Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Dorota Lasota

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-411 Szczecin Więckowskiego 1/8
Telefon: Kom. 669244851 Fax: 91 85 22 977
Adres e-mail: poczta(małpa)adwokat-lasota.pl
Strona internetowa: www.adwokat-lasota.pl
NIP:
851-242-54-74
Opis działalności: adwokat Dorota Lasota - Kancelaria Adwokacka Szczecin Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka, kancelaria, pomoc prawna, obsługa prawna, Szczecin

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 10x 3x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 8448
Data utworzenia profilu: 2011-08-12 12:15:52
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-02 12:39:44 

Opinie o adwokat Dorota Lasota

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowa, słowna i sumienna osoba, rzetelnie podeszła do sprawy,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-07-20 22:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: problem w mojej sprawie przedstawiony w sposób rzetelny, jasny i rzeczowy, porada prawna - wyczerpująca i pomocna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2014-06-22 09:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brdzo rzetelna ,terminowa ,dobry prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alan dnia: 2014-04-18 01:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie najlepsza osoba, którą mogłam spotkać. W prosty, zrozumiały sposób wytłumaczyła mi wszystko w mojej sprawie. Pomoc nieoceniona na samej rozprawie, już sama obecność Pani Mecenas dodawała mi odwagi i otuchy oraz sił do walki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata K. dnia: 2013-09-10 21:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat ,godny polecenia , potrafi pomóc ,a nie jedynie mówić ,że pomoże. Złota babka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2013-06-27 21:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń . Jasne wytłumaczenie ,bardzo klarowny system rozliczeń bez naciągactwa. Pani Dorota ma wszelkie cechy do wykonywania zawodu, jest kompetentna , uczciwa i ma w sobie tonujący spokój
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-31 09:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jest pani mecnas dobrym adwokatem z kazdej sprwie i polececam kazdemu :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2013-05-30 19:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można powiedzieć ,że jedna z lepszych adwokat w Szczecinie W tym mieście jest co prawda wiele osób z branży ,ale tylko nieliczni prezentują górne loty niuansów prawa Pani mecenas jest w ścisłej pierwszej lidze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek L. dnia: 2013-05-03 00:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w przeszłości również byłem klientem Pani adwokat i odniosłem same pozytywne wrażenia. Oceniam Panią mecenas jako wrażliwą i mądrą osobę, o ciepłym usposobieniu oraz ogromnym doświadczeniu i zasobie wiedzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ksawery K. dnia: 2012-09-30 10:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pani Mecenas bardzo pomogła. Wcześniej - i to w nie jednej sprawie - korzystałem z pomocy innych adwokatów. Teraz mam jeszcze jednego ulubionego adwokata w Szczecinie - w sumie jest ich 3. Ze swej strony mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piter dnia: 2012-01-08 22:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie zakończona sprawa w śledztwie mojego chłopaka - środek zapobiegawczy który mu groził nie został zastosowany, ale tylko dzięki pani adwokat. polecam z całego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2011-10-09 14:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie załatwiona sprawa karna ale tylko dzięki podejściu do sprawy i wiedzy adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janek dnia: 2011-08-15 00:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry adwokat, miła w kontaktach i pomocna kobieta, terminowa i słowna, co najważniejsze, nie unika kontaktu - odbiera telefony, a jeśli nie może to oddzwania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2011-08-12 12:19:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją