Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ESPERANTA Szkoła Językowa Dorota Krawczyk

Zawód: języki obce - nauka  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-331 Szczecin Al. Piastów 8/4
Telefon: Kom. 608660951
Adres e-mail: biuro(małpa)esperanta.pl
Strona internetowa: www.esperanta.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 775
Data utworzenia profilu: 2014-09-13 13:40:38
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-13 13:40:38 

Opinie o ESPERANTA Szkoła Językowa Dorota Krawczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia są naprawdę ciekawe i dynamiczne. Wiele się na nich dzieje a do tego duży nacisk kładziony jest na mówienie. Dzięki temu nie będę wstydziła się używać języka na wakacjach. Jestem zadowolona z kursu i bardzo polecam tę szkołę językową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-06-20 08:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna szkoła. Wiele się tutaj nauczyłam. Jestem już po kursie no i udało mi się zdać egzamin CAE. Dzięki nauce w tej szkole byłam świetnie przygotowana. Polecam! Teraz też chętnie używam języka obcego i nie wstydzę się mojej wymowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roma dnia: 2015-04-30 13:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega szkoła językowa! Esperanta jest ekstra. Chodzę tutaj na kurs indywidualny i jestem pod wrażeniem! Lektor rewelacyjnie przygotowany i zajęcia ciekawe. Dzięki temu mam motywację do nauki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-04-16 09:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak, mnie też ta szkołą zauroczyła. Kurs jest tu przede wszystkim naprawdę skuteczny. Widzę po sobie ile się nauczyłam. Fajni lektorzy a grupy niewielkie. Do tego podczas zajęć każdy ma okazję się wypowiedzieć. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-03-02 07:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do słuchacza i lektor dostępny online to doskonała sprawa. Duży nacisk na kursie kładzie się na mówienie i jest to fantastyczna sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-01-15 12:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła oferuje bardzo wysoki poziom nauczania - przekonałam się o tym na własnej skórze. Rok w szkole Esperanta, a dziś pracuje za granicą w bardzo dobrej, nowoczesnej korporacji Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 2014-12-17 13:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem mega zadowolona z wyboru szkoły językowej. Córka ma 4 latka i świetnie radzi sobie z językiem w praktyce. Nowatorski program, nowoczesne narzędzia, do tego indywidualne, pedagogiczne podejście do dziecka - godne pochwały moim zdaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia J. dnia: 2014-11-26 12:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z kursu w Esperancie . Miła atmosfera w czasie zajęć oraz wysoki poziom nauczania przekonuje. Szkoła dysponuje nowoczesnym sprzętem. Lekcje trwają dłużej, niż w innych szkołach. To się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-10-27 13:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z kursu przeprowadzonego w szkole językowej Esperanta. Córka podciągnęła się w angielskim. Zajęcia w szkole sprawiają jej ogromną frajdę, a ja w tym wszystkim nie płacę dużo za kurs. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-15 10:10:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją