Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

kaczucha.pl

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż  
Adres: Zachodniopomorskie, 71-221 Szczecin Wronia 3
Telefon: Kom. 606151391
Adres e-mail: info(małpa)kaczucha.pl
Strona internetowa: www.kaczucha.pl
NIP:
8522334141
Opis działalności: Sprzedaż asortymentu łazienkowego i wposażenie łazienek Słowa kluczowe: wyposażenie łazienek, asortyment łazienkwoy

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 15x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1282
Data utworzenia profilu: 2013-03-07 12:30:38
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-07 12:30:38 

Opinie o kaczucha.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep godny polecenia! Mają duży wybór produktów, fajnie wszystko zorganizowe na stronie - mozna łatwo znalezc to czego sie szuka, ja znalazlam szybko :) kupilam umywalke na wymiar z ktorej jestem bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2015-11-05 12:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona jestem z jakości obsługi sklepu Kaczucha.pl! Nie raz już kupowałam tu produkty i pewnie nie ostatni. Bardzo Polecam. Szybko, sprawnie. Bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-10-20 07:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem na stronach internetowych drzwi do kabiny i sklep kaczucha.pl miał najlepszą ofertę ze wszystkich sklepów! Zamówiłem drzwi przesuwne prysznicowe firmy Novellini kontakt bardzo dobry tak jak wysyłka - błyskawiczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2015-08-21 13:19:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła ten sklep i nie żałuję! Świetny kontakt z firmą no i co najważniejsze to cenowo super, polecam wszystkim bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-07-14 08:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajoma mi powiedziała o tym sklepie i fajnie bo już łazienke mam zrobioną. To co chciałam to juz wszystko mam. Ciekawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 09:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno miałam remont łazienki i musiałam jeszcze sobie ją fajnie wyposażyć. Ten sklep mi dużo ułatwił. Bardzo dobre produkty. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-18 15:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pokupowałam to co chciałam i jestem bardzo zadowolona. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-17 11:29:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny sklep! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-24 10:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój brat kupował tam ostatnio wyposażenie do łazienki. Jest to dobra pozycja bo można kupić wszystko na jednej stronce. Wybór modeli przy tym jest bardzo duży i każdy znajdzie coś w swoim guście. Ja jeśli coś będę zmieniał to zajrzę tam na pewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-10 14:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar okazał się właściwy. Teraz wiem że można tam więcej zamówić bo mają dobre produkty. Szybko wszystko dochodzi no i kontakt jest bez zarzutu. A warto tam zamawiać bo ceny są bardzo konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-14 11:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, szybka transakcja, błyskawiczna przesyłka. No i dostałem akcesoria w bardzo niskiej cenie jak na tak wspaniałą jakość. To była inwestycja na lata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-10 13:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza jakość. Szybka dostawa. Pozytywnie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 09:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przejrzysta stronka z łatwym interfejsem. Szybko znalazłem tam to co mnie interesuje. Poza tym muszę pochwalić za kontakt i za rzetelne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-13 12:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Terminowość oraz wysoka jakość oferowanych produktów. Ostatnio z żoną zamówiliśmy otwierane na zewnątrz drzwi do kabiny, jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-08 14:54:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sie odbyło tak jak oczekiwałam wiec jestem bardzo zadowolona. Łazienka teraz jest sliczna. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 11:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep internetowy jest bardzo fajny, remontowałam własnie niedawno łazienkę i pokupowałam trochę rzeczy i jestem bardzo zadowolona bo wiem ze bede miała to na długo, widze po jakości ;) Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 09:32:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją