Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Greenland Tomasz Domagalski

Zawód: Ogrodnik 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-111 Szczecin Powstańców Wielkopolskich 69a/13
Telefon: Kom. 602 744 893
Adres e-mail: ogrodnik(małpa)greenland.org.pl
Strona internetowa: www.greenland.org.pl
NIP:
5993000656
Opis działalności: Kompleksowe usługi ogrodnicze, automatyczne nawadnianie, trwaniki z rolki, trawniki z siewu. Słowa kluczowe: ogrody, trawniki z rolki, trawniki z siewu, wertykulacja, nawadnianie ogrodów, opryski, ciecie drzew i krzewów, zakładanie ogrodów, oczka wodne.

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1251
Data utworzenia profilu: 2013-01-15 13:35:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-15 13:35:59 

Opinie o Greenland Tomasz Domagalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szybko i fachowo,dawno nie współpracowałam z tak miłymi ludźmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-03-14 12:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam w moim ogrodzie firma greenland ukladala trawnik z rolki i przycinala drzewa. Jestem bardzo zadowolony usluga zostala wykonana profesiolanie i bardzo szybko dodatkowo koty nie byly wysokie. Serdecznie polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawcio dnia: 2017-03-02 12:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, firma Greenland zakladała u mnie trawnik z rolki oraz nawadnianie trawnika, jestem bardzo miło zaskoczona z jakości wykonanej usługi oraz z szybkiego czasu realizacji, z czystym sumieniem mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga Zając dnia: 2015-03-03 18:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz przycinał u mnie stare drzewa owocowe oraz wycinał 15 metrowego orzecha i brzozę smiało mogę powiedzieć, że zna się na tym co robi, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Kazimierczak dnia: 2015-01-15 16:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę uczciwa i słowna ceny mają na średnim poziomie ale warto było zapłacić za jakość wykonanego trawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-10-03 19:40:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja Szmajdzińska dnia: 2014-03-21 22:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam firma świadczy usługi na wysokim poziomie, widać ze znają się na rzeczy, wszystko terminowo i zgodne z oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Warszewo dnia: 2013-01-15 13:38:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją