Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Escada Andrzej Karnowski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, szczecin Ul. Bohaterów Warszawy 89
Telefon: 796311084 Kom. 796311084
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Szeroki zakres usług fryzjerskich: farbowanie, modelowanie, baleyage, strzyżenie damskie, również strzyżenie męskie Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 91% pozytywna 33x 3x

Jakość usług: 91% wysoka 32x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x 4x
Ceny usług: 91% niskie 21x 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 6608
Data utworzenia profilu: 2011-09-07 21:37:30
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-08 19:25:55 

Opinie o Escada Andrzej Karnowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat nie ufałam fryzjerom,gdyż nigdy mnie nie słuchali i tak zawsze robili mi taką fryzurę jaką oni chcieli. Dlatego zapuściłam włosy i podcinał mi je ktoś z rodziny. Wreszcie postanowiłam całkowicie zmienić swój wygląd. Sugerując się bardzo dobrymi opiniami o Panu Andrzeju, postanowiłam, że oddam się w jego ręce. Byłam z niego niesamowicie zadowolona. Wreszcie fryzjer, który potrafi wysłuchać klientkę, doradzić i znaleźć ewentualny kompromis pomiędzy naszymi wizjami. Nie robi nic wbrew woli klientki. Jego propozycje są ciekawe, cięcia perfekcyjne, a fryzury bardzo nowoczesne. Przeprowadziłam się do innego miasta, i tu niestety znów mam problem ze znalezieniem kogoś, kto słucha klientki. Tęsknię za nożyczkami Pana Andrzeja i z całą pewnością polecam go wszystkim. Jest świetny!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-01-15 10:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wierna temu Panu od lat. Profesjonalny, nigdy mnie nie zawiódł. Polecam, jeśli ktoś szuka dobrego fryzjera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-12-11 14:05:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2014-06-23 11:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , serdecznie polecam wam tego fryzjera . Moje oczekiwania zostały spełnione , czuje się fantastycznie po metamorfozie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lili dnia: 2014-01-20 18:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2013-04-03 08:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u p. Andrzeja po namowie kuzynki , która od ponad dwóch lat jest jego „fanka ” i musze przyznać ze też nią zostałam ?.Po zmianie koloru która mi zaproponował czuje się świetnie a koleżanki stwierdziły ze odmłodniałam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-03-19 10:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe umiejętności, kolor wyszedł piękny i cięcie rewelacyjne!!! Bardzo ładnie układają się teraz moje włosy! POLECAM! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena;-) dnia: 2013-02-15 14:01:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adrzej to fryzjer beznadziejny,skorzystalam z jego uslugi koszmar,pracuje na farbach bb slabej jakosci,nocoz Swiat, sie pomylil,Nie polecam tego fryzjeraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-02-13 16:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super jestem zadowolona .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ELA dnia: 2013-01-24 23:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam! nigdy nie byłam u tak dobrego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: qartka dnia: 2012-11-29 17:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po wizycie w salonie u pana Andrzeja jestem bardzo zadowolona. w koncu ktos poswiecil moim wlosom czas, doradzil co i jak i nie wpychal super drogich maseczek lub odzywek do wlosow. z terminem nie bylo problemu, jeszcze tego samego dnia zostalam ostrzyzona. cena tez niewygorowana. polecam pana Andrzeja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-25 14:03:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czytam wasze opinie i jestem zaskoczona jak mozecie polecać takiego fryzjera.Po przeczytaniu waszych opini wybrałam sie do P.Andrzeja to co zrobił z moimi włosami to jest tragedia!Miałam piekne bląd pasemka a P.Andrzej namówił mnie na jeden kolor i zapewniał że nie będą żółte!po umyciu odost był żółty reszta włosów była szara!!!!!włosy sie kruszyły wiec zaproponował kurację która nic nie pomogła strzyżęnie poprostu dramat jak wróciłam do domu to sie rozpłakałam.Skoro jest taki dobry to jak módł mi zrobić coś takiego na głowie!!!!!!NIE POLECAM.....chyba sam sobie wpisuje te wszystkie komentarze !!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: załamana dnia: 2012-07-30 17:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM JESTEM BARDZI ZADOWOLANA Z PRACY JAKĄ WYKONAŁ P . ANDRZJ KOLOR FRYZURA OLECAM .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOLANTA dnia: 2012-07-25 23:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kolor włosów.... zawsze miałam włosy niszczone przez rozjaśniacze przez innych fryzjerów, gdy w końcu nie chciałam ich niszczyć poszłam do innej fryzjerki żeby mi nałożyla blond farbę. włosy wyszły żółte. Byłam załamana a Pan Andrzej zdziałał cuda!! Włosy w pięknym kolorze blond farbą, nie rozjasniaczem. Według mnie najepszy fryzjer
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-01 11:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Syper fryzjer !!! jestem zadowolona z koloru , naprawde sliczny blond polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2012-04-19 23:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kolor włosy .... jestem zadowolona polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2012-03-22 12:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!!!Jestem stałą klientką od roku i uwielbiam mój rudy kolor stworzony przez Andrzeja!!! Pełen profesjonalizm i zawsze miła atmosfera!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-23 21:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super super i jeszcze raz super kolor, fryzura , jestem bardzo zadowolona pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viki dnia: 2011-12-20 21:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super nareszcie mam pocieniowane włosy tak jak zawsze chciałam polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2011-12-08 21:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładne obcięcie dobra farba polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2011-12-02 23:31:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie dramat włosy ze tak powiem tak poszarpane ze nie wiem co mam z nimi zrobic nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: załamana dnia: 2011-12-02 17:38:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wizyty ,ładny salon miło spedzony czas , profesjonalna obsługa . Andrzej wie jak dobrze obciac wlosy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2011-11-21 20:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ,zaproponowano mi kolor który mnie odmłodził ciecie nowe podoba mi sie bardzo i nie tylko mnie gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2011-11-16 09:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE MA TO JAK KREATYWNY FRYZJER ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2011-11-09 21:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość usług bardzo wysoka, polecam ładnie zrobione włosy warto było zaufać p.Andrzejowi:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SYLWIA dnia: 2011-11-02 20:10:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ciecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-25 08:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super stylista fryzura jest mega polece go znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2011-10-23 00:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: warto było
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona 43 dnia: 2011-10-14 00:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2011-10-10 23:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły ,profesjonalny, dobre cięcie, ładny kolor polecam !!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: poprawna
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2011-09-26 22:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Andrzeja, zawsze spełnia moje oczekiwania, a jednocześnie nie brakuje mu pomysłów i odwagi na inne propozycje stylistyczne. Po jego interwencji moje włosy odzyskują zdrowy wygląd i ładnie się układają. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2011-09-19 16:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Andrzej jest fryzjerem pełnym pomysłów, bardzo zaangażowany i profesjonalny. Widać, że to jego pasja. Bardzo trudno mnie zadowolić, gdyż mam wymagające włosy i dodatkowo farbuje je na blond (czyli zmora wszystkich fryzjerów). Po wizycie u Andrzeja moje wlosy fantastycznie się układają, kolor jest jednolity-bez żółtych cieni. Naprawdę rewelacja! Naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2011-09-14 22:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo precyzyjny, dokładny i zaangażowany. Uważnie wysłuchuje życzeń klienta i przedstawia swój pomysł na fryzurę. Dobiera fryzurę do kształtu twarzy, koloru skóry itd. - podchodzi do każdego indywidualnie. Doradza, jak potem układać włosy w domu. Za strzyżenie męskie jedynie 30 zł - prawie dwa razy mniej niż w niektórych salonach w galeriach handlowych. A poziom bardzo wysoki! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: W razie życzenia klienta można przyjść na korektę fryzury.
Opinia dodana przez: klient mężczyzna dnia: 2011-09-13 15:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer który zarówno doradzi, jak również posłucha oczekiwań klientki. Uczciwy w pracy, życzliwy klientce, profesjonalny. Swoje wizje stylistyczne serwuje nieinwazyjnie, nie za wszelką cenę.Wizyta u Andrzeja odpręża i nastraja pozytywnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda m. dnia: 2011-09-09 19:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy profesjonalista. Zawsze doradzi, pomoże. Wie co się robi z lokami :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: alicem dnia: 2011-09-08 22:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: : jakosc uslug bardzo wysoka polecam cena jak u innych fryzjerów ale za tak ladnie zrobione wloski warto duzo zaplacic:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2011-09-07 21:40:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją