Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PC POMOC Piotr Skrodzewicz

Zawód: Informatyk 
Adres: Zachodniopomorskie, 71-471 Szczecin Wiosny Ludów 41/1
Telefon: Kom. 662-441-851
Adres e-mail: kontakt(małpa)pc-pomoc.com
Strona internetowa: www.pc-pomoc.com
NIP:
851-279-88-21
Opis działalności: usługi informatyczne Słowa kluczowe: usługi informatyczne

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1136
Data utworzenia profilu: 2013-01-21 08:45:53
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-21 08:45:53 

Opinie o PC POMOC Piotr Skrodzewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są świetni. Dołączam do zadowolonych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 10:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, korzystałam nie raz z usług bo przypasowali mi od razu jak udało im się naprawić. Mój komputer strasznie był zawirusowany i myślałam że nie uda się go uratować bez formata ale fachowcy sie zajęli tym porzadnie i dzisiaj wszystko chodzi tak jak przedtem :) Super. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 13:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, uczciwość, precyzja, zaangażowanie, szacunek do klienta. Tak w skrócie mogę ocenić kilkukrotnie wykonane zlecenia. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-22 08:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 % ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 10:57:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się tutaj z poniższą opinią. Na uwagę zasługuje fakt, że są elastyczni i gotowi pomóc w każdej chwili. Nie trzeba czekać na otwarcie serwisu, wystarczy skontaktować się telefonicznie. Bardzo dobrze przemyślana opcja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-27 08:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w jak najlepszym porządku. udzielono mi nietypowej pomocy w godzinach nocnych. naprawa sprzętu była dla mnie o tyle istotna, że nazajutrz czekała mnie ważna konferencja z udziałem oczywiście tych danych... bardzo cieszy życzliwość i wykazana chęć pomocy. wprawdzie musiałem zapłacić ciut więcej, co zrozumiałe, ale liczy się jakość wykonanej pracy. w jednym zdaniu - uratowano mi tyłek. podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 08:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Usługi odpowiadaja mi jak najbardziej ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 09:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło ich wspominam, kiedyś miałam okazję poznać tą firme, bo miałam pewne problemy z komputerem a oni mi bardzo pomogli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 08:46:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją