Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

extrahome.pl

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: extrahome.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1003
Data utworzenia profilu: 2013-10-14 12:49:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-14 12:49:18 

Opinie o extrahome.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mojego spa zamówiłam komplet łazienkowy, bardzo ładny, oryginalny, moje klientki czują luksus korzystając z łazienki. Zapewnia komfort użytkowania, przy okazji jest bardzo ciekawą ozdobą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-10 13:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w tym sklepie piekny zestaw do salonu, kanapa i fotele, mają wspaniały hiszpański design, idealnie pasują do wystoju mojego domu, są bardzo wygodne. Jestem bardzo zadowolona z wykonania i materiału.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2014-03-17 09:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem u nich kalendarze z firmowym nadrukiem. Świetne wykonanie, bardzo orginalne i wpadające w wzrok. Ekspresowa dostawa. Polecam sklep
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-24 15:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep posiada przepiękne dodatki do domu i ogrodu. Kupiłam ostatnio w nim przepiękną fontannę do ogrodu, która zwaliła z nóg wszystkich moich znajomych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 10:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POlecam sklep idealne akcesoria do wnetrz POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ddd dnia: 2014-01-30 12:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep, znalazłam w nim bardzo oryginalne szklane drzwi z pięknym wzorem kwiatowym, są to nie tylko drzwi ale także cudowna ozdoba. Idealnie wygłuszają, zapewniają piękne oświetlenie, są wytrzymałe i bardzo ciężko je zbić. Wszyscy znajomi są pod wielkim wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-01-13 10:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep z akcesoriami do dekoracji wnętrz i nie tylko, kupiłam w nim pię?ną fontannę do mojego ogrodu, nie dość że pięknie wygląda i ma oryginalny design to jest jeszcze bardzo praktyczna pod tym względem że ptaki mieszkające u nas w ogrodzie mają teraz wodę do picia, to wspaniały zakup
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-12-13 08:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity sklpe, kupiony w nim kryształ w którym umieściłam zdjęcie rodziców jak prezent na ich rocznicę ślubu bardzo im przypadł do gustu, rewelacyjny sklep mozna znaleźć tam wiele oryginalny a do tego niedrogich pomysłów na prezenty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2013-11-28 12:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam niedawno w tym sklepie piękne drzwi szklana do salonu, pięknie wyglądają są solidnie wykonane, a w dodatku nie kosztowały dużo, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2013-11-15 13:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super strona z obrazami do kupienia. Bardzo dobre malarstwo i cena. Kupiłam mężowi w prezencie płakorzeźbe do gabinetu. Bardzo mu sie spodobał. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 12:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam tutaj wspaniały obraz który w nocy staje się lampą. Bardzo ładnie wygląda na ścianie i daje niesamowite efekt wieczorem. Super! Szybka wysyłka. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-17 11:27:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sklepie extrahome.pl zamówiłam wspaniały żyrandol. Trochę bałam się o przesyłkę ale sklep zadbał o bezpieczeństwo. Odpowiednio ją zabezpieczyli. Żyrandol jest przepiękny. Polecam ten sklep
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 12:51:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją