Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Łukasz Bielawa

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 72-400 Kamień Pomorski Mickiewicza 21
Telefon: 91 820 54 11 Kom. 505 10 11 23 Fax: 91 820 46 69
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-bielawa.pl
Strona internetowa: www.adwokat-bielawa.pl
Opis działalności: Specjalizuje się w sprawach: cywilnych, gospodarczych, odszkodowania, spadkowych, rodzinnych (alimenty, rozwody, władza rodzicielska), karnych Słowa kluczowe: adwokat Kamień Pomorski, adwokat Szczecin, porady prawne, kancelaria Kamień Pomorski, rozwód, kancelaria adwokacka Kamień Pomorski

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2228
Data utworzenia profilu: 2014-03-26 11:56:14
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-26 11:56:14 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Łukasz Bielawa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, fachowo, zgodnie z prawem Konstytucyjnym
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-07 01:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły, wesoły, uprzejmy znający się na fachu.Sprawę spisaną na stratę wygrała i to z jakim wynikiem. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-07 00:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, udana współpraca! Mecenas Bielawa to Osoba, która zna się na swoim fachu...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MW dnia: 2015-02-27 10:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedynie potwierdzam wszystkie wcześniejsze opinie o mecenasie - sumienny, oblatany w prawie i komunikatywny. Oczywiście wynik sprawy taki jak oczekiwałem - po mojej myśli. Zdecydowanie godny polecenia adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-08 16:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja rownież z polecenia trafiłem na Adw Łukasza Bielawa. Nic dodać nic ująć dyspozycyjny choć na prawdę zabiegany. Pożądny, uczciwy i efekt pracy taki jakiego sobie życzyłem. Z pewnością nikt sie nie zawiedzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-06-24 22:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór P. Łukasza jako adwokata do rozwodu został polecony mi przez znajomych. I był to świetny wybór-nie wdając się w szczegóły uzyskałam dokładnie to co chciałam. Mimo ze zaganiany zawsze znajdzie czas dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2014-04-01 15:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie potrafi sie poruszac po kamieńskim sądzie o prokuraturze, ma łeb na karku - efekty pracy super. P O L E C A M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Toma dnia: 2014-03-26 12:16:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją