Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ABC ARTE

Zawód: kominki i piece - produkcja, sprzedaż  
Adres: Zachodniopomorskie, 72-006 Szczecin Welecka 39
Telefon: Kom. 609209419
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.abckominka.pl
Opis działalności: kominki - kompleksowo Słowa kluczowe: kominki

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 16x 2x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 1795
Data utworzenia profilu: 2013-05-20 09:09:02
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-20 09:09:02 

Opinie o ABC ARTE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kominek świetnie wykonany. Wszystkie terminy dotrzymane. Ekipa bardzo dba o czystość co jako kobieta szczególnie sobie cenie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misia dnia: 2015-12-21 12:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma z której jestem bardzo zadowolony, piękne wykonanie kominka, miła obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 21:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona moim nowym kominkiem zakupionym na stronie arteabc.pl, świetnie się spisali podczas montazu. Fachowa firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-03-26 12:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre doradztwo przy zakupie wkladu kominkowego. Jestem za to bardzio im wdzieczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-10 09:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kominek zakupiony z Arte ABC to jedna z moich lepszych inwestycji, dobra cena, świetny sprzedawca, konkretna i pozytywna obsługa klienta, fachowy montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 10:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To znakomita firma, świetnie się spisali zajmując się montażem kominka elektrycznego w moim domu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-06 12:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcieliśmy wyjechac z rodzina pod namiot,nie wiedziałam jaki namiot mamy kupic odwiedzilismy sklep ARTE ABC i doradzili nam I dzieki temu pojechalismy z dzieciakami pod namiot POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonik dnia: 2014-01-29 13:15:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity producent namiotów, spędziłam moje ubiegłe wakacje pod namiotem który kupiłam w Arte ABC, jest solidnie wykonany, po prostu wspaniały, czuję że posłuży mi jeszcze ładnych parę lat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-01-09 09:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkając w bloku także można posiadać kominek, zamontowałam u siebie kominek elektryczny, daje przyjemne światło a w chłodne wieczory ciepło. Kominek burbank jest idealnym uzupełnieniem wystroju salonu, przyjemnie się spedza czas w jego blasku. Firma arteabc ma go w swojej ofercie w bardzo dobrej cenie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2013-12-17 09:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiony namiot Art Camp to jeden z moich lepszych zakupowych wyborów. teraz kiedy juz sezon na namioty minał moge śmiało ocenić produkt w trzech słowach: wytrzymały, stabilny, wygodny. Polecam wsyztskim amatorom namiotowych wycieczek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 10:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szybko i solidnie zajęli się montażem kominka w moim domu, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to profesjonaliści w każdym calu, polecma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2013-10-30 09:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z chłopakiem spędzilismy pół wkacji jeżdząc po Europie. Namiot Art Camp był niezawodny przy każdej pogodzie i na każdej powierzchni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 09:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z kupna u nich namiotu. Idea;nie sprawdzil sie on podczas tegorocznych wakacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 13:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Znają sie na kominkach jak mało kto. Fachowe doradztwo, szybkie wykonanie kominka, solidny montaż. Jestem zadowolona z ich usług
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 09:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie kupuje u nich wkłady kominkowe. Mają bardzo dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 08:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiot Art Camp rewelacja. Nowoczesny, ładny wygląd i co najważniejsze praktyczny. Świetnie sprawdził się na wyjeździe. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-02 09:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy okazji montażu kominka, dowiedziałam się, że firma oferuje również namioty, a ponieważ zbliża się mój urlop, postanowiłam, że zapoznam się z ich ofertą. Model Art Camp przypadł mi do gustu. Ładny z wyglądu i do tego bez problemu się rozkłada. Spełnił moje oczekiwania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 10:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: godna polecenia firma. współpraca z nimi to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2013-06-18 10:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montowali mi kominek, sprawnie, fachowo. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kejt dnia: 2013-06-12 09:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrze wyposażony sklep. mają duży wybór kominków, dodatkowo też je montują. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-05-20 09:10:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją