Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piękne rzęsy Monika Rząp

Zawód: Stylista 
Adres: Zachodniopomorskie, szczecin
Telefon: Kom. 663492977
Adres e-mail: info(małpa)przedluzanierzes-monika.pl
Strona internetowa: www.przedluzanierzes-monika.pl
Opis działalności: przedłużanie rzęs 1:1, 2:1, 3D Słowa kluczowe: rzęsy, przedłużanie rzęs, rzęsy 3D, doczepianie rzęs, uzupełnianie rzęs

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1660
Data utworzenia profilu: 2013-09-01 08:58:20
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-01 08:58:20 

Opinie o Piękne rzęsy Monika Rząp

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, żadnych zastrzeżeń, gabinet piękny i profesjonalna obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2015-01-19 20:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! Pani Monika to kompetentna i bardzo dokładna osoba.Rzęsy wykonane są z bardzo dobrej jakości materiałów co jest odczuwalne przy ich noszeniu. Są delikatne i przyjemne w dotyku. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecać :) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2014-05-11 09:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług P.Moniki ponad rok i jestem zachwycona jej profesjonalizmem, starannością i dbałością o jakość usług. Moje rzęsy są przepiękne i bardzo wytrzymałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Leszczynska dnia: 2014-05-06 10:00:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! profesjonalne podejście do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-03-21 08:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super!! Jestem baaardzo zadowolona, polecam Panią Monikę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-11-05 08:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzęsy założone profesjonalnie, nie wyginają się, są poukładane i trzymają się 5 tygodni. Profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-09-24 11:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługa w 100% profesjonalna, cena adekwatka do jakości uslugi - efekt naprawdę zadowalający, rzęsy równiutko poukładane i przede wszystkim nie posklejane! Trzymają mi sie pełny miesiąc i przychodzac uzupełnic nadal wyglądają ładnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-09-01 09:04:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją