Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Natalia Lechman

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 71-301 szczecin Szczecin Cieszkowskiego 9/1
Telefon: Kom. 668 552 105
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-lechman.pl
Strona internetowa: www.adwokat-lechman.pl
Opis działalności: Pomoc prawna dla przedsiębiorców i klientów indywidualnych. Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka, pomoc prawna, obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2069
Data utworzenia profilu: 2013-09-28 15:59:13
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-29 16:38:50 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Natalia Lechman

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta kancelaria wygrała dla mnie odszkodowanie, trochę to trwało ale warto było poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mr Z. dnia: 2015-01-07 23:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka pomoc, miałem krótki termin na przygotowanie pisma i Pani adwokat pomogła na czas. Mogę polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek P. dnia: 2014-12-27 20:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiej adwokat szukałem, wszystko rzeczowo i bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wygrany dnia: 2014-12-19 17:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła w mojej sprawie, rozpatrzyliśmy wszystkie za i przeciw każdego rozwiązania i zdecydowałam się pójść do sądu. Polecam, duża wiedza procesowa i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bea F. dnia: 2014-11-10 11:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna pomoc w mojej sprawie, wcześniej byłem u dwóch innych adwokatów ale jeden nie chciał podjąć się sprawy bo nie w jego profilu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z.W. dnia: 2014-10-30 17:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej kancelarii, rzeczowo załatwiona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz W. dnia: 2014-09-29 16:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam najpierw z porady a następnie z reprezentacji w sprawie i jestem bardzo zadowolona. Sprawa o dział spadku potoczyła się korzystnie dla mnie. Polecam wszystkim potrzebującym pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2013-09-28 16:54:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją