Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pizza Bar Na Start

Zawód: restauracje  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-215 Szczecin 3go-Maja Róg Owocowej
Telefon: Kom. 509903594
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.pizzaszczecin.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 412
Data utworzenia profilu: 15.05.2017 09:35:39
Data ostatniej aktualizacji: 15.05.2017 09:35:39 

Opinie o Pizza Bar Na Start

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Szczecinie jest dużo fajnych miejsc, ale tak dobrej pizzy nie ma nigdzie indziej niż tutaj. Z przyjemnością polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.09.2018 08:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie najlepsza pizza w mieście, ale nie tylko to mają dobre mogę z czystym sumieniem polecić drinki ;) spory wybór i niewysokie ceny jak na Szczecin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.06.2018 03:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedzenie bardzo dobre. Nic dziwnego, że za każdym razem kiedy tam wpadam, to cudem jest znalezienie wolnego stolika. Świeże i różnorodne dodatki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2018 05:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam sie z poprzednikiem, wszelkiego rodzaju makarony są tutaj wyborne! dobre ceny i spore porcje jak dla mnie do tego zawsze spokojnie, cicho, mimo ilości gości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.04.2018 05:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja w szczególności muszę pochwalic pasty :) mniam! makaron z sosem śmietanowym, z serem gorgonzola i brokułami wybitnie wykonany! ten sos taki delikatny, a brokuły świeże pyszne danie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.03.2018 11:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka dostawa!!! Jestem zadowolona z zamówienia. Pizza doszła jeszcze ciepła, co jest naprawdę rzadkoscią wśród różnych innych pizzeri. Prócz tego, że była ciepła, to była wprost wyśmienita. Ceny atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2018 08:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sztuką jest zrobić pizzę jaką oferują wszędzie, ale sztuką jest ją zrobić tak, że chce się po nią sięgać coraz częściej i chętniej. Uważam, że dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem w gastronomii. Bar na Start to dobre miejsce nie tylko na zjedzenie pizzy, bo mają też inne przekąski w swojej ofercie. Do tego przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.12.2017 06:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak pizza, to tylko tutaj. Uważam, że używają najlepszych składników, dobrej mąki i przede wszystkim swojego doświadczenia do robienia tak wybitnej pizzy. Tak - wybitnej. Bo żeby pizza była dobra musi naprawdę dobrze smakować. I ta smakuje. Jestem zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.11.2017 22:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra pizza! Lepszej nie jadłem. Kebab, to moja ulubiona. Z checią zamawiam ją wszędzie gdzie jestem, ale z przyjemnością mogę powiedziec, że to w Barze na Start smakowała mi najlepiej. Jestem mega zadowolony, bo najadłem sie za grosze i czekałem niedługo. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.09.2017 09:18:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją