Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Reksio Błażej Ziółkowski

Zawód: psy i koty - hodowla, pielęgnacja, tresura Groomer 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-364 Szczecin Jagiellońska 24/13 24
Telefon: Kom. 509284771
Adres e-mail: blazejziolkowski86(małpa)gmail.com
Strona internetowa: 24
Opis działalności: Salon pielęgnacji psów Słowa kluczowe: groomer szczecin ,psi fryzjer ,strzyzenie psów ,salon dla psów,pielęgnacja psów,psi salon,

Ocena: 100% pozytywna 58x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 56x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 54x 2x
Ceny usług: 100% niskie 43x 12x
Ilość opinii w serwisie: 59
Ilość odsłon profilu firmy: 8030
Data utworzenia profilu: 27.08.2013 21:39:18
Data ostatniej aktualizacji: 03.07.2018 11:55:31 

Opinie o Salon Reksio Błażej Ziółkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam kazdemu ,komu zalezy na sympatycznej atmosferze bez stresu w powietrzu,luznej rozmowie i najwyzszej jakosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2020 17:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy psi fryzjer, ma wielkie serce i cierpliwość do zwierząt wieloletni fryzjer Naszego psiaka.Polecam w 100 procentach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2019 14:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! Spokojna atmosfera bez pośpiechu. Widać, że praca = pasja :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Jędruch dnia: 22.02.2019 11:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejście Pana Błażeja do pieska było doskonałe. Piesek po zapoznaniu sie z nowym otoczeniem był starannie myty, suszony i obcinany. Cała wizyta odbyła sie bezstresowo. Mój piesek wyszedł pięknie obcięty oraz ślicznie pachnący. Bardzo POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 17.10.2018 16:15:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer godny polecenia Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 20.05.2017 13:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z wizyty,Tosia wyszła z salonu bardzo szczęśliwa,była równiuteńko obcięta-jak od linijki a co najważniejsze nie była nigdzie zacięta!!! (w kilku salonach w Szczecinie była zacinana)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tośka dnia: 07.03.2017 19:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Błażej jest świetny w tym co robi,a ze pracuje sam,to niestety czas oczekiwania na wizytę jest wydłużony.Dlatego najlepiej zapisywać sie z wizyty na wizytę-do przodu;) Majeczka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majeczka dnia: 15.02.2017 10:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z POLECENIA "SZCZECINIANEK" :) FAKT,wszystko sie sprawdzilo-najlepszy psi fryzjer u jakiego byłam z moja Puśką :p POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zawiszka z Pusindą :) dnia: 18.01.2017 11:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fryzjer,świetnie strzyże tylko szkoda,ze sie tyle czeka na wizytę :(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mag dnia: 19.12.2016 09:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze do Reksia juz do 4 lat,jeszcze w poprzednim miejscu przyprowadzałem suczke do Pana Blazeja.Nawet teraz gdy od roku mieszkam w Niemczech,dostarczam psiaka co dwa miesiace do Reksia!Jest to fryzjer do ktorego warto jechac nawet te kilkadziesiat kilometrow!Najlepszy fryzjer do jakiego moja psinka chodzila,ma 10 lat wiec troche tym fryzjerow zaliczyla:) Zawsze jestem zadowolony z obciecia.Pan Blazej jest bardzo dokladny,wrecz perfekcyjny.Pyta doslownie o kazdy szczegol.Jak maja obciete byc uszy,ogon,brzuch,lapki,mordka doslownie o wszystko a na pierwszej wizycie zawsze pokazuje dlugosc wlosa jaka zostanie na piesku.FRYZJER NUMER JEDEN
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji u tego Pana:)
Opinia dodana przez: Michal Matuszewski dnia: 15.11.2016 19:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam :) pasja, duża wiedza i niesamowite podejście do zwierząt, będziemy stałymi klientami zdecydowanie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karo dnia: 23.10.2016 10:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fryzjer,przemiły,konkretny,zdecydowany,zna się dobrze na tym co robi.Jedyny salon w którym byłam i było tam bardzo czysto!Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Mysiak dnia: 18.09.2016 18:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe podejście do zwierzaków. Profesjonalizm w tym co się robi. Polecam wszystkim opiekunom wszystkich Reksiow. Tak trzymać :-) :-) :-) :-) :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 30.08.2016 19:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najmilszy, najbardziej profesjonalny groomer w Szczecinie, kompetentny, pomocny, z niesamowitym podejściem do psów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak :)
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 29.08.2016 12:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna jakość usług, jeszcze nie widziałem żeby mój pies był taki grzeczny i tak chętnie dawał się czesać. Polecam każdemu posiadaczowi dużego psa, Pan Błażej ma doskonałe i profesjonalne podejście do zwierzaków!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PITER dnia: 20.08.2016 12:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam,ze Pan Błażej jest profesjonalista jezeli chodzi o psiaki,spokojny,ułożony,cierpliwy,umie podejsc do nich,punktualny,no brak slow.Kiedys moj Nikus chodzil do innego fryzjera przechodzil traume tutaj juz jestesmy ktorys raz i super,piekne strzyzenie ale najwazniejsze moj Nikus wraca szczesliwy a nie wystraszony i sestresowany jak wczesniej.Polecam z calego serduszka Salon Reksio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 17.08.2016 00:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, wspaniałe podejście do zwierzaków pana Błażeja, przesympatyczna Pani Paulina :-), najlepszy salon w mieście. Polecaaam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł P dnia: 04.08.2016 22:25:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer w Szczecinie !! Polecam wszystkim ! Piesio obcięty idealnie, zero niedociągnięć. Pełen profesjonalizm;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 02.07.2016 09:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem pod wrazeniem umiejetnosci tego fryzjera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kati dnia: 22.05.2016 18:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez wątpienia najlepszy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L dnia: 07.04.2016 21:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo się zastanawiałam czy napisać tutaj opinie o "REKSIU"...a jednak...dużo się naczytałam o Panu Błażeju zanim poszłam na wizytę z moim szkrabem - pomyślałam..."tyle pozytywnych opinii,ze aż muszę sama sprawdzić"...no i się przekonałam,ze wszystkie te opinie to ... CAŁA PRAWDA! Salon czysty i pachnący,fajna lokalizacja,ceny odpowiednie,fryzjer genialny-co najważniejsze-słucha klienta i robi dokładnie to co sobie klient życzy!,piesek po wizycie zrelaksowany jak po SPA:) POLECAM PANA BŁAŻEJA KAŻDEMU KOMU ZALEŻY NA SZCZĘŚCIU SWOJEGO PUPILA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażynka dnia: 11.02.2016 22:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w salonie jest czysto i schludnie ,pełna higiena .Pan Błażej ma niesamowite podejście do psów ,jestem stałą klientką .Przed tym salonem byłam z moim psem na getta warszawskiego 1 raz i to ostatni raz tam to jest masakra .Polecam salon Reksio .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: urszula dnia: 14.12.2015 12:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe podejście do zwierząt, które Błażeja bardzo lubią. Cierpliwy, wyrozumiały, łagodny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.07.2015 10:23:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczny fryzjer z rewelacyjnym podejściem do zwierząt.Miałam przyjemność towarzyszyć swojemu psiakowi w trakcie wizyty-byłam w szoku jak zobaczyłam jak Pan Błażej go "zahipnotyzował" Kuki przez całą wizytę stał posłusznie i wykonywał wszystkie polecenia fryzjera-proszę mi wierzyć ze mój Pies na codzień to istne ADHD :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 28.05.2015 20:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super groomer, bardzo miły, super podejście do psów, słucha klienta i jego wskazówek, a to gwarantuje zadowolenie. Mój cudowny piesek wygląda jeszcze piękniej, jestem zachwycona :))) Absolutnie super fachowiec !
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 17.04.2015 15:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miły fryzjer i super strzyże psy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina dnia: 10.01.2015 12:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjer z niesamowitym podejściem do czworonogów. Jestem zachwycona nową fryzurą mojego shih-tzu, piesek wyszedł z salonu piękny i pełen energii. Jak najbardziej polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ajka dnia: 11.09.2014 08:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajny fryzjer :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zachwycona dnia: 10.08.2014 13:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Pan genialnie obcina Shih Tzu! Jestem zachwycona ! Z czystym sumieniem polecam tego fryzjera,każdemu kto ma psa.Julia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka dnia: 18.06.2014 09:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJLEPSZY FRYZJER U JAKIEGO BYLAM ZE SWOIM PSEM .TEN CZŁOWIEK MA OGROMNE SERCE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J dnia: 22.05.2014 21:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko-PROFESJONALISTA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ada dnia: 12.04.2014 10:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super....jestem bardzo zadowolona z wyglądu psiaka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2014 21:25:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błażej, jesteś świetny w swoim zawodzie i nie przejmuj się "Klapką" bo wypisuje bzdury na tym forum o wszystkich groomerach którym sie udało.
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2014 02:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reklama czy nie reklama...Ja byłam u tego fryzjera już 5 razy i osobiście uważam,że efekty pracy tego Pana są imponujące.A stwierdzenie,iż ma on "mało zleceń" jest raczej wyssane z palca.Wystarczy spojrzeć na jego galerie zdjęć na facebooku, która "pęka w szwach".Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. dnia: 06.03.2014 12:38:47 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawie wszyscy zachwyceni a negatywy usuwane? Konia z rzędem temu, kto widział firmę, której klienci bronią na forach internetowych, a w ciągu paru dni jest tyle opinii zadowolonych klientów. Reputacji nie buduje się na środkach, lecz na efektach. Darmowa reklama ale czy do końca uczciwa i rzetelna? Oczywiście nie oznacza to, że Firma źle pracuje ale ma prawdopodobnie zbyt mało zleceń - BRAK OCENY, moją wypowiedź ocenią Państwo sami. Pozdrawiam.
Obsługa reklamacji: BREK OCENY
Opinia dodana przez: Klapka dnia: 25.02.2014 10:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu bylam u tego fryzjera ze swoim psem.Zostawilam go na dwie godziny u tego PANA w salonie,zeby doprowadzil mojego psa do "normalnego"stanu po zimie:) Gdy wróciłam by go odebrac, zaniemowilam...Nie poznalam swojego psa i nigdy bym nie przypuszczala,ze moze byc on taki piękny !Pan Błażej stworzył istne arcydzieło na moim psie!Świetnie obciety,dokładnie wykapany i wypielegnowany w kazdym zakamarku:) z czystym sumieniem moge polecic salon Reksio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Liman dnia: 20.02.2014 13:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najprzyjemniejszy fryzjer u jakiego bylam ze swoją psiną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 18.01.2014 11:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Miałam przyjemność odwiedzić salon ze swoim Goldenem.Polecam wszystkim usługi Pana Błażeja,to najlepszy groomer w mieście.Młody człowiek,który kocha zwierzęta i swoją pracę.Pozostanę stałą klientką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 24.12.2013 19:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny fryzjer,bardzo ładny salon a co najważniejsze bardzo dobre ciecie oraz cena.Anka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka Grądzka dnia: 11.12.2013 19:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jest godny polecenia-fryzjer jest bardzo mily, potrafi idealnie dobrac fryzure dla psa,w salonie jest bardzo czysto i przyjemnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K dnia: 15.11.2013 10:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u tego fryzjera juz trzeci raz i jestem bardzo zadowolona.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza dnia: 27.10.2013 11:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Błażej to super chłopak i fryzjer.Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu.Sunia nasza bardzo go polubiła i jest ufna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazka dnia: 25.10.2013 12:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj mialam przyjemnosc zaprowadzic swojego pupila do Pana Blazeja...Szczerze mowiac,pierwszy raz sie spotkalam z kims tak profesjonalnym.Mimo,iż Pan Blazej jest mlodym czlowiekiem,wydaje mi sie ze ma bardzo duze doswiadczenie w tym co robi.Siedzialam przy swoim psie przez caly zabieg i przygladalam sie temu co groomer przy nim robil.Ten fryzjer jest bardzo dokladny i cierpliwy,ani razu nie krzyknal na mojego psiaka.W domu pies nie daje sie nawet uczesac a na stole u fryzjera stal jak wryty :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani Malgorzata od Atosa dnia: 05.10.2013 11:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczny chlopak a na dodatek bardzo ladnie scial i wykapal mojego psa.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania K dnia: 02.10.2013 13:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam z moim kocurem-ten fryzjer ma super podejscie zarowno do takich dzikusow jak moj Filemon.Polecam i pozdrawiam.Aneta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: An dnia: 27.09.2013 13:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i dokladny groomer.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonimka dnia: 24.09.2013 12:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zdolny i tworczy fryzjer-zostawilam pupila i nie powiedzialam jak trzeba go ściąć ,wrocilam po godzinie a moj pies wygladal tak pieknie,ze zaniemowilam!nie poznalam go!z reka na sercu polecam tego groomera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani Malgosia od Fifi dnia: 17.09.2013 10:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten fryzjer super obcial mojego maltanczyka,Pan jest godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 10.09.2013 12:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz w zyciu ,spotkalam sie z tym,ze w ciagu tygodnia po obcieciu psa,moge przyjsc do fryzjera na darmowe poprawki.Fajna sprawa!Tylko ze pies jest super obciety ,wiec z tego nie skorzystam:) !dziekuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 7 dni
Opinia dodana przez: Kama dnia: 08.09.2013 11:06:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam wczoraj u tego fryzjera i jestem bardzo zadowolona.Ten groomer jest bardzo dokladny,wrecz dopieszcza psiaka a na koniec sie z nim bawi.Moj pies po wizycie u tego groomera jest bardziej zrelaksowany niz przed;) warto zaprowadzic psa do tego Pana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 03.09.2013 12:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajny fryzjer,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 01.09.2013 12:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry groomer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 31.08.2013 12:42:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem milo zaskoczona jaka dokładnością psi fryzjer wykonał usługę. Zawsze czekam na miejscu i obserwuje musze być wręcz pewna ze mojemu pupilowi nic nie grozi i zostawiam go w dobrych rękach. Zdecydowanie polecam :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa i Erni dnia: 31.08.2013 09:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły i zdolny człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pani Basia W. dnia: 30.08.2013 10:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwy człowiek,we właściwym miejscu,wykonujący właściwy zawód.Krótko-POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAMIL I FADO dnia: 29.08.2013 11:31:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hmm jakby to ujać zadowolenie z usługi badzo duże nie dość, że w salonie czysto jak wyżej już wspomniała jedna z klientek to dodatkowo przmiła obsługa czyli Pan Błażej, polecam bardzo jak najbardziej...:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 28.08.2013 22:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Błażej nie dosyć że zaprzyjaźnia się z każdym czworonożnym klientem to cierpliwie słucha i spełnia marudzenia wymagających;) psich właścicielek, ma schludny (czytaj nie ma kołtunów sierści po kątach) i gustownie urządzony salon a do tego ostrzygł mojego Gucciego tak że się popłakałam z wrażenia!P-O-L-E-C-A-M!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Dembińska dnia: 28.08.2013 19:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam wczoraj u Pana Blazeja z moim Maltanczykiem i jestem przeszczesliwa.Pies nigdy nie byl taki piekny!Polecam kazdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 28.08.2013 10:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem jest to najlepszy groomer w mieście!Jestem bardzo wymagającą klientką i proszę mi wierzyć,że byłam ze swoim Gutkiem w wielu salonach - może w dziesięciu :)I dopiero Pan Błażej stworzył "istne dzieło" na moim psiaku! :) Pan Błażej ma idealne podejście do psa,jest baaaaaaaardzo dokładny i szczegółowy,ma świetną rękę do cięcia a na dodatek...jest bardzo przystojny :) Polecam wszystkim właścicielom psiaków w SZCZECINIE właśnie tego psiego fryzjera!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mam tydzien na darmowe ewentualne poprawki :)
Opinia dodana przez: Jola K dnia: 27.08.2013 21:48:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją