fryzurka moje włosy wreście są zdrowe ,lśniące i robią furorę wśród znajomych.Pani Ania jest doskonała w tym co robi z czystym sercem polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-14 12:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna fachowiec, doskonale dobiera fryzurę do twarzy, bardzo dokładna. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martini dnia: 2015-05-12 14:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Ani trafiłam po wielu "przeprawach" u innych szczecińskich fryzjerów. Szukałam kogoś, kto będzie w stanie sprostać moim wymaganiom.... i znalazłam :)Anię cechuje indywidualne podejście do klienta i profesjonalizm. Nie zrobi nam na głowie czegoś, w czym nie będziemy dobrze wyglądać ;) Najlepszym dowodem na to,że wizyta u Ani to dobry wybór są komentarze najbliższych na temat mojej fryzury :) Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-04-26 10:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa, fachowa porada a efekt był taki jakiego oczekiwałam. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Róża dnia: 2015-04-20 09:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania jest bardzo profesjonalna,powiedziala mi na pierwszym spotkaniu,ze efekt ktory chce osiagnac ,osiagniemy ale nie od razu,gdyz bledow farbowania poprzedniej fryzjerki nie uda sie tak szybko zlikwidowac. Moze by sie udalo,ale pani Ania ma bardzo dobre podejscie do wlosow i nie chce ich niszczyc,tylko po to aby klientka byla zadowolona.Przywiazuje duza uwage do tego aby wlosy byly przede wszystkim zdrowe.Moje sa obecnie i zdrowe i slicznie zafarbowane( oryginalnie jestem brunetka,ale pani Ania sprawila ,ze zmiana koloru na blond nie wiazala sie z zadnym uszczerbkiem dla wlosow.Pani Ania jest najbardziej profesjonalna fryzjerka u jakiej bylam .Jestem mega zadowolona i w 100 % moge polecic wszystkim paniom,ktore chca miec piekne i zadbane wlosy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa m. dnia: 2015-04-12 09:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania świetnie zajęła się moimi włosami po nieudanym cięciu.wysłuchała jaki efekt chcę osiągnąć i uczciwie powiedziała co i kiedy może z tego zrobić. Jestem bardzo zadowolona! Pani Ania słucha ale też racjonalnie podchodzi do pomysłów klientek. Mogę polecić ją z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-03-27 08:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonywanych usług na najwyższym poziomie. Zadowolenie w 100% profesjonalna pomoc i fachowe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-03-25 10:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania to doskonały fachowiec, profesjonalistka, świetnie radzi sobie z trudnymi wlosami z których większość fryzjerów nie potrafiła zrobić dobrej fryzury, zawsze wychodzę od niej zadowolona, z taką fryzurą jakiej oczekiwałam. Polecam, bo warto korzystac z usług dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-03-18 21:54:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo jestem człowiekiem wymagającym .. przez kilka lat zmieniałem fryzjerów aż znalazłem Panią Anię .. Szczerze POLECAM wszystkim którzy cenią jakość .. cena rewelacja .. osoba fantastyczna .. strzyżenie najlepszej jakości jakie można sobie wymarzyć .. w Szczecinie nie ma lepszego fryzjera !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-02-16 16:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, szczerze polecam, do pani Ani przyjeżdżam specjalnie z zagranicy, polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-14 22:18:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Ani trafiłam po tym jak moja córka skrytykowała moją fryzurę. Poszłam i oczom nie wierzyłam... Ania ma wyczucie -komu co pasuje, jaki kolor dobrać a co najważniejsze świetnie tnie włosy. Jestem bardzo zadowolona z tego co teraz mam "na głowie". Jak na razie fryzjerki nie zamierzam zmieniać !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-02-13 20:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Ani trafiłam prawie dwa lata temu po bardzo długich poszukiwaniach dobrego fryzjera. Juz od pierwszego spotkania zrobiła na mnie świetne wrażenie. Wysłuchała moich oczekiwań po czym fachowo wytłumaczyła mi, że owszem taki efekt jakiego chce jest możliwy ale nie odrazu. Bardzo długo nie mogłam znaleść koloru dla siebie. Przez kilka miesięcy dochodzilusmy do koloru który mam teraz i jestem bardzo zadowolona. Nie było jeszcze wizyty po której byłoby cos nie tak. Każde spotkanie to przyjemność mam do Pani Ani pełne zaufanie. Oprócz mnie jej klientkami jest jeszcze dużo moich koleżanek które pozazdrościły mi włosów :) polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2015-02-13 18:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Anię! Świetnie dobrala mi fryzurę, która się bez problemu układa :) odradzila pomysł z którym przyszłam, ponieważ nie pasował on do moich rysow twarzy. Pani Ania potrafi dobrać kolor i uczesanie do każdego klienta, a tym samym nie skupia się wyłącznie na standardowych fryzurach. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Domminna dnia: 2015-02-13 07:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam serdecznie. w salonie Hair Factory bywam dość często i zawsze strzygę się u Ani. każdorazowo jestem fachowo obsłużony oraz obstrzyżony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-02-11 14:16:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Chodzę do Ani od dawna. Zawsze jestem bardzo zadowolona. Ścięcie, kolor, fachowość, PIERWSZA KLASA! Jesli ktoś nie wie co zrobić z włosami, polecam wizytę w Hair Factory u Ani :)
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-02-11 09:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Pani Ani od wielu lat i zawsze wychodzę bardzo zadowolona. Idealnie dobiera kolor i kształt fryzury, pięknie modeluje/prostuje włosy, a przy tym jest zawsze sympatyczna i uśmiechnięta :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-02-08 08:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuszona dobrymi opiniami,skorzystałam z usług Pani Ani. Potwierdzam wszystkie poprzednie ,pozytywne opinie o fryzjerce. Pracuje na farbach różnych firm.Doskonale wie,jak farba zachowa się na naszych włosach.Zdradziła mi dzisiaj,że sama kiedyś testowała na sobie-to słuszny ruch:).Jestem blondynką,panią w średnim wieku,więc i siwych włośow trochę jest.Jaki jest z nimi problem,to my blondynki same dobrze wiemy.Najczęściej fryzjerzy robią nam na głowie:"żółtą kurę" i wyglądamy w nich jak byśmy same farbowały w domu farbą za 11 zł.Pani Ania położyła mi kolor,który na palecie wyglądał jak siwy,ale po zakończonej koloryzacji-kolor był super!!!! Pani Ania,to również stylistka.Przygląda się uważnie naszemu owalowi twarzy,kolorze karnacji,stylowi ubierania się i wiekowi.Nie zgodzi się na zrobienie fryzury pt "dzidzia piernik".Wszystko z klasą,na odpowiednim poziomie.W moim przypadku,mam zapuścić grzywkę,bo jest za gęsta,a poza tym żadnych szaleństw-proste,klasyczne zcięcie,włosy do ramion.Poza tym ,to sympatyczna,ciepła osoba:)Acha,i pyszna,gorąca kawa gwarantawana. serdecznie polecam !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-01-28 14:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług Ani od 10 lat i zawsze wychodzę zadowolona na maxa. Profesjonalna fryzjerka znająca się na tym co robi. Polecam x 100.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pola Back dnia: 2015-01-23 19:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge tylko serdecznie polecic. Profesjonalna i skupiona na kliencie i jego glowie. Mieliscie kiedys fryzjerke ktora sama potrafi Wam przypomniec ze chyba wypadalo by przed sylwestrem sie ostrzyc a nie isc na drwala ? :-) Ja taka mam - to Ania :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemo dnia: 2015-01-19 20:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniała fryzjerka! Nic dodać nic ująć. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-18 15:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 10 lat jestem klientką p.Ani. Kiedyś uratowała moje włosy, po tym jak inna fryzjerka zniszczyła je trwałą. Doceniam ją za profesjonalizm, zawsze potrafi doradzić jaki kolor czy kształt nadać moim włosom. Wykorzystałam również wiele jej porad odnośnie pielęgnacji włosów i muszę przyznać że moje włosy bardzo się poprawiły. Przez tyle lat nigdy się nie zawiodłam. Dziękuję pani Aniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-01-15 18:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Ani . Farbuje włosy na kolor blond . Nigdy wcześniej nie mialam tak ładnego koloru . Włosy nie sa zniszczone . Szczerze polecam . Ania jest doskonalym fachowcem .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-15 08:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Ani od paru lat. Wcześniej bywałam oczywiście u innych, także renomowanych fryzjerów i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie znam lepszego fachowca od Ani. Dla mnie jest po prostu najlepsza. Kolor, ścięcie- nigdy nie mam zastrzeżeń. Co moim zdaniem jest najważniejsze, jak Ania widzi, że włosy są w złym stanie to najpierw pomoże je zregenerować, a dopiero potem zajmie się ich koloryzacją. Nigdy nie spotkałam fryzjera czy fryzjerki z tak fachowym podejściem. To fryzjerka z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-01-12 19:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania jest rewelacyjna. Polecam każdemu :) Nie muszę mówić nic, a Pani Ania doskonale wie co robić z moimi włosami i zawsze wychodzę zadowolona i zrelaksowana :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta N dnia: 2015-01-11 21:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny..Pewny Siebie Fachowiec..doskonale dobrany kolor wlosow i fryzura..:)..z duza doza cierpliwosci podchodzi do pomyslow klienta...w sposob cieply..otwarty..doradza...a nie neguje...:)niesamowite wspolgranie wiedzy z pomyslowoscia dobrania fryzury..na kazda okazje..przyklad..bal sylwestrowy..;)..POLECAM...:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-01-11 16:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Pani Ani od niedawna, ale cudownie zregenerowała moje włosy po wcześniejszych zabiegach fryzjerskich. Moje włosy są lśniące, pełne życia i mają cudowny odcień! Polecam ją z czystym sumieniem. Moje koleżanki, którym również poleciłam Panią Anię, są również bardzo zadowolone. Ja nie zmieniam. Dziękuję Pani Aniu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: toxynka dnia: 2015-01-11 16:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klietnką Ani, jestem bardzo zadowolona z jej usług. Absolutny profesjonalizm, przemiła obsługa, wspaniałe doradztwo. Z chęcią wracam i wychodzę z szerokim uśmiechem na twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika8 dnia: 2015-01-11 16:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka Pani Ani od 11 lat.I nie zamieniłabym Jej na żadną inna fryzjerke.Pani Ania zapewnia pełen profesjonalizm,jest MISTRZYNIĄ w tym co robi.Zawsze doskonale Mnie rozumie i Moje włosy,które Ją uwielbiają :-) Serdecznie POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika Fornal dnia: 2015-01-11 15:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Świetne strzyżenie i profesjonalność
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-10-17 08:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klijętka Ani jestem juz od paru lat i niewyobrazam sobie zeby ktos inny niz ona zajol sie moimi włosami a prosze mi wierzyc moje wlosy sa bardzo niesforne i trudne do ułozeniu , ale Ani zawsze sie to udaje i to z idealnym i nietuzinkowym efektem! Zawsze jestem zadowolona i nie tylko w dniu wyjscia od fryzjera jak i nastepnych rowniez. Bardzo Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna Kryś dnia: 2014-06-03 11:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest wysokiej klasy fachowcem, słucha i rozumie potrzeby własnych klientów. Doradza!!! Ratuje w sytuacjach kryzysowych... Od 7 lat dba o mnie mój wizerunek moje włosy. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-05-08 13:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, dlugo szukalam fryzjera spelniajacego moje oczekiwania i Ania calkowicie wpisala sie w moja wizje-nie tylko fryzjerki, ale przede wszystkim stylistki. Po wieloletnich mekach i wpasowywania mnie w chwilowe mody, po ciazy, ktora oslabila moje wlosy, mam w koncu idealny, twarzowy kolor wlosow. Ania ma wiele zalet, ale najwazniejsze dla mnie jest to, ze na bazie moich "zachcianek" (fajna fryzura lub kolor, ale do mnie niepasujace), nie robi mi na glowie poligonu doswiadczalnego, choc moze sie to niektorym wydawac dziwne-przeciez to ja place, to ja wymagam. Ania ma zmysl, wiedze oraz doswiadczenie i za to jestem jej wierna :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta O. dnia: 2013-09-03 12:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania jest doskonała w tym co robi (doprowadziła moje i mojej mamy włosy "do porządku") :) Ja przechodziłam z rudego na blond i jakoś moje włosy nie rozjaśniły się do prawie białego blondu...Ktoś kto to napisał po prostu jest bezczelny i zazdrości Ani bardzo dobrej opinii :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-08-10 11:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli komuś zależy na wyglądzie, modzie i do tego mieć zdrowe ładne włosy to zdecydowanie polecam Panią Anię Osińską. Jest profesjonalną, kulturalną, znającą się na swoim fachu fryzjerką. Włosy są dobrze ścięte, po umyciu same się układają, farba dobrana idealnie, jeśli mi coś proponuje to mam do niej pełne zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-07-30 14:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja oczywiście po dzisiejszej wizycie u Ani z dobrym humorem i mega dobrym wyglądem ;) profesjonalizm pełną parą ;) A wszystkim hejterom (P.S. Pozdrowienia dla Pani Jagi ) radzę obcięcie na łyso .. Wtedy wizyty w jakimkolwiek innym zakładzie fryzjerskim nie bedą konieczne;) Nie łam sie Aniu opiniami takich "klientów" ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna Jędrzejczyk dnia: 2013-07-19 21:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: muszę sie zgodzic z Pania Ania i "dzieki bogu" gdyz jakies pól roku temu usilnie namawiałam P.Anie by zmieniła mnie na "blondynke" i... niezgodziła sie,usłyszalam ze mam za cinkie i przesuszone włosy. teraz wiem ze była to odpowiedzialna decyzjia ze strony fryzjiera i tak do tej pory mam piekne i wypielegnowane włosy! Dziekuje P.Aniu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-07-16 20:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam muszę odnieść się do opinię Pani Jagi ponieważ uważam że jest ona bezpodstawna,długo pracuje w zawodzie i wszystkie klientki które do mnie przychodzą wiedzą że jestem przeciwniczką farbowania włosów na jak to Pani ujęła na "biały" kolor a jeśli widzę że włosy są w słabej kondycji(suche,zniszczone)tym bardziej odradzam taką koloryzacje. Taka technika nie jest w moim stylu,jeżeli przychodzi do mnie klientka która ma ochotę na zmianę koloru na blond lub ja ją na taką zmianę namawiam wykonuje usługę tylko jeżeli widzę że włosy są zdrowe. A jeżeli włosy są delikatne,suche zawsze odradzam i namawiam na zmianę koloru na bardziej bezpieczny i naturalny dla włosów. Czas jaki klientka siedzi z farbą wynosi 35 min i nie można zmyć szybciej,farby jak również wody są bardzo delikatne i nie są w stanie zmienić koloru z rudego na "biały" blond. Jeżeli twierdzi Pani że po wizycie u mnie włosy są zniszczone a jestem pewna że taka sytuacja nie miała miejsca zapraszam serdecznie na kuracje regenerujace. Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Ania Osińska dnia: 2013-07-16 19:20:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Jeśli chodzi o cięcie to nawet byłam zadowolona, ale kiedy chciałam ufarbować włosy na rudo Ania zaproponowała ich rozjaśnianie, prosiłam o jak najmniejsze szkody, ale Ania w trakcie poszła sobie zapalić i moje włosy rozjaśniły się do prawie białego blondu, są tak zniszczone, że teraz nawet farby nie chcą teraz łapać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jaga dnia: 2013-07-12 08:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam stanowczo Anię-po kilku nie udanych próbach z fryzjerami, właśnie dzięki Ani moje włosy wyglądają pięknie. Świetnie farbuje, zawsze zostawiam jej wolną rękę co do ciecia i koloru i nigdy się nie zawiodłam. Chodzą też do Niej moje koleżanki i wszystkie są zadowolone - dobiera rodzaj fryzury i sposób ciecia do urody i typu włosów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia Staniec dnia: 2013-07-06 22:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać pasję, jest konkretna , rzeczowa, przyjaźnie nastawiona , elastyczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna Jędrzejczyk dnia: 2013-07-05 20:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Przychodzę do pani Ani od wielu lat i nie wydaje mi się aby ceny były za wysokie. Za tak PROFESJONALNA pracę która wykonuje i tak ceny są bardzo przystępne... POLECAM i pozdawiam również uszczypliwych :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-07-05 17:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług wielu fryzjerów i nigdy nie byłam w pełni zadowolona.Przypadkiem trafiłam do p.Ani.Farbowanie,ścięcie,ułożenie włosów wyszło rewelacyjnie.Indywidualnie podchodzi do klienta.Zna się na tym co robi poza tym jest bardzo sympatyczną osobą.Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2013-06-26 20:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli szukacie odpowiedniej osoby,któraj zajmie sie Waszymi włosami to tylko Ania Osińska.To prawdziwy talent,swietna stylistka i profesjionalistka. Jak nikt zna sie na pielęgnacji i regeneracji włosów. Strzyżenie,farbowanie i doczepianie włosów nikt nie zajmie się lepiej niż Ania!!! Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka T. dnia: 2013-05-22 22:05:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ania, zawsze potrafi doradzić co będzie pasować i czy jest to wykonalne na danych włosach a poza tym jest bardzo otwartą i miła osobą dzięki czemu czas na fotelu ucieka szybko. Bardzo cenię ja za profesjonalne podejście do klienta, "dobra rękę" i wyobraźnię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda K. dnia: 2013-05-22 10:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ania najlepsza stylista pod słońcem,świetne strzyżenie i profesjonalność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna R. dnia: 2013-05-07 21:55:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Anię poznalam 7 lat temu przypadkowo. Uwazam ,ze jest super fryzjerka. Wyprowadzila moje wlosy na prosta, pod wzgledem koloru. Nie jestem latwa klientka, nigdy nie ma czasu, zawsze gonie gdzies, a Pani Ania jest w stanie znosic moje pomysly na zycie.Goraco polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-05-07 16:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wątpienia najlepsza fryzjerka jak i stylistka!!!!! Powiem krótko ZNA SIĘ DZIEWCZYNA NA FACHU! WIE CO ROBI! Miałam strasznie popalone włosy od farb itd, a byłam u niej w salonie i potraktowano mnie bardzo sympatycznie, jak moje włosy zostały perfekcyjnie doprowadzone do ładu i porzątku :) Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Iwona M dnia: 2013-05-07 12:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania to bardzo porządny fachowiec! Moja krótka fryzura układa się bez zastrzeżeń za każdym razem jak umyje włosy w domu aż do kolejnej wizyty. Szczerze polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irena W. dnia: 2013-05-06 21:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem PROFESJONALISTKA. Trafiłam do Pani Ani 3 lata temu z pięknym stylingiem na głowie, na widok którego wszystkim opadły ręce :) (wtedy nie było mi do śmiechu) .Pani Ania poradziła sobie świetnie z tym czymś na mojej głowie a dzisiaj mam świetną fryzurę, przepiękny kolor i nie wyobrażam sobie wizyty u innego fryzjera. SZCZERZE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: monika dnia: 2013-04-25 13:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Pani Ani Osińskiej. Wspaniały fachowiec, potrafi doradzić, jak się powinno wyglądać, jaki wybrac kolor dla włosów, i odpowiednie uczesanie. Jest nie zwykle miła, kulturalna i bardzo czysta. doskonale się czuję i jestem bardzo zadowolona z usług Pani Ani. ;)Nie zamienię Jej na inną fryzjerkę, tego jestem pewna. Cudowna miła i ciepła Osoba. pozdrawiam ;) Jolka Dżolka Zagrodny-Kuczer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 22:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i szybka Profesjonalistka. Zmysł artystyczny i świetne wizje co do doboru fryzur. Poecam zdecydowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji---no bo niby do czego. zasze jest idealnie
Opinia dodana przez: mery dnia: 2013-04-22 08:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ania to również moja ulubiona fryzjerka! Jestem zawsze bardzo zadowolona gdy zajmuje sie moimi włosami i fryzurą,z mojej strony same superlatywy! POLECAM-prawdziwa profesjonalistka!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Kryś dnia: 2013-03-24 18:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Anię. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-03-17 14:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ania to moja ulubiona fryzjerka .....i jedyna...już nigdy nikomu nie oddam moich włosów :)Polecam naprawdę gorąco tą Panią. To prawdziwa profesjonalistka, a przy tym miła i sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2013-03-17 09:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdanie bardzo dobry fachowiec ! Zna sie na koloryzacji jak malo ktory. Jestem jej klientka od ponad 6 lat i byly momenty gdy musialam skorzystac z uslug innego fryzjera ale nigdy nie bylo az tak dobrze jak u Ani. SZCZERZE POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-03-16 20:58:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją