Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bar Kopytko

Zawód: restauracje  
Adres: Zachodniopomorskie, 71-435 Szczecin Krasińskiego 1
Telefon: 91 455 455 1
Adres e-mail: biuro(małpa)barkopytko.pl
Strona internetowa: http://barkopytko.pl/
Opis działalności: bar, catering Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1150
Data utworzenia profilu: 2013-11-25 11:14:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-25 11:14:32 

Opinie o Bar Kopytko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Smacznie i niedrogo. Obiady domowe w Szczecinie - w takich cenach - rewelacja. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktorius dnia: 2014-07-31 08:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam tam wykupiony abonament na obiady z dowozem. Przyznać muszę że ostatnimi czasy dowóz sporo się poprawił. Szybciej i bezproblemowo. Posiłki klasa sama w sobie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-27 07:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Często jadam w barze kopytko, wolę ten lokal od znanych włoskich restauracji, dania ta serwowane przypominają mi dom, Ich pierś faszerowana pieczarkami albo stek siekany z cebulką, niebo w gebie. Duże porcje i dobra cena to kolejny ich atut
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-11 19:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co drugi dzień przychodzę do baru kopytko na snaidanie, uzależniłem sie od ich jajecznicy na boczku, przyrządzają ja dokładnie tak jak lubię, a w dodatku jest w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-16 18:41:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno przedpowadzilam się do Szczecina, kolezanka z pracy zabrala mnie do baru kopytko na obiad, nie byłam przekonana ale gdy zamówiłam to się zachwyciłam, znakomite domowe jedzenie, świeże idealnie przyrzadzone, a kopytka z gulaszem mmmmm.. rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dora dnia: 2014-03-08 14:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Często jadam w barze kopytko, wolę ten lokal od znanych włoskich restauracji, dania ta serwowane przypominają mi dom, Ich pierś faszerowana pieczarkami albo stek siekany z cebulką, niebo w gebie. Duże porcje i dobra cena to kolejny ich atut
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2014-02-19 14:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny bar, znakomita alternatywa dla fastfoodów, można tam zjeść pyszny domowy obiad, świeże surówki, rewelacyjne pierogi. Dobre jedzenie w dobrych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2014-02-06 12:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bar "Kopytko" jest idealnym miejscem kiedy chcesz zjeść wspaniały domowy obiad. Wszystko jest robione, a nie kupowane ze sklepu. Ryby są świeże, a placki ziemniaczane robione na miejscu. Niskie ceny bardzo mnie przyciągnęły, dlatego chodzę tam co niedzielę z moją rodziną :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-28 08:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna restauracja z polskim pysznym i naturalnym jedzeniem, jedzenie jest przygotowywane przed podaniem, jest bardzo pysznie i smakowicie, aby poczuć tamtejszą atmosferę trzeba tam być
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-01-08 12:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Kopytku organizowałam poczestunek dla gości z okazji chrzcin syna, bardzo fajnie wyszło, przyjemna obsługa i bardzo dobre dania obiadowe, rodzinie smakowało i najedli się do syta, dobra cena przyjeć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2013-12-17 10:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałą knajpka z domowym i pysznym jedzeniem mogłąbym jeść tam codziennie i chyba nigdy nie znudziłoby mi się to miejsce, panuje tam miła rodzinna atmosfera a jedzenie jest na najwyższym poziomie choć niedrogie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-12-09 20:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bar, niedaleko niego mieszkam i czesto wpadam na śniadania, robioą przepyszną jajecznicę i to za bardzo dobrą cene, super obsługa od samego rana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 11:15:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją