Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szkoła Wizażu i Stylizacji - Make Up Institute Ewa Winiarska

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-535 Szczecin Targ Rybny 4
Telefon: Kom. 691 898 989
Adres e-mail: mist(małpa)makeup-institute.pl
Strona internetowa: www.makeup-institute.pl
NIP:
8511039556
Opis działalności: Szkoła wizażu. Słowa kluczowe: wizaż, stylizacja

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1632
Data utworzenia profilu: 2013-08-20 09:09:13
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-20 09:09:13 

Opinie o Szkoła Wizażu i Stylizacji - Make Up Institute Ewa Winiarska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam ich ofertę w internecie i zdecydowałam się,że skorzystam z okazji. Dzisiaj uważam,że to jest profesjonalna szkoła i wszystkie zajęcia prowadzi właściciel. Fajna sala szkoleniowa. Dowiedziałam się tutaj dużo przydatnych rzeczy. Będę miło wspominać. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-06 08:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna szkoła wizażu, zawsze chciałam coś takiego skończyć więc jestem zadowolona. Jak na razie wszystko idzie po mojej myśli. Spotkałam tu miłych ludzi. Generalnie bardzo mi się tu podoba. Ciekawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-15 14:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Bodypainting :) Na koniec uzyskujemy portfolio wykonanych zdjęć.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 14:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM!!!
Opinia dodana przez: Karolinka dnia: 2014-01-10 09:57:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono tu na mnie dobre wrażenie od samego początku. Jestem bardzo zadowolona,ze się tu zapisałam. Szkolą tu fajnie. Przygotowano mnie tu do egzaminu bardzo dobrze, wszystko poszło po mojej mysli. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-11 11:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam tu dzięki mojej koleżance i jestem z tego powodu bardzo zadowolona, bo własnie teraz przygotowujemy się do egzaminu i mamy ndzieje,że wszystko pójdzie po naszej myśli. Jednym słowem podoba mi sie tu bardzo. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-06 11:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przygotowuje się własnie do egzaminu i jestem bardzo zadowolona bo wiem,że nie bedzie żadnych problemów. Panuje tu fajna atmosfera. Warto skorzystać ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-17 14:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie fajnie. Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 11:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło było się uczyć wizażu pod okiem tak dobrej specjalistki jak Pani Ewa. To była przyjemność trochę się denerwowałam, ale to miła i sympatyczna osoba, która ma świetne podejście do swoich uczniów. Bez żadnych wątpliwości polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 13:36:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją