Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Złotnik Mistrz Krzysztof Bałdyka

Zawód: ślubne suknie i akcesoria - szycie, sprzedaż Jubiler (złotnik) 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-362 Szczecin szczecin Jagiellońska /17
Telefon: 91 433 54 19 Kom. 880 778 768
Adres e-mail: kontakt(małpa)estergold.pl
Strona internetowa: www.estergold.pl
NIP:
854-00-18-803
Opis działalności: Pracownia Złotnicza K.Bałdyka Słowa kluczowe: złotnik szczecin,skup srebra szczecin,obrączki ślubne szczecin,jubiler szczecin

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2881
Data utworzenia profilu: 2013-07-23 10:53:26
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-11 17:06:57 

Opinie o Złotnik Mistrz Krzysztof Bałdyka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Złotnik w Szczecinie. Polecamm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jurek dnia: 2015-02-08 16:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładny terminowy fachowiec polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-06 13:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dowiedziałem sie ze ten złotnik pracuje dla w.kruk od ok. 25-30 lat.Chciałem kupić pierścionek zaręczynowy do 5 tys zł.U kruka brylant 0.4 ct w pierścionku 7 tys zł.Poszedłem do tego złotnika i kupiłem od ręki jeszcze ładniejszy,tańszy i z wiekszym brylantem. Brylant o,6 ct-5.200 zł.Szczerze polecam tego złotnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 19:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odebralismy obrączki są przepiękne najważniejsze że dużo tańsze i solidniejsze niż w sklepach polecam każdej młodej parze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 11:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żaden jubiler nie chciał mi naprawić złotego zegarka cartiera.Mianowicie zerwała mi się bransoleta i uszkodzona była koperta.Po tygodniu odebrałem sikora i jest jak nowy polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: chris dnia: 2013-08-30 15:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspólprcuje z tym złotnikem od lat i nigdy mnie nie zawiódł.Zawsze na czas,dokładnie i nie trzeba nosić do poprawy.Szwedzi bardzo chwalą ręczne wyroby tego złotnika.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Viki dnia: 2013-08-13 16:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładny fachowiec lubi to co robi dzieki czemu robi to dobrze. Nigdzie w szczecinie nie było możliwości wyrobu pierścionka z dużymi kwaddratowymi,naturalnymi rubinami a tam zaaszlismy pod koniec i usłyszeliśmy nie ma problemu.Daliśmy swoje złoto i wyszło taniej.Pierścionek jest śliczny i niepowtarzalny.Polecam tego złotnika.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-07-23 11:03:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją