Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Class Panel

Zawód: Monter 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin Świerczewska 5
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1339
Data utworzenia profilu: 2012-04-07 18:25:50
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-07 18:25:50 

Opinie o Class Panel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nigdzie nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą znają się na rzeczy i widać że lubią to co robią a ceny na to co kupiłem niższe niż w marketach czy internecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr kowalik dnia: 2015-01-28 20:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukalem taniej i dobrej podlogi do mieszkania w leningradach! Po długich poszukiwaniach trafilem do nich, zupelnie przypadkowo. I tu moje zaskoczenie.Obsluga mila i fachowa,ceny niskie, asortymentgorna polka! I Profesjonalny montaż przez chłopaków z kilkunastoletnim bagazem doswiadczen.Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-01-10 02:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panele ac-5 kupiłem u nich połowę taniej niż w innych sklepach obsługa była wyjątkowo profesjonalna panele kładłem sam a fachowca brałem do oblistwowania mistrzostwo w zacinaniu kątów jak wybuduję nowy dom to też u nich wszystko kupię bo i drzwi mają eleganckie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2013-09-16 23:31:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZY TAK NISKICH CENACH OBSŁUGA I DORADZTWO WYJĄTKOWO PROFESJONALNE ZAOSZCZĘDZIŁAM KUPĘ KASY NA PROJEKTANCIE BO BEZ NIEGO URZĄDZILI MI MIESZKANKO NA CACY SUPER TANIO A PRODUKTY WYSOKIEJ KLASY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KOWALCZYK dnia: 2013-07-18 15:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowo i tanio pięknie zaprojektowali mi mieszkanko montowałem sam zaoszczędziłem kupę kasy bo dodatki mieli taniej niż casto...a o prawie 40%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: prawdiwi profesjonaliści doradzili rewelacyjnie a ceny niższe niż w marketach montowałem sam
Opinia dodana przez: eugeniusz dnia: 2013-06-20 19:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nigdzie nie spotkałam się z tak fachową obsługą a podłogę kupiłam taniej niż w markecie czy na allegro może dla tego że to hurtownia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2013-02-25 20:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana wyjątkowo rzetelnie. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-11 18:00:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją