Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bumeb

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 71-526 Szczecin Asnyka 22
Telefon: 914235697 Kom. 504-733-321 Fax: 4235697
Adres e-mail: bumeb(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.bumeb.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 5988
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-20 07:26:54 

Opinie o Bumeb

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowość i terminowość to ich główna zaleta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2017-05-17 07:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bumeb poleciła mi znajoma i teraz ja polecam ich innym. Cena adekwatna do wykonania. Zamówiłam szafy pod wymiar, super design, wytrzymale materiały, jakość bez zastrzeżeń. Kontakt i obsługa również na wysokim poziomie, indywidualnie podchodzą do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-26 18:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dawno nie spotkałem tak miłych i porządnych fachowców ,zamawiałem u nich szafę i meble kuchenne i nawet jak bym chciał to nie ma do czego się przyczepić po prostu super polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: małgosia dnia: 2013-04-12 07:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma,bardzo solidna i wiarygodna,dotrzymują terminów ,wymieniałam u nich blaty kuchenne,ceny konkurencyjne,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-01-11 12:11:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma na piątkę solidni dotrzymują terminów oraz pełna kultura co do ceny są bezkonkurencyjni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2011-09-01 16:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachowcy lubią zaskoczyc klijenta pozytywnie .miałem czekac na meble trzy tygodnie a po tygodniu zadzwonili że są gotowi do montażu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2010-02-24 20:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa firma zamówiłam u nich szafę mjała być po dwóch tygodniach a została zamontowana już po czterech dniach bardzo tanio i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2009-10-10 08:01:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją