Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pędzel Reklama Arkadiusz Zieliński

Zawód: reklamowe artykuły  
Adres: Zachodniopomorskie, 71-043 Szczecin Kruszwicka 16
Telefon: 914624224 Kom. 506493724
Adres e-mail: biuro(małpa)pedzel.szczecin.pl
Strona internetowa: www.pedzel.szczecin.pl
Opis działalności: Druk wielkoformatowy, frezowanie tworzyw sztucznych, reklama zewnętrzna i wewnętrzna Słowa kluczowe: reklama

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1086
Data utworzenia profilu: 2013-10-02 08:02:47
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-17 13:41:03 

Opinie o Pędzel Reklama Arkadiusz Zieliński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze spisali się wykonując reklamę świetlną mojego hotelu, świetna jakość, przyciąga wzrok, jest widoczna w nocy. Terminowo i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2014-03-19 10:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie się spisali wykonując kasetony na potrzeby reklamy mojego sklepu, szybko i niedrogo. Znakomita robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-02-25 14:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjnie wykonane fototapety POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-04 10:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali znakomite roll upy, łatwe w montażu i demontażu, wyglądają bardzo estetycznie, wszystko zwijane do aluminiowej kasety. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech dnia: 2014-01-21 12:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy, wykonane przez nich banery reklomowe przyciągają wrzok przechodniów, dlatego też coraz wiecej osób korzysta z usług mojego salonu kosmetycznego, rreklama z firmą Pędzel opałaca się
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-12-18 13:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, szybko i profesjonalnie zajęli się wykonaniem reklamy świetlnej mojego hotelu, to znakomici fachowcy, jestem bardzo zadowolona z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2013-12-10 11:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, wykonali piękną reklamę świetlną dla mojego klubu, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to profesjonaliści w każdym calu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emia dnia: 2013-11-26 09:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pędzel zaprojektował i wykonał dla mnie reklame świetlna mojej kawiarni - wyszło znakomieie, elegancjko, ale przyciąga uwage klientów. Bardzo skuteczny rodzaj reklamy, świetnie mi doradzili dlatego ich polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-15 08:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie. Tak można scharakteryzować tę drukarnię. Dodatkowo miła obsługa. Korzystam z ich usług bo mam gwarancję że druk będzie zawsze wyraźny i czytelny. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 11:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali reklamę w 3D dla mojej firmy, usługę wykonali szybko i solidnie, teraz dzięki nim mamy oryginalną reklamę jakiej nikt inny nie ma w mieści, świetnie się prezentuje i przyciąga wzrok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Giena dnia: 2013-10-16 08:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie reklamę na samochód. Bardzo ładne wykonanie w dobrej cenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 08:04:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją