Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rycielski Sławomir. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-227 Szczecin Kaszubska 43
Telefon: 914891661
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 10x 5x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 6698
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Rycielski Sławomir. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sławomir Rycielski był mi polecany i nie zawiodłem się. Świetnie rozegrał osz_usta który próbował naciągnąć mnie na duże pieniądze i doprowadził do oddalenia jego pozwu. Zawsze wie co ma robić na sali sądowej. Dziękuję i polecam tego mecenasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał W. dnia: 2017-11-14 22:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka rodzinnych spraw, zawsze dotrzymywał terminów. Rzetelnie przygotowywał się do rozpraw. Przystępne ceny usług. Dobry człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2016-12-10 00:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny i uczciwy adwokat - zdecydowanie można rekomendować. Sąd nie stanął na wysokości zadania, ale Pan Mecenas Rycielski zrobił wszystko, co należało a nawet więcej. Profesjonalista w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. Cz. dnia: 2016-02-23 21:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest wzorcowym przykładem funkcjonowania Kancelarii Adwokackiej. Kompetentny i uczciwy. W tym światku należy do chlubnych wyjątków. Szczerze polecam. Kolega mi go polecił i nie zawiodłem się. Inne kacelarie z którymi się zetknąłem nastawione były na "dojenie" klienta. Tu wysiłek , wiedza idą w parze z wynagrodzeniem. A ceny relatywnie nie są wysokie. Wszystko zależy od "skomplikowania" sprawy. Ja jestem z Pana Rycielskiego zadowolony. A sprawa była trudna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2015-10-15 15:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam Pana mecenasa Rycielskiego. Skrupulatny i kompetentny fachowiec . Na sprawie konkretny i zdecydowany. Dzięki jego pomocy wygraliśmy pokoleniową sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. Z. dnia: 2015-10-12 17:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał trudną sprawę którą mi prowadził a także udzielał mi porad prawnych. Jest profesjonalistą w swojej dziedzinie. Wspaniały człowiek, zawsze przygotowany do rozprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-10-03 08:57:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny przyzwoity adwokat, jakiego znam. Wygrał dla mnie sprawę a przy tym nie kręci i nie naciąga. Świetnie radzi sobie z sądami. Kompetentny i uczciwy! Polecam kazdemu kto znajdzie sie w trudnej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G. Sz. dnia: 2015-10-02 17:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś miałem dość trudną sprawę. Dzięki Panu Rycielskiemu wyszedłem na prostą, tak po prostu podszedł do sprawy jak człowiek, a nie jak gość dla którego liczy się tylko kasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-10-01 20:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z obslugi. Rzeczowo podszedl do zadania. Generalnie w razie kolejnych zawirowan skieruje sie na pewno do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-08-17 09:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ,sprawa prowadzona uczciwie bez naciągactw i pustych obietnic. Mogę polecić tego prawnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darr dnia: 2013-07-22 15:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest bardzo dobry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 00:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry . Zawsze przygotowany i na czas ,nie kręci klienta ,odbiera telefony . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jur dnia: 2013-06-27 21:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały adwokat! Co za język! Błyskotliwy a przy tym dowcipny! Naprawdę warty polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Fiolek dnia: 2013-02-01 20:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: IDEALNIE. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-27 16:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry człowiek i taki sam jako adwokat, POLECAM KAŻDEMU!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2009-07-30 13:58:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją