Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Barbara Zielińska

Zawód: Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-561 Szczecin Staromłyńska 20/3
Telefon: 91 820 33 03 Kom. 791 523 772
Adres e-mail: zielinska.barbara(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: prawo cywile-o zapłatę, odszkodowania (likwidacja szkody OC/AC, szkody na osobie), alimenty, rozwody, podział majątku, spadki ( stwierdzenie nabycia dział spadku testament), karne- ENA, odroczenie wykonania kary, przerwa w karze, dozór elektroniczny Słowa kluczowe: adwokat szczecin, porady prawne, odszkodowania, rozwody, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4443
Data utworzenia profilu: 2013-04-16 17:46:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-16 17:46:25 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Barbara Zielińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń poprowadziła moją sprawę,sprawnie i z dobrym skutkiem dlatego polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-04-28 12:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę z ubezpieczalnią, nie chcieli mi wypłacić pieniędzy, a jak wypłacili to śmieszną kwotę. Z pomocą Pani adwokat wywalczyłem tyle ile mi się należało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 10:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie bardzo konkretna kobieta, dobrze się z nią współpracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-07-23 21:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa pomoc, godna pochwały i polecenia..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2013-06-18 12:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas pozwałam przy prowadzeniu sprawy o podział majątku. Skrupulatna, terminowa i potrafiła nieraz "zagiąć" pełnomocnika mojego byłego. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ST dnia: 2013-06-11 19:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach rodzinnych rzeczywiście świetny fachowiec , drąży temat do cna. Daje ogromne wsparcie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-31 09:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach rozwodowych mogę polecić, w innych nie wiem.., Pani Mecenas ma u mnie plusa za odwagę i cierpliwość i poświęcony mi czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 16:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwóch zdań "rewelacja". Dobry kontakt, szybkie i celne rady. W mojej sprawie o podział majątku wykazała się dużą wiedzą i doświadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2013-04-25 13:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić Panią Mecenas, która prowadziła moją sprawę rozwodową. Dostałam wysokie alimenty na dziecko i uznano winę męża, który uważał, że ta ja jestem winna wszystkiemu! Ma dużo cierpliwości i daje wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-04-16 17:59:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją