Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nauka jazdy Marcin Sokół

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 350
Data utworzenia profilu: 15.03.2019 10:06:08
Data ostatniej aktualizacji: 15.03.2019 10:06:08 

Opinie o Nauka jazdy Marcin Sokół

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs z prawdziwego zdarzenia, który potrafił przygotować mnie do egzaminów. Na tyle dobra organizacja, że nie musiałam się niczym przejmować tylko skupić się na praktycznej i teoretycznej nauce. Gdybym miała ponownie wybierać szkołę to poszłabym do nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 22.06.2020 13:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instruktor bardzo w porządku. Cierpliwie i dosłownie łopatologicznie tłumaczył mi prawidłowe techniki jazdy i zachowań istotnych w ruchu ulicznym. W sumie bez stresu i normalnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 12.05.2020 18:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka zdawalność tej szkoły jest znana w okolicy i nie jest to żadna tajemnica, bo potrafią przygotować kursanta od strony teoretycznej i praktycznej. Nie ma zbędnej wiedzy a tylko konkretne rzeczy, które są potrzebne każdemu przyszłemu kierowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 07.04.2020 14:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postawiłem na doświadczenie i długi staż na rynku. Warto było, bo szkoła z takim doświadczeniem miała już przygotowany stosowny program, który bezboleśnie był przekazany i zaowocował na egzaminie. Nie były to pieniądze wyrzucone w błoto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 17.03.2020 17:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Głównym powodem, że się do nich zapisałem była dobra jakość posiadanej floty i renoma o której było głośno na mieście. Można powiedzieć śmiało, że trafiłem do nich przez pocztę pantoflową. Program wykładów był zrealizowany w całości, a wszystkie godzinki wyjeżdżone na tyle efektywnie, że ze zdaniem egzaminów nie miałem żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 06.02.2020 17:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pójście do nich zdecydował fakt, że kursanci od nich mieli wysoką zdawalność, co mnie pozytywnie zmotywowała . W efekcie mieli dobrze dopasowany program w którym były konkrety, a sam instruktor potrafił przekazać niezbędną wiedzę praktyczną. Zdałam za pierwszym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 18.01.2020 21:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła w której wszystko jest zaplanowane i zorganizowane na 200%.Kiedy zachodzisz aby się zapisać uprzejmie wytłumaczą jakich należy dopełnić formalności i wyznaczą terminy jazdy, które rzadko kiedy przekładają. (Tylko w nagłych sytuacjach na przykład w czasie choroby)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena Kwapisz dnia: 12.12.2019 13:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szkołę wszystkim bez wyjątku. Najwyższe standardy obsługi oraz przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amadeusz dnia: 12.11.2019 10:42:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra szkoła jazdy. Wszystko na najwyższym poziomie a z instruktorami jest świetny kontakt dzięki czemu w czasie kursu można się poczuć pewnie i bezpiecznie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Kozub dnia: 30.10.2019 11:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczni instruktorzy, którzy są na bieżąco z przepisami ruchu drogowego oraz przystępne ceny. Zobaczcie sami, że warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gerard Sułowski dnia: 12.09.2019 10:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór szkoły jazdy Sokół to najlepsza decyzja w moim życiu. Super przygotowują zarówno w kwestii teorii jak i praktyki. Samochody bardzo wygodne i bezpieczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 22.08.2019 10:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pierwszym miejscu zawsze stawiają na bezpieczeństwo i komfort kursanta. Jazdy odbywają się na dobrej jakości samochodach z klimatyzacją oraz w fajnej atmosferze. Zdobycie prawa jazdy nie musi się wiązać z ogromnym stresem. W moim przypadku to miłe wspomnienia i satysfakcja z osiągniętego celu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Manuela dnia: 10.07.2019 11:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSK Sokół to profesjonalne podejście do klienta i instruktorzy z powołania. Mimo mojego starszego wieku nie zostałam pozbawiona marzeń o jeździe samochodem a uzyskałam pomoc i zdobyłam nowe umiejętności. Dziękuję za cierpliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 24.06.2019 14:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna szkoła. Proponują zniżki dla uczniów i studentów oraz możliwość zapłaty za kurs w ratach. To super rozwiązanie dla tych osób, które chcą zrobić kurs na prawo jazdy a nie stać ich na zapłacenie całej kwoty w całości od razu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 27.05.2019 13:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ośrodek szkolenia kierowców SOKOŁ jest super! Pomimo,że nie byłam uczestnikiem kursu na prawko mogłam skorzystać z jazd doszkalających. To moim zdaniem dodatkowy atut tej szkoły. Nie we wszystkich ośrodkach tak można.Brawo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina G. dnia: 27.04.2019 16:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra szkoła jazdy. Wymagający ale też cierpliwi instuktorzy. Egzamin zdałam za pierwszym razem, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia B dnia: 15.03.2019 10:09:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją