Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Piekności La Fantasia Anna Stankowska

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin ul.Niedziałkowskiego 47 a/1
Telefon: Kom. 605253505
Adres e-mail: annabellissima(małpa)interia.pl
Strona internetowa: kontakt@permanentny.szczecin.pl
Opis działalności: makijaż permanentny Słowa kluczowe: makijaż,rzęsy,dłonie,stopy

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x 1x
Ceny usług: 100% niskie 12x 16x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 4991
Data utworzenia profilu: 2013-03-02 12:34:38
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-02 12:34:38 

Opinie o Studio Piekności La Fantasia Anna Stankowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa,pani Ania rewelacyjnie wykonuje zabiegi ,miła domowa atmosfera .Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-12 17:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Anie mogę polecić z czystym sumieniem. Jestem bardzo zadowolona z efektu kresek dolnych i górnych, oczy wyglądają bardzo subtelnie i naturalnie. Pełen profesjonalizm pod każdym względem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-09 21:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsluga,pelen profesjonalizm,Pani Ania kocha to co robi wiec efekty sa naprawdę zadziwiające.Polecam bardzo..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-10-12 22:32:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt końcowy cudowny. Pani Ania jest bardzo przemiła i ciepłą osobą.Pełen profesjonalizm. Z pewnością nie jestem ostatni raz ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ismena dnia: 2016-09-22 19:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za namowa kolezanki zrobilam sobie u pani Ani Stankowskiej brwi ,sa cudowne i tak profesjonalnie wykonane,ze nie moge sie napatrzec:) pani Aniu,zmienila pani moje zycie,zawsze sie balam takich zabiegow,ze sa nieodwracalne generalnie,a tu taki cud:):):) dziekuje bardzo,bede wszystkim polecac:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika nowak dnia: 2016-08-29 21:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Anie !!! Super kobieta, zna się na rzeczy...jestem zadowolona z brwi ????????oczywiście niedlugo wracam na usta ????????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-08 22:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w pelnym slowie:-)serdecznie polecam a wszelkie obawy zostawicie za drzwiami tego gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-05-11 19:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam Panią Annę. Profesjonalistka w każdym calu. Pani Ania jest tak ciepłą osobą, że wszystkie obawy związane z zabiegiem minęły po przekroczeniu progu salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2016-02-13 06:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio piękności La Fantasia Pani Ani. Długo szukałam odpowiedniego salonu i w końcu trafiłam. Pani Ania to profesjonalistka pod każdym względem. Szczerze polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2016-02-01 14:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam studio pięknosci La Fantasia. Bardzo wysoka jakość usług, Pani Anna jest profesjonalistką. Robiłam makijaż permanentny brwi oraz ust i jestem szczęśliwa! Klimat w gabinecie oraz jego wystrój również wprawia w zachwyt!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-12-15 20:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przesympatyczna pani :-), makijaż wykonany super. Już któryś raz z rzędu korzystam z usług pani Ani i jestem bardzo zadowolona. Ceny tez przystępne, nawet czasem jakieś rabaciki sa. Przyjemne studio i szczerze polecam :-). Paulina
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-14 19:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak się bałam i niepotrzebnie. Pani Ania jest cudowną kobietą, która jest w 100% profesjonalna. Wie co robi i robi to bardzo dobrze. Ja jestem mega zadowolona i na pewno wrócę do Pani Ani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-11-13 13:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli ktos ma kompleksy z powodu swoich brwi to polecam pania Anie, ktora wklada w ta prace cale swoje serce.Do pani Ani trafilam przypadkowo. Makijaz permanentny brwi, ktory mi wykonala wyszedl rewelacyjnie. Jestem bardzo zadowolona i goraco polecam ja kazdemu. Widzac teraz efekty jej pracy, wiem ze trafilam w rece profesjonalistki.Kiedys juz mialam wykonany makijaz permanentny w innym gabinecie kosmetycznym. Jednakze nie bylam tak bardzo zadowolona jak teraz. Musze tez dodac, ze podczas zabiegu bardzo dobrze sie czulam, gdyz pani Ania jest bardzo ciepla i mila osoba,swoja prace wykonuje z pasja a i wystruj gabinetu jest bardzo przytulny i pieknie pomyslowo wykonany. Dziekuje bardzo pani Aniu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-13 11:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna jest doskonałym fachowcem w swojej dziedzinie. Usługę wykonuje bardzo delikatnie, dba o komfort klienta. Bardzo podoba mi się też wystrój gabinetu kosmetycznego, świadczącego o dbałości o dobre samopoczucie klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota Sulecka dnia: 2015-11-10 14:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aniu bardzo zadowolona jestem z Pani uslug.Permametny na mistrzowskim poziomie,każdemu polecam.Jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona Bąk dnia: 2015-11-08 21:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna,kompetentna,przemiła osoba o ciepłym usposbieniu,całkowicie oddana swojemu nie łatwemu fachowi i precyzji wykonania swojej pracy. Efekt powalający!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ula Kuszyńska dnia: 2015-09-24 17:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi w studiu piękności La Fantasia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-08-26 18:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Anie ! Trafiłam w ręce profesjonalistki !! Gorąco polecam , miła , i bardzo profesjonalna kobieta ! Wkoncu moje brwi wyglądają idealnie ;-))) napewno na brwiach sie nie skończy !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-01-21 13:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezmiernie się cieszę, że trafiłam właśnie w ręce pani Ani. Z moja dużą asymetrią poradziła sobie wyśmienicie! KAŻDA, która myśli o makijażu permanentnym bez zastanowienia powinna się udać właśnie do pani Ani. Perfekcja w każdym calu! Jestem mega zadowolona. Dziękuje pani Aniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena Deptuła dnia: 2014-11-22 17:48:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, usta i brwi idealne :-D
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena B dnia: 2014-11-19 12:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam do grupy zadowolonych klientek. polecam ten gabinet a szczególnie tą linergistke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bozhenna dnia: 2014-10-16 12:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalizm, makijaż brwi i ust perfekcyjnie wykonany .Jestem bardzo zadowolona.:) Dzięki pani Ani moja twarz nabrała wyrazu.Podejście do klientów wspaniałe, atmosfera ciepła naprawdę polecam w 100% .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magdalena Orzechowska dnia: 2014-08-25 09:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziele sie i ja tutaj swoja opinią bo naprawde warto! kobieta doswiadczona,przygotowana bardzo profesjonalnie i do tego przemila. Mimo iz zabieg trwal ponad dwie godziny(usta metoda 3 D)czas uplynal szybko i naprawde bezbolesnie.Dziekuje mojej intuicji ktora poprowadzila mnie z internetu wlasnie do tego gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysia dnia: 2014-08-16 17:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromny profesjonalizm, fantastyczne podejście do klienta, niesamowity efekt zabiegu makijażu ust, brwi oraz kresek, skusiłam się na cały pakiet :) Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-06-27 09:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialabym i ja pozostawic tu swoja opinie w podziekowaniu za bardzo dobry zabieg makijazu ust.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2014-05-25 23:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i doświadczenie w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-03-26 21:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo to, ze u Pani Ani brewki robilam juz ponad rok temu to nadal wygladaja wspaniale! Polecam bardzo serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-02-26 22:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 procentach -fachowo,rzetelnie i bezboleśnie.Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-02-23 22:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszorzednie chcialabym podziekowac p. Ani za wykonanie pieknych ust 3D. Pełen profesjonalizm, precyzja, poczucie estetyki oraz przemiła atmosfera sprawiły, iz poprawka nie bedzie ostatnia wizyta w tym miejscu! Polecam z calego serca wszystkim Paniom, ktore marza o idealnym podkresleniu swojej urody. Pozdrawiam cieplutko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PATRYCJA dnia: 2014-02-19 22:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragne dolaczyc swoja opinie po spotkaniu i wykonaniu zabiegu permanentnego brwi w tym gabinecie. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu jak i rowniez z komunikatywnosci oraz cieola,ktore bije od tej kosmetyczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klaudzik dnia: 2014-02-15 12:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Pani Ani znajduje się nastawienie na klienta w 100%, profesjonalizm w 100%, satysfakcja z efektu 100% i miła atmosfera. Polecam każdej kobiecie spotkanie z Panią Anią i skorzystanie z jej usług :). Makijażu permanentny brwi miałam wykonany parę lat temu przez Panią Anie, mam naturalny wygląd brwi i wracam do Pani Ani po inne usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania W dnia: 2014-01-13 08:35:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele razy korzystałam z usług Pani Ani. Robiłam korektę brwi, ust oraz makijaż permanentny powiek górnych. To wspaniały fachowiec. Po prostu perfekcjonistka. Wielkie dzięki Pani Anno! Czekam na termin tych rzęs. Przywróciła mi Pani wiarę w to że jestem kobietą. Głęboki pokłon i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-06 21:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że mogę wyrazić opinię o pracy Pani Anny. Pełen profesjonalizm w połączeniu z fachowością i wyjątkowo ciepłą i miłą atmosferą panującą w trakcie zabiegów sprawia, że każdy wychodzi z gabinetu w pełni usatysfakcjonowany.Pragnę zachęcić wszystkich do korzystania z usług świadczonych przez Panią Annę. Naprawdę warto. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-01-04 19:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, cudowne wykonanie, atmosfera i sama Pani Anna Stankowska... :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NK dnia: 2013-12-23 16:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem swieżo po zabiegu makijażu oczu,chodzilo mi o metode smoky eyes bo nie podobaja mi sie linery na powiekach gdyż wgladaja sztucznie. Dzwoniłamdo kilku gabinetow ale wzasadzie nikt nie wiedzial o co mi chodzi. Dostałam namiary do la fantasia inie musiałam dlugo wyjasniac moich oczekiwan. Poki co(2 dni pozabiegu iefekt oczekiwany;-) Polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-17 17:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze szczerego serca.A tak mnie straszono,ze to bardzo boli.W tym gabinecie o bolu nie ma mowy a zabieg brwi perfekcyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-09-26 20:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kilka dni po zabiegu ust.Skusilam sie na promocje 20% czego akurat nie żałuje!Wszystko super.Efkt taki,jakiego pczekiwałam a zabieg przebiegał w swietnej atmosferze.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2013-07-21 22:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecamy razem z mama Pania Anie! Ogromny profesjonalizm i doswiadczenie. Naturalny efekt, nie przerysowany i sztuczny jak z innych salonow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m&D dnia: 2013-07-10 09:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjatkowo odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku:-)Goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-07-02 21:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten gabinet w 100%1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ewelinka dnia: 2013-05-11 17:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm,doświadczenia i fantastyczne podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-03-02 12:35:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją