Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Krzysztof Tumielewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-343 Szczecin Boh. Warszawy 93/5
Telefon: 91 820 51 57 Kom. 608 622 488 Fax: 91 820 21 88
Adres e-mail: krzysztof-tumielewicz(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.kairp.pl
Opis działalności: Nasza Kancelaria oferuje pomoc prawną klientom indywidualnym i korporacyjnym. Słowa kluczowe: adwokat szczecin, radca prawny, kancelaria adwokacka, prawnik szczecin

Ocena: 100% pozytywna 17x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 17x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x 1x
Ceny usług: 100% niskie 15x 2x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 14090
Data utworzenia profilu: 2011-02-23 23:40:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-05 14:42:06 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Krzysztof Tumielewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz był moim obrońcą w sprawie karnej. Doprowadził do umorzenia większości zarzutów. Waleczny. Od razu mówi jak jest. Rozsądne stawki. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-06-13 00:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz prowadził sprawę odszkodowania za wypadek w którym zostałem poszkodowany kilkanaście lat temu. Sprawa ponad trwała cztery lata. Zakończyła się korzystną dla mnie ugodą. Z adwokatem mogłem się rozliczyć dopiero po wypłaceniu mi pieniędzy. Polecam tą Kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2017-03-19 09:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz reprezentuje naszą rodzinę w sprawie śmierci naszego syna. Wykazuje się zaangażowaniem i doświadczeniem w prowadzeniu tego typu spraw. Po zgłoszeniu tego adwokata, sprawa została objęta nadzorem Prokuratury Regionalnej. Pomimo, że jesteśmy spoza Szczecina, zdecydowaliśmy się na pomoc tej Kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-11-01 22:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Kancelarii Adwokackiej Pana Krzystofa Tumielewicza w związku z wypadkiem w którym smierć poniósł mój syn. Adwokat przyjął sprawę bez wynagrodzenia. Najpierw reprezentował nas w sprawie karnej. Potem w cywilnej. Doprowadził do skazania sprawcy. A potem ugody z ubezpieczycielem. Byliśmy bardzo zadowoleni. Rozliczyliśmy się dopiero po pozytywnym załatwieniu sprawy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2016-04-15 14:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalem z pomocy Kancelari Adwokackiej Pana Krzysztofa Tumielewicza w sprawie karnej, wypadek komunikacyjny. Adwokat posiada duze doświadczenie w tego typu sprawach. W Kancelarii pracuje mlody przyjazny zespol prawnikow. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2016-04-02 08:08:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje Adwokatowi Krzysztof Tumielewicz i jego Kancelarii. Dziękuje za zaangażowanie i pomoc. Dziękuje za poświęcony czas. Mecenas Tumielewicz podjął się prowadzenia sprawy (pro bono) z zakresu błędu lekarskiego. Mimo, że wszyscy mówili mi, że to nie ma sensu. Mecenas nie bał się zawiadomić Prokuratury, jak również Sądu Lekarskiego. Dziękujemy za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2015-08-20 00:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarie Adwokacka Krzysztofa Tumielewicza. Pan Tumielewicz reprezentował nas w postępowaniu egzekucyjnym. Udało się doprowadzic do wstrzymania egzekucji, zawarcia ugody z wierzycielami i pozytywnego dla nas załatwienia sprawy. Polecam Renata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-05-02 08:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podziękować Kancelarii Adwokacka adwokata Krzysztofa Tumielewicza za udsielona pomoc prawna w moejej sprawie. Pomimo ze bylem klientem z urzedu normalnie mnie traktowano. Przyjmowano na spotkania. Pracowano nad sprawa.poswiecal mi czas zarowno Pan Tumielewicz jak rowniez jego współpracownicy. Co najważniejsze sprawa zakonczyla sie dla mnie pozytywnie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-02-04 10:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz prowadził moją sprawę o rozwód. Najpierw umówiłam się na poradę prawną, podczas której mecenas Tumielewicz wytłumaczył mi jak wygląda moja sytuacja, na co mogę liczyć. Potem reprezentował mnie w postępowaniu. Adwokat Tumielewicz pomógł mi również w podziale majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2014-07-20 21:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Zaangazowany. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-02 19:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta Kancelarie. Ogólnie młodzi kontaktowi prawnicy. Normalne stawki. Korzytałam z usług adwokata Tumielewicza w sprawie rodzinnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-05-28 20:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Tumielewicz prowadził moją sprawę o odroczenie wykonania kary pozbawienia wolności. Był trzecim z kolei adwokatem, którego prosiliśmy o pomoc. Jednak, jemu pierwszemu udało się doprowadzić do dwukrotnego jej odroczenia, a następnie, ponownego warunkowego zawieszenia. Polecam. Grzegorz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2012-12-04 01:04:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na spotkaniach rzeczywiście bardzo rzetelnie odpowiadał na pytania ale kontakt z tym adwokatem jest bardzo utrudniony
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-23 14:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz,prowadził mój skomplikowany wypadek drogowy z korzystnym dla mnie wynikiem. Można na nim polegać.Kontakt z nim był bezpośredni i na bieżąco , to było dla mnie bardzo ważne. Dobrze ,że w końcu do niego trafiłem. Oceniam najwyżej i z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir K dnia: 2012-07-18 17:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Pan ma na prawde glowe, sile i nieugietosc w dazeniu do rozwiazywania spraw, za ktore sie bierze!Polecam zdecydowanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.W. dnia: 2012-01-16 22:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof jest profesjonalistą, który maksymalnie angażuje się w sprawę. Zawsze jest szczery i dyspozycyjny. Można na Nim polegać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renka Justyna dnia: 2011-10-24 14:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super czlowiek,madry !To czlowiek urodzony do swojegoo zawodu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 14:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo symaptyczny człowiek, spostrzegawczy i zawsze ma rozwiazanie problemu. ogolem napawa optymizmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzinks dnia: 2011-02-23 23:41:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją