Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

IDSGN Paulina Olbrychowska

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt wnętrz 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon:
Adres e-mail: kontakt(małpa)idsgn.pl
Strona internetowa: www.idsgn.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1952
Data utworzenia profilu: 2017-06-13 08:30:08
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-18 23:24:11 

Opinie o IDSGN Paulina Olbrychowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już pierwszy kontakt pozwala stwierdzić, że trafiliśmy na fachowca z najwyższej półki! Projekty są przepełnione świeżym spojrzeniem. Nawet jak wiesz co chciałbyś zrobić, co jest Ci potrzebne w tworzonym lub modernizowanym wnętrzu to bez fachowca klasy Pani Pauliny zawsze o czymś zapomnisz, czegoś nie przewidzisz. Świetnie rozplanuje przestrzeń, dobierze materiały i kolory. Dla mnie The Best! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Noni67 dnia: 2019-04-12 21:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina zaprojektowała nam wnętrze mieszkania dla przynajmniej czteroosobowej rodziny. Wzięła pod uwagę i zastosowała się do wszelkich naszych wymagań, a także zapewniła niespodziewanie wysoki komfort życia, wprowadzając wygodne i bezpieczne rozwiązania przestrzeni, jak i dzieląc się wyjątkowo przydatnymi i trafnymi radami. Jesteśmy ogromnie zadowoleni z pracy, jaką pani Paulina włożyła w realizację i projekt wnętrza naszego mieszkania. Jest specjalistą w swojej dziedzinie z odpowiednimi kompetencjami, jak i dużym zaangażowaniem oraz optymistycznym podejściem do obowiązków zawodowych. Wszystkim zainteresowanym bardzo polecam skorzystać z usług pani Pauliny Olbrychowskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2019-03-18 17:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panią Pauliną Olbrychowską poprzez firmę Idsgn, przebiegła na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do klienta oraz doświadczenie, widoczne na każdym etapie projektowania wnętrza. Wzorowy kontakt oraz idealne, fachowe podejście przy wyborze elementów wyposażenia, a co najważniejsze niesamowity efekt końcowy projektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-03-06 22:05:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina zajmowała się projektowaniem naszego mieszkania. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Szanowała nasze zdanie, była bardzo pomocna na każdym etapie realizacji. Doradziła nam wiele dobrych rozwiązań, które sprawdzają się w praktyce. Polecamy z całego serca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia i Zygmunt dnia: 2018-02-04 16:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , chciałem podzielić się z wrażeniami i usługami firmy IDSGN a dokładnie pani Pauliny Olbrychowskiej! Zakupiłem nowe mieszkanie i tym razem stwierdziłem ze s korzystam z pomocy profesjonalistów . Namiary na Panią Paulinę otrzymałem od znajomej , która sama już parokrotnie kozystala z usług pani Pauliny ! Po wstępnej rozmowie telefonicznej zdecydowałem się na termin w sprawie porady . Pani Paulina była b.dobrze przygotowana na nasz termin i udzieliła mi super porady . Po mojej decyzji na współpracę z panią Paulina ustaliliśmy drugi termin . W miedzy czasie komunikowaliśmy droga email żeby bylo moza się zorientować co i jak ja sobie zecze . Nasze drugie spotkanie było Poprostu mega . Pani Paulina trafiła w mój gust w 100% . Aranżacja , dobór kolorów , oświetlenie Poprostu wszystko tak jak ja sobie wymarzyłem . Pani Paulina jest super kapetetna osoba , zawsze osiągalna i za się na 100% na swojej pracy ! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D. Sajewicz dnia: 2018-01-05 12:29:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam współpracę z Panią Pauliną. Zaprojektowała moje mieszkanie w najdrobniejszym szczególe uwzględniając przy tym moje pomysły i wyczuwając jaki klimat powinno mieć wnętrze. Współpraca super na każdym etapie. Można liczyć na Panią Paulinę na każdym kroku. Chętnie pomaga i angażuje się w 100% w dany projekt. Niech świadczy o tym fakt, że po zakończeniu inwestycji mieszkanie odwiedził profesjonalny fotograf, który zrobił fotki do artykułu w prasie o projekcie i realizacji Pani Pauliny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Nowak dnia: 2017-11-30 12:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina wyjątkowo pięknie zaprojektowała mi salon kosmetyczny przy ul. H. Pobożnego w Szczecinie. Zawsze chętna do pomocy, zawsze pod telefonem. Słucha sugestii i wie czego klient potrzebuje. Pani Paulina to bardzo zdolny projektant i fachowiec najwyższej klasy!!! Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-08-21 18:47:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona , innowacyjne pomysły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-07-19 11:55:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paulina zaprojektowała mam wnętrze domu, kuchnię, łazienkę. Byliśmy z żoną pod wrażeniem. Gorąco polecamy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arcy dnia: 2017-07-19 08:19:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją