Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cosmetica Rosa. Centrum holistyczne SPA

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-450 Szczecin Wielkopolska 27
Telefon: 914881334
Adres e-mail: biuro(małpa)spaszczecin.nazwa.pl
Strona internetowa: www.spaszczecin.nazwa.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 800
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Cosmetica Rosa. Centrum holistyczne SPA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona, bo nie spodziewałam się, że indywidualnie zabiegi wyszczuplające będą tak skuteczne w walce z cellulitem. Miła, fachowa obsługa, super atmosfera, do tego ciepłe podejście do klienta. Nie mam zastrzeżeń i szczerze polecam:) Do zobaczenia niedługo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-22 10:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite miejsce. Mikrodermabrazja korundowa okazała się super pomysłem. Koleżanka bardzo chwaliła mi ten zabieg oraz to miejsce. Cosmetica Rosa to naprawdę fantastyczne miejsce. Jestem zadowolona z efektów zabiegu i wszystkim serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-06-25 16:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sobie chwalę ten salon. Zabiegi z wykorzystaniem tlenu czy po prostu mezoterapia są rewelacyjne. Dziękuję serdecznie. Chociaż troszkę udało mi się cofnąć czas z czego jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-05-08 10:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę znakomite miejsce! Mogę tu doskonale o siebie zadbać. Zabieg fotoodmładzania oceniam na szóstkę z plusem. Koloryt wyrównany a do tego skóra jest bardziej napięta. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-03-17 08:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę dodać... Miejsce jest komfortowe, panują tu doskonałe warunki do relaksu, więc nie dziwię się, że tyle osób naprawdę korzysta z usług kosmetycznych tego miejsca. Zawsze jest tutaj dużo kobiet. Najbardziej jestem zadowolona z mikrodermabrazji i makijażu permanentnego brwi. Moje oczekiwania względem tych zabiegów zostały spełnione. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-02-11 13:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tutaj na makijażu permanentnym, z którego jestem zadowolona. Po zabiegu nie miałam żadnych obrzęków, czy podrażnień. Cieszę się, że trafiłam w ręce profesjonalistki, która autentycznie zna się na rzeczy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-01-22 11:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce niesamowite! Polecam makijaż permanentny - wykonanie bardzo staranne, naturalne i precyzyjne. Jestem z tego zabiegu bardzo zadowolona. Efekty końcowe sprawiły, że spojrzałam na siebie zupełnie inaczej. Wyglądam o wiele lepiej - twarz całkowicie się zmieniła. No trzeba przyznać, że makijaż permanentny wpłynął na mój wizerunek. Makijaż permanentny trwał długo, ale za to był wykonany starannie, dbale - bez żadnych niedociągnięć. Po zabiegu nie odczuwała żadnych większych efektów ubocznych, więc również pozytywne zaskoczenie. Cieszę się, że na makijaż permanentny zapisałam się własnie tutaj. Słyszałam o nich naprawdę pozytywne opinie, ale tym razem mogłam się przekonać o tym na własnej skórze. Cosmetica Rosa, to wysoka jakość świadczonych usług i atrakcyjne ceny. Jak na taki profesjonalizm i rezultat zapłaciłam naprawdę niedużo. Jestem zadowolona z wykonania tego zabiegu - dokładność w szczegółach i zachowanie tej naturalności - domyślam się nie było łatwe, ale jestem wdzięczna za to zaangażowanie. Polecam szczerze wszystkim wymagającym kobietom (i mężczyznom ;) ), dla których ważna jest jakość i efekt, a w drugim aspekcie cena. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Grądecka dnia: 2015-01-06 10:46:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją