Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CENTRUM KOMINKOWE BURDZY

Zawód: kominki i piece - produkcja, sprzedaż  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-332 Szczecin Aleja Piastów 63/1 63/1
Telefon: 91 482 90 88 Kom. 501 330 445 Fax: 91 482 90 88
Adres e-mail: centrumkominkowe(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.centrumkominkowe.org
NIP:
851-26-98-195
Opis działalności: Słowa kluczowe: centrum kominkowe burdzy, kominki, kominek, piece

Ocena: 100% pozytywna 29x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 26x 2x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 2718
Data utworzenia profilu: 2012-06-03 15:11:10
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-17 15:10:13 

Opinie o CENTRUM KOMINKOWE BURDZY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa usługa, szybkie i solidne wykonanie. Kominek wygląda rewelacyjnie! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta F. dnia: 2017-07-19 16:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum Kominkowe Burdzy, to na pewno wysoka jakość świadczonych usług. Wiem- z własnego doświadczenia. Oferują bardzo szeroki wybór wkładów kominkowych dobrych firm i są w stanie sprostań oczekiwaniom klienta odnośnie odpowiedniej obudowy kominkowej. Współpraca z taką firmą,to była dla mnie czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-27 06:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy z żoną, że chcielibyśmy mieć w domu piec kaflowy. Skorzystaliśmy z usług tej firmy i teraz w naszym domu stoi bardzo nowoczesny piec. Wygląda naprawdę super. Jego budowa poszła naprawdę sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-07-01 09:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż i instalacja wkładów kominkowych to doskonały pomysł. Jesteśmy pod wrażeniem tej firmy. Razem z mężem jesteśmy pod wrażeniem i cieszymy się że skorzystaliśmy z namowy naszego znajomego. Cenowo ta firma jest bardzo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2015-06-06 19:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Kominek jest teraz kompletny i prezentuje się naprawdę okazale. Jestem bardzo zadowolony. Teraz mój salon wygląda naprawdę przytulnie ale i designersko. Bardzo dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jurek dnia: 2015-05-28 09:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z żoną zdecydowaliśmy się na wkład kominkowy z tej firmy oraz na jego instalację. Jesteśmy zadowoleni. To uczciwa i rzetelna firma. Czekamy na zimę by cieszyć się ciepłem naszego nowego kominka. Polecamy serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-05-19 17:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum Kominkowe Burdzy, to uczciwa firma, która dostosowuje ofertę do indywidualnych zapotrzebowań klienta. Mam z nimi bardzo dobre doświadczenia Zlecenie wykonali terminowi, zgodnie z sugestiami, na czas. Jestem wdzięczny za fachowe doradztwo, za wykonanie swojej pracy w porządku i czystości oraz za życzliwość na którą mogłem liczyć. Warci zaufania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-04-25 10:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega z pracy dużo mówił o tej firmie. Dlatego też gdy zastanawiałem się nad zakupem pieca do mojego domu od razu wybrałem się tutaj. Asortyment jest naprawdę bardzo bogaty. Dodatkowo mogłem liczyć na fachową pomoc w wyborze odpowiedniego pieca dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław G. dnia: 2014-08-18 13:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pozytywną opinię na temat tego miejsca. Kupiłem tutaj piecyk wolnostojący, z którego jestem naprawdę bardzo zadowolony. Wiele osób polecało mi to centrum kominkowe i mieli racje. Bardzo bogaty asortyment oraz niezwykle konkurencyjne ceny to tylko kilka z atutów tego miejsca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariuszek dnia: 2014-08-02 10:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa,do tego otrzymana gwarancja, a z portfela nie ubyło tak dużo, jakby się miało wydawać. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-23 14:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma posiada naprawdę ogromne doświadczenie w swojej branży. Bez problemu zajęła się ona kominkiem w moim domu. Przygotowanie projektu oraz wykonanie i montaż było bardzo profesjonalne. Obsługa jest tu naprawdę kompleksowa a cena niezwykle przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 20:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapewnili mi bardzo kompleksową obsługę. Zachęciła mnie przede wszystkim bardzo atrakcyjna cena. Zaoferowali fachowe doradztwo, pomogli w wyborze odpowiednich elementów, dzięki czemu powstał przepiękny projekt i wizualizacja kominka. Kominek spodobał się mojej żonie bardzo. Ostatecznie należy pochwalić również indywidualne podejście do klienta oraz elastyczność pod względem jego wyboru i jego potrzeb. Za wszystko serdecznie dziękuję i życzę dalszych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander Jankowiak dnia: 2014-05-09 13:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja bardzo cieszę się, że firma mimo swojego profesjonalizmu oferuje klientowi gwarancje na wykonanie i produkt, to świadczy jedynie o fachowości firmy. Mój kominek działa bez zarzutów. Jestem zadowolony z nowoczesnego wyglądu, przepięknej obudowy kaflowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam W. dnia: 2014-04-24 12:50:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo osób korzysta z kominków na drewno ja natomiast wybrałem kominek elektryczny w firmie pana Cezarego który w pełni spełniał moje wymagania. Firma jako jedna z niewielu montuję je sama a klienci nie muszą wydawać kolejnych kosztów na fachowca który musiałby to wykonać. Bardzo miłe podejście do klienta a w szczególności wyrozumiałość na jego potrzeby
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-03-20 21:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i dobra cena. Centrum Kominkowe Państwa Burdzy przekonało mnie dobrym produktem i doświadczenie w branży. Piecyk żeliwny na drewno AUSTROFLAMM. Doskonały, stylowy, elegancki jak na swoją formę piecyk świetnie się prezentuje. Firma dołożyła wszelkich starań, byśmy byli zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Balcerzak dnia: 2014-03-03 18:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Państwa, piszę z Bawarii. Piec wykonany w sposób bardzo profesjonalny. Efekt końcowy rewelacyjny. Zamówiłem piec z kafli w salonie z ciepłą ścianą i ławką w sypialni obok.Zona zachwycona. Drewna mało zużywamy. FIRME POLECAM W 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil Kuhnholz dnia: 2014-01-29 21:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum Kominkowe Burdzy całkowicie zaskoczyło mnie efektem swojej pracy. Wykazali się nie lada doświadczeniem i wiedzą, w oparciu której wykonali usługę profesjonalnie. Dostosowali do moich potrzeb odpowiedni produkt.(SPARTHERM-niemiecki wkład kominkowy całkowicie spełnił moje oczekiwania). Kompleksowa obsługa - od doradztwa, przez projekt, aż po same wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rutkowski dnia: 2014-01-18 09:49:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma, która w pełni zaangażowała się w moje zlecenie, która potrafiła wykonać taki projekt o jaki mi chodziło i która szybko i w atrakcyjnej cenie wykonała cały montaż. Bezkonkurencyjni. Cieszę się, ze to właśnie z ich usług skorzystałem, a wkład kominkowy wodny faktycznie spełnia swoje oczekiwania. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartas dnia: 2013-12-17 15:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupilam u nich dobrej jakości włady piecowe. Solidna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 10:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma. Szybko zamontowali mi kominek. Dodaje uroku w salonie, tworzy klimat. Dobra jakość, znakomicie się sprawdza
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 08:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem od nich bardzo dobre wkłady piecowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2013-08-22 12:49:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnowili mi stary piec kaflowy i teraz stał się piękną ozdobą mojego mieszkania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zara dnia: 2013-08-06 09:29:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy. Kominek z mojego marzenia. Szybki montaż, świetna współpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-26 12:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne projektowanie pieców. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiak dnia: 2013-07-04 13:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe kominki, które ozdobią każdy pokój. Zawsze z meżem o takim marzyliśmy. Nadaje mieszkaniu niezwykły klimat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2013-06-27 09:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kominki najwyższej klasy. jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. a mój wymarzony kominek jest dokładnie taki jaki chciałam. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-04-15 09:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wkłady kominkowe. Dobra jakość, atrakcyjna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 09:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę.Wkład kominkowy i wykonanie zduńskiej obudowy zgodne z zamówieniem.Efekt końcowy-super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2012-11-30 12:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie zlecenia było bez zastrzeżeń, w uzgodnionym terminie, a przede wszystkim w nie odstraszającej cenie. Polecam gorąco tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof k. dnia: 2012-06-03 15:17:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją